• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ذخیره ایمیلهای ارسالی روی سرور در Outlook

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
لپ کلام:
می خواهیم هر ایمیلی که توسط Outlook جواب میدهیم همزمان در قسمت Sent روی سرور هم ذخیره بشود!
آیا میشه که بشه!!
:)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
لپ کلام:
می خواهیم هر ایمیلی که توسط Outlook جواب میدهیم همزمان در قسمت Sent روی سرور هم ذخیره بشود!
آیا میشه که بشه!!
فکر نکنم اینکار در حالت معمولی انجام پذیر باشه .

بهترین و ساده ترین راه حل اینه که یک ایمیل اکانت دیگری بسازی و در outlook در قسمت BCC آدرس خودت را وارد کنی که یک رونوشت از ایمیل هایت به سرورت هم ارسال بشه .

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
فکر نکنم اینکار در حالت معمولی انجام پذیر باشه .

بهترین و ساده ترین راه حل اینه که یک ایمیل اکانت دیگری بسازی و در outlook در قسمت BCC آدرس خودت را وارد کنی که یک رونوشت از ایمیل هایت به سرورت هم ارسال بشه .
خیلی ممنون ... اینم راه خوبیه. حالا دنبال اینیم که چجوری BCC رو دیفالت بذاریم

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
لپ کلام:
آیا میشه که بشه!!

من داشتم امروز از outlook استفاده می کردم که تازه فهمیدم چه سوتی دادم ! :(
یک دفعه یاد این تاپیک افتادم و تو پرسین تولز یک ساعت سرچ کردم تا بیام جواب خود را اصلاح کنم .

شما می توتی از پروتکل IMAP استفاده کنی . یعنی بجای اینکه در تنظیمات ایمیل ، آنرا pop3 بگذاری ، روی IMAP بگذاری ! ( البته به شرطی که سرورت IMAP را پشتیبانی بکنه )

در این صورت شاخه های ایمیلت روی outlook دانلود می شود .
سپس هر ارسال و دریافتی در outlook در همان Inbox و send item سرورت ذخیره می شه و شما در حقیقت آنها را روی سیستمت فقط دانلود می کنی و از روی سرور پاک نمی شود .

معمولا هم آدرس Incoming و outgoing میل های pop3 و imap روی سرور یکسان هست و شما در حقیقت فقط پروتکل اتصال به میل سرورت را تغییر می دهی .

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
من داشتم امروز از outlook استفاده می کردم که تازه فهمیدم چه سوتی دادم ! :(
یک دفعه یاد این تاپیک افتادم و تو پرسین تولز یک ساعت سرچ کردم تا بیام جواب خود را اصلاح کنم .

شما می توتی از پروتکل IMAP استفاده کنی . یعنی بجای اینکه در تنظیمات ایمیل ، آنرا pop3 بگذاری ، روی IMAP بگذاری ! ( البته به شرطی که سرورت IMAP را پشتیبانی بکنه )

در این صورت شاخه های ایمیلت روی outlook دانلود می شود .
سپس هر ارسال و دریافتی در outlook در همان Inbox و send item سرورت ذخیره می شه و شما در حقیقت آنها را روی سیستمت فقط دانلود می کنی و از روی سرور پاک نمی شود .

معمولا هم آدرس Incoming و outgoing میل های pop3 و imap روی سرور یکسان هست و شما در حقیقت فقط پروتکل اتصال به میل سرورت را تغییر می دهی .
اي ول خدا خيرت بده...... شكرا جزيلا

بالا