• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ذخیره پایگاه داده Sql در اینترنت

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

آیا امکان این وجود داره که فایلهای مربوط به پایگاه داده SQL رو در محلی در اینترنت ذخیره کنیم ( با اجاره فضا ) و بعد کاربران از طریق اتصال به اینترنت ( مثلا از طریق ADSL ) به پایگاه متصل بشن ؟

طبعا برای اجاره این فضا جهت نگهداری پایگاه داده ، شرایط و هزینه خاصی باید مطرح باشه تا به عنوان یک سرور بتونه عمل کنه ... اگر این طوره حدود هزینه اجاره این فضا چقدره ؟

ممنونم از توجهتون.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بستگی به استفاده ی شما داره
اگه سایتت پر حجم نباشه و ... میتونی با هزینه های خیلی کم صاحب فضا بشی
از اونجا که من نمیدونم شما چه استفاده ای میخوای دقیقا بکنی نمیشه قیمت دقیق گفت ولی همین قدر بگن از ماهی 1000 تومن هست تا ماهی چند صد دلار که البته اونا سرور هست و share نیست

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما لازم نیست فضا (هاست بخری) شما برو از یک شرکت هاستینگ سرویس SQL Server بخر مثلا بگو آقا من یک Database از نوع SQL Server 2000 میخوام که حجمش هم ماکزیم 200 مگا بایت باشه .

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
shervinrv و mehdivk عزیز

من میخوام به جای شبکه کردن سیستم ها و اجرای برنامه ام روی آنها ، پایگاه داده رو در اینترنت قرار بدم اما برنامه اجرایی از طریق خود سیستم های کاربران اجرا بشه ...
تعداد کاربران هم محدود و حداکثر 10 تا خواهد بود ...
حداکثر فضای مورد نیاز هم حدود 100 مگابایت هست ...
حالا سئوال اینه که آیا برای این کار باید Domain هم ثبت کنم یا نه ؟
چون من نمیخوام سایتی ایجاد کنم و فقط نیاز به اجاره کردن یه سرور دارم ...

ممنونم از توجهتون.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز . من میدونم شما چه نوع سیستمی را میخواهی پیاده سازی کنی و بهترین و کم هزینه ترین راه هم همینه که انتخاب کردی . شما نیاز به ثبت دامین نداری . چون دامین را برای هاست ثبت میکنند . شما برو دنبال یک سرویس دهنده که به شما SQL Server بده . بعد برای اتصال به آن SQL Server از طریق برنامه به جای Localhost آی پی سرور را بده که آن هم همون شرکت بهت میده .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب ببم جان ها شماها که دارید میگید برو یه بانک اطلاعاتی اجاره کن خودتون یه جا که فقط بهت اسکیو ال بده با قیمت مناسب و شرایط معقول و مورد اطمینان باشه رو سراغ دارید !؟!؟! من خودم کلی دنبالشم !

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این سرویس شما سرویس خاص نیست . اما چیز معمولی هم نیست . من با شرکت پارسیان هاست کار میکتم که سرور های خیلی خوبی داره و کار من هم سايت های دینامیکی ASP.net هست و واقعا از سرویس این دوستان راضی هستم .

www.parsianhost.ir آدرس سایت هست اطلاعات تماس آنجا هست .

اگر با این عزیزان نتونستی به توافق برسی (شاید همچین سرویسی را بهت ندهند . شاید نمیدونم) ما خودمون سرور داریم خدائیش تا حالا خوب کار کرده اما عالی نبوده چون به دلایلی چند روز پیش 2 روز سرور ما Down بود اما در حال حاضر گویا همه چیز در شرایط عادی هست ولی اینها که گفتم مربوط به هاستینگ بود و SQL Server اصلا مشکلی نداشته . اگه نشد یک PM بده ببینم میتونم از بچه های خودمون برات SQL Server ردیف کنم .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مشکل اینه که به دلایلی سایتم نباید روی سرور های ایرانی ها باشه ، اصلا با ایرانی ها نباید ارتباط داشته باشه :) به علاوه متاسفانه تجربه نشون داده که گاهی شرکتهای کوچیک قابل اعتماد نیستند من یه همچین سرویسی رو حتما باید از یک شرکت کاملا معتبر مثل برینکستر بگیرم ، اونا علاوه بر 50 مگ روی هاستینگ به ازای هر 10 مگابایت یه مبلغی میگیرن که خیلی هم بد نیست .

به هرحال ممنونم ;)

alireza_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mehdivk عزیز

ممنونم از توجهتون.

بالا