• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دی جی یاشار!!

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
کی تاحالا شاهکار(؟!) این بابا رو گوش داده؟ ورداشته هر چی آهنگ معروف شاد ایرانی تو این 3-4 سال داشتیم روو چسبونده ور دل همدیگه. بینشون هم افکتهای مسخره ای مثل اسکرچ یا کلفت کردن صدا (همش با صدای بم میگه: دی جی یاشار!!).

خواستم آپلودش کنم و لینکشو برای دانلود بذارم اینجا. دیدم حجمش واقعاً زیاده و اصلاً ارزش دانلود نداره، چون کارش شامل یک ترک طولانیه که حاوی هیچ ویژگی مثبت یا تازه ای نیست...

دیگه واقعاً موسیقی به ابتذال کشیده شده. نام DJ چند سالی بود که معرف یکسری خوانندهء سوسول شده بود ولی حالا با این یکی حتی همون لقب هم برای این دسته با کلاس(!) به نظر میاد.

اگه کسی تا حالا این معجون بی خاصیت رو شنیده لطفاً نظرش رو اعلام کنه. اه اه اه .....

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
کی تاحالا شاهکار(؟!) این بابا رو گوش داده؟ ورداشته هر چی آهنگ معروف شاد ایرانی تو این 3-4 سال داشتیم روو چسبونده ور دل همدیگه. بینشون هم افکتهای مسخره ای مثل اسکرچ یا کلفت کردن صدا (همش با صدای بم میگه: دی جی یاشار!!).

خواستم آپلودش کنم و لینکشو برای دانلود بذارم اینجا. دیدم حجمش واقعاً زیاده و اصلاً ارزش دانلود نداره، چون کارش شامل یک ترک طولانیه که حاوی هیچ ویژگی مثبت یا تازه ای نیست...

دیگه واقعاً موسیقی به ابتذال کشیده شده. نام DJ چند سالی بود که معرف یکسری خوانندهء سوسول شده بود ولی حالا با این یکی حتی همون لقب هم برای این دسته با کلاس(!) به نظر میاد.

اگه کسی تا حالا این معجون بی خاصیت رو شنیده لطفاً نظرش رو اعلام کنه. اه اه اه .....

سلام!

من اگه بدونيد اين تاپيك رو كه ديدم چه فكرهايي كردم!!!! :lol:

اومدم به عنوان نفر اول يه تبريكاتي به شما بگم! :blush:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من البته تا حالا خوشبختانه چيزي از اين خواننده نشنيدم و اينطور كه از صحبتهاي شما بر مياد چه خوب كه نشنيدم! :happy:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
سلام!

من اگه بدونيد اين تاپيك رو كه ديدم چه فكرهايي كردم!!!! :lol:
اومدم به عنوان نفر اول يه تبريكاتي به شما بگم! :blush:
خدا نکنه من روزی همچین کارایی به عنوان اثر هنری روانهء بازار کنم! :lol: :D
ولی خداییش اون آقا اسم ما رو هم بیکلاس کرده! از فردا باید برم اسمم رو عوض کنم بذارم غلامرضا!:lol: :wacko:
من البته تا حالا خوشبختانه چيزي از اين خواننده نشنيدم و اينطور كه از صحبتهاي شما بر مياد چه خوب كه نشنيدم! :happy:
البته کاری که ایشون انجام دادن شاید برای یک مجلس رقص و پایکوبی مناسب باشه، اما به عنوان یک اثر موسیقی هرگز جالب نیست....:wacko:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
شما که اینقدر با قدرت و پافشاری صحبت میکنید میشه لطف کنید بفرمائید DJ چکاره هست و چه کاری باید بکنه؟ اصلا انتظاری که از DJ باید داشت چیه؟ مثلا همین DJ یاشار چه کاری باید میکرد که شما لطف میکردید و ایشون رو به عنوان DJ قبول میکردید؟
البته اینم بگم من از کلمه ی DJ مخصوصا تو ایران واقعا متنفرم. اما واقعیتها رو نباید زیر پا گذاشت.
ممنون میشم اگه به سوالم پاسخ بدید!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
راست میگن! منم فکر کردم تو هم مثل روزبه با اطهر آهنگ ساختی و گذاشتی برا دانلود! گلم رو میگم!
ولی حیف شد! کاش یه آهنگی چیزی درست می کردی!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
شما که اینقدر با قدرت و پافشاری صحبت میکنید میشه لطف کنید بفرمائید DJ چکاره هست و چه کاری باید بکنه؟ اصلا انتظاری که از DJ باید داشت چیه؟ مثلا همین DJ یاشار چه کاری باید میکرد که شما لطف میکردید و ایشون رو به عنوان DJ قبول میکردید؟
البته اینم بگم من از کلمه ی DJ مخصوصا تو ایران واقعا متنفرم. اما واقعیتها رو نباید زیر پا گذاشت.
ممنون میشم اگه به سوالم پاسخ بدید!

!!!OOPS

واقعا هم! جناب اطهر معذرت! من چرا همه حواسم رفت به اسم "ياشار" اين جناب و اين حقيقت رو فراموش كردم كه ايشون DJ هستن در اصل و نه خواننده! به هر حال من راجع به ايشون و نوع كارشون هيچ اظهار نظري نمي كنم چون هيچ كدوم از كارهاشون رو نشنيدم هر چند كه به كارهاي DJ هاي ايراني چه اونهايي كه داخل ايرانن و چه اونهايي كه خارج ايرانن علاقه اي ندارم (به طرفدارهاي DJ Aligator يه وقت برنخوره). البته يكي دو مورد از كارهاي DJ هاي خارجي رو يه وقت دوست داشتم و خوشم ميومد ولي الان حس مي كنم بچگونه ست ادم از اين چيزا خوشش بياد و اينكه موسيقي ريشه دار اين چيزها نيست. شايد هم به نظر بعضيها باشه من فقط نظر خودم رو گفتم.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
جناب آریانا من به شما جسارت کردم, سوبرداشت نشه یه وقت. Freedom Fighter که از دوستان قدیمی هم هست طوری از این یاشار گفت که .....
Freedom Fighter شمام ناراحت نشی یه وقت. اما اینکه فکر کنی DJ آهنگساز هست کاملا در اشتباهه. کسانی که آهنگساز هستن و اسم DJ رو هم دنبال خودشون میکشن مثل Aligator یا Tiesto فقط آهنگساز نیستن, بلکه DJ هم بودن /و شاید هم هستن/ کلمه ی DJ رو باید درست معنی کنی و سپس راجع به اینکه کار یک DJ خوبه یا نه بحث کرد. البته منم اصلا نمیدونم این یاشار کی هست و کارهاشو نشنیدم. اما میدونم که کار DJ دقیقا همونیه که شما گفتی. یعنی یه سری آهنگها رو پشت سر هم بصورت زیبا میکس کنه و بینشون ساند افکت و اسکرچ قرار بده. چون نمیتونه مثل یه خواننده ها که با صداشون به آهنگ برچسب میزنن روی کار خودش برچسب بذاره توی بعضی قسمتها اسم خودش رو میگه. اینکه یه آهنگساز بدون اینکه بدونه DJ یعنی چه اول آهنگش مثلا بگه "دی جی حامد هاکان" باعث میشه از اینکه آهنگسازی میکنم یا حتی از اینکه در ایران زندگی میکنم احساس شرم بکنم!! :lol:
یه زمانی یه دوستی داشتم به اسم امیر که تو هلند دی جی ایرانی بود و اتفاقا میکس هاش رو یه جاهایی تو ایران دیدم پخش شده. کارش هم خیلی خوب بود و هیچوقت اینایی که شما گفتی رو بارش نکردم!!
کار DJ همینه, اهنگهای بقیه رو برداره و میکس کنه. حالا اگه آهنگ هم میسازه چه بهتره. ولی اگه نمیسازه باز DJ هست! اوکی؟ براوو!

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
جناب اطهر!

همونطور که شاید بدونید و یا شاید هم ندونید؛ اصطلاح DJ در زبان انگلیسی مخفف عبارت Disc Jocky هست. اولین دی جی ها همان کسانی بودند که در دیسکوهای سالهای دور؛ هنگام پخش صفحات موسیقی سوزن گرام رو روی صفحات در حال پخش می کشیدند و مثلاً رنگ و لعاب جدیدی به آهنگها می دادند تا برای رقص مناسبتر باشه.
اما در دهه های اخیر این نام گسترش معنایی پیدا کرد. امروزه دیگه دی جی فقط به کسانی که با سوزن گرام بازی می کنن گفته نمیشه.

در دههء 90 کسانی مثل DJ Bobo با ریمیکس کردن بعضی آهنگهای قدیمی به شهرت بالایی دست یافتند. در واقع اینها بعضی از آهنگها رو از نو ساختند. مثلاً آهنگ Radio Ga Ga که نسخهء اصلیش مال گروه افسانه ای Queen بود توسط همین DJ Bobo مجدداً تنظیم و عرضه شد و البته در زمان خودش هم تا حدودی مورد توجه قرار گرفت. یا در سالهای اخیر دی جی کارهای ریمیکس بسیار زیبا و جالبی از Tiesto در قالب مجموعه ای به نام In Search Of Sunrise عرضه شد. خوب کارهای این مجموعه خیلی با اصل کارهایی که از اونا اقتباس شده بودن فرق داشتند.

البته در دنیای موسیقی الکترونیک امروزه زیاد از این نمونه ها داریم، اما کارای که این جناب دی جی یاشار انجام داده به هیچ عنوان حاوی نکتهء مثبت جدیدی نیست. فقط یکسری آهنگ رو به صورت بی سر وته به هم زنجیر کرده و هیچ هنر و خلاقیتی در اونا به کار نرفته. اونوقت شما چه طور می تونید چنین کار ضعیفی رو با آثار Tiesto در اون سطح مقایسه کنید؟

راستی شما یکبار گفته بودید یکی از شاخه های متال هیچ نوع هارمونی و ریتمی نداره. ممنون میشم اگه در این مورد بیشتر توضیح دهید. مرسی.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
در پست شما هیچ کلامی مبنی بر اینکه DJ باید آهنگساز باشه وجود نداره! حتی in search of sunrise هم کار یک آهنگساز هست, نه DJ!! یعنی برای ارائه ی چنین آلبومی باید آهنگساز بود و DJ بودن کفایت نمیکنه! Tiesto به دلیل اینکه آهنگساز هم هست این آلبوم رو ارائه کرده, وگرنه اینکه DJ هست هیچ ربطی به این آلبوم نداره!
در مورد Remix. ریمیکس در حرفه ای موزیک پروداکشن به فرایندی گفته میشه که یک ارنجر با استفاده از یک سری از صداهای رکورد شده و تغییر در بعضی قسمتهای آهنگ و اضافه کردن لایه های جدید یک کار جدید رو ارائه کنه. مثلا آهنگ "یالا یالا" از اندی که توسط Aligator ریمیکس شده واقعا ریمیکس هست. فایلهای وکال میتونه کمترین لایه ی صدا برای استفاده در ریمیکس به تنهایی باشه. پس اگه من آهنگ "خدای آسمونها, خدای کهکشونها" که مال the boys هست رو از ابتدا بسازم و روش بخونم نمیتونم بگم این ریمیکس هست! به این کار کاور گفته میشه! (با تشکر از شهرام فاشیست که این اصطلاح رو بهم یاد داد!) در نتیجه کارهای DJ Bobo یا Tiesto (منظورم همون کارهای قدیمی هست که بازسازی شده) هیچ ربطی به DJ نداره و از ابتدا ساخته شده و تمام لایه های صدا از ابتدا خلق شده. همچنین این آثار کاور نام دارن, نه ریمیکس.
در نتیجه باز برمیگردیم به حرف اول من که DJ چه کاره هست و چه باید بکنه تا افرادی مثل شما اون رو DJ خطاب کنن!
در مورد هارمونی و متال و.... یادم نیست دقیقا چی گفتم! ولی اگه چنین حرفی زدم هنوز تقریبا با این حرفم موافقم! مایل بودید در تاپیک جداگانه راجع به این موضوع بحث میکنیم!

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
اطهر عزیز؛ من کی گفتم دی جی یاشار رو دی جی به حساب نمیارم؟ برای بار سوم دارم میگم که کارهای این آقا از نظر من هیچ نکتهء جدیدی نداره. کاری که ایشون کرده فقط چسبوندن یک مشت آهنگ به همدیگه ست و حاوی هیچ نوع ریمیکس خلاقانه ای نیست.

یعنی شما معتقدید نهایت هنر یک دی جی همین کاریه که ایشون تو این آلبومش انجام داده؟ یعنی تو آهنگها اصلاً دست نبره و فقط بچینتشون ور دل همدیگه؟ همه صحبت من اینه که کار ایشون یک اثر بسیار ابتدایی و فاقد جذابیت (حداقل برای من) هست.

ضمناً فکر نکنم کسانی مثل DJ Bobo یا Tiesto اهنگ ریمیکس شده نداشته باشن. شاید من در نمونه هایی که از اینا مثال زدم مفهوم کاور و ریمیکس رو درست تشخیص نداده باشم؛ ولی خود اینا هر کدومشون چند تا مجموعه دارن که حتی عنوانشون هم دی جی ریمیکس هست. حتی در بعضی جاها ریمیکس کارهای قدیمی خودشون. ولی ارزش این کارها کجا و کار دی جی یاشار کجا؟

و در مورد اون سبک متال هم فکر کنم اینجا بود که یه همچین حرفی زدید. خوشحال میشم اگه همینجا یا در همون تاپیک یا در تاپیک موسیقی متال بیشتر در این مورد صحبت کنیم.

بالا