• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ذرت مکزیکی ضرر دارد یا خیر؟

sahar1992

Registered User
لایک‌ها
83
یکی از میان وعده ها که در چندین سال اخیردر میان خانواده های ایرانی به خصوص نوجوانان و کودکان به عنوان الگوی تغذیه رواج یافته است ذرت مکزیکی می باشد. سوالی که پیش می آید این است که آیا ذرت مکزیکی به عنوان **** غذایی برای افراد مناسب است؟
به اعتقاد متخصصین تغذیه ذرت مکزیکی اگر به شکل صحیح تهیه شود نه تنها ضرر ندارد بلکه می تواند یک میان وعده ی بسیار مناسب جایگزین تنقلاب بدون ارزشی مانند پفک و چیپس شود. جهت فراهم نمودن ذزت مکزیکی سالم باید در حد امکان سعی شود که خود شما آن را در منزل تهیه نمائید. و روغن زیتون را به جای کره به آن اضافه نمائید و به همراه آب لیمو( در حد امکان تازه) و مقدار خیلی کم نمک استفاده نمائید. استفاده کردن از مقدارکمی فلفل و آویشن خشک بسته به ذائقه و میل اشخاص خانواده مزه ی آن را دلپذیرخواهد کرد.
توجه داشته باشید که از سس پرچرب و کالری و همچنین پنیر پیتزا در تهیه ذرت مکزیکی استفاده ننمائید، ضرورت دارد افرادی که به بیماری های اضافه وزن و چاقی، بیماری های قلبی و عروقی و افرادی که دارای فشار خون بالا هستند به این نکته توجه داشته باشند، اگر میل داشته باشید می توانید از قارچ بخارپز شده در تهیه آن استفاده نمائید.:upsided::upsided:
me95f_big.jpg

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
کالریش خیلی بالاس. در صورت عدم سوزوندن، چاق میکنه فطیر. :wacko:

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
دزت که جذب نمی شه هرچی می خوری همونجوری پس می دی

فقط یکمی انزیم داره برای جذب پروتین خوبه .

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من یک سوال فنی که برام پیش امده این چیپس اینا که که ارزش نداره پس چطور چاق می کنه ؟ ایا باد می کنه ؟ ایا مهجزه روخ میده ؟ ایااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
جاتون خالی دیروز شعبه امیر کارو یه متوسط گرفتم 5 تومن ! اندازه بزرگ توش ریخته بود خدایی انقدر زیاد بود کم آوردم

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
من یک سوال فنی که برام پیش امده این چیپس اینا که که ارزش نداره پس چطور چاق می کنه ؟ ایا باد می کنه ؟ ایا مهجزه روخ میده ؟ ایااااااااااااااااااااااا اااااااا؟؟

روغن چربی اشباه شده یا نشده کلسترول نمک

همه ی اینا تو یه چیپس مفنگی هست

sahar1992

Registered User
لایک‌ها
83
برادر من چیپس ارزش غذایی چندانی نداره ولی کالری که صد در صد داره.

666Watts

Registered User
لایک‌ها
48
ميگن اينجوري كه ذرت مكزيكي تو ايران ميفروشه تو مكزيك نميفروشه. :)

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
یک غذای خوب، سالاد پاستا به همراه ذرت، قارچ و هویج است.

ماکارونی رو درست کرده، آبکش کنید و سپس ذرت و هویج و قارچ رو آبپز کنید...

نهایتاً با انواع سبزیجات و ادویه های فراوان مخلوط کرده و میل کنید. میتونید زیتون خام و انواع فلفل و سبزیجات رو توش خورد کنید...

سس باید کم باشه؛ به جای مایونز وترکیباتش میتونید از کمی ماست + روغن زیتون، سس سویا، خردل، آبلیمو و مواد دیگه استفاده کنید.

سس فقط در حد اینکه یکم طعم بده باید باشه و نه بیشتر که فقط مزه ی سس بده. ادویه ها رو هم در سس به کار ببرید.

من خودم به حدی با کمک انواع فلفل ها غذا رو تند میکنم که برای هرکسی خوردنش راحت نیست...!

sahar1992

Registered User
لایک‌ها
83
در کشور مکزیک به چه صورت تهیه میشود؟؟؟؟؟؟؟

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
یکی از میان وعده ها که در چندین سال اخیردر میان خانواده های ایرانی به خصوص نوجوانان و کودکان به عنوان الگوی تغذیه رواج یافته است ذرت مکزیکی می باشد. سوالی که پیش می آید این است که آیا ذرت مکزیکی به عنوان **** غذایی برای افراد مناسب است؟
به اعتقاد متخصصین تغذیه ذرت مکزیکی اگر به شکل صحیح تهیه شود نه تنها ضرر ندارد بلکه می تواند یک میان وعده ی بسیار مناسب جایگزین تنقلاب بدون ارزشی مانند پفک و چیپس شود. جهت فراهم نمودن ذزت مکزیکی سالم باید در حد امکان سعی شود که خود شما آن را در منزل تهیه نمائید. و روغن زیتون را به جای کره به آن اضافه نمائید و به همراه آب لیمو( در حد امکان تازه) و مقدار خیلی کم نمک استفاده نمائید. استفاده کردن از مقدارکمی فلفل و آویشن خشک بسته به ذائقه و میل اشخاص خانواده مزه ی آن را دلپذیرخواهد کرد.
توجه داشته باشید که از سس پرچرب و کالری و همچنین پنیر پیتزا در تهیه ذرت مکزیکی استفاده ننمائید، ضرورت دارد افرادی که به بیماری های اضافه وزن و چاقی، بیماری های قلبی و عروقی و افرادی که دارای فشار خون بالا هستند به این نکته توجه داشته باشند، اگر میل داشته باشید می توانید از قارچ بخارپز شده در تهیه آن استفاده نمائید.:upsided::upsided:
مشاهده پیوست 431845

خدایی عکسه دهنمو اب انداخت ... حیف که تو دوره رزیم غذایی هستم

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
یک غذای خوب، سالاد پاستا به همراه ذرت، قارچ و هویج است.

ماکارونی رو درست کرده، آبکش کنید و سپس ذرت و هویج و قارچ رو آبپز کنید...

نهایتاً با انواع سبزیجات و ادویه های فراوان مخلوط کرده و میل کنید. میتونید زیتون خام و انواع فلفل و سبزیجات رو توش خورد کنید...

سس باید کم باشه؛ به جای مایونز وترکیباتش میتونید از کمی ماست + روغن زیتون، سس سویا، خردل، آبلیمو و مواد دیگه استفاده کنید.

سس فقط در حد اینکه یکم طعم بده باید باشه و نه بیشتر که فقط مزه ی سس بده. ادویه ها رو هم در سس به کار ببرید.

من خودم به حدی با کمک انواع فلفل ها غذا رو تند میکنم که برای هرکسی خوردنش راحت نیست...!

اینم عالیه . خوارک خودمه . رفت تو لیست
نمی دونم هرچی خوراک خوشمزه است پرکالریه

sahar1992

Registered User
لایک‌ها
83
مسلما هم همینطور است :D برای جیب ضرر داره .

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
خیلی از این مغازه هایی که داخل ایران با نا "پروتئینی" معروفن و انواع و اقسام محصولات گوشتی، ترشی، قارچ، زیتون، و غیره رو میفروشن، این روزا ذرت تازه ی یخ زده رو به صورت کیلویی به فروش میرسونن.

اگر براتون سخته که ذرت رو به تعداد بالا بخرید و خودتون دونه هاش رو گرفته و نگهداری کنید، میتونید از این مغازه ها بخرید که معمولاً میفروشن کیلویی 8-10 هزار تومن...

توی سالاد پاستا و/یا ذرت، از پنیر پیتزا، مایونز، روغن های نباتی، و امثال این مواد مضر استفاده نکنید تا این غذا سالم بمونه...

توی سالاد از سبزیجات، فلفل ها، زیتون، دانه ها، و غیره برای طعم و ارزش غذایی بهتر استفاده کنید.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کاملا بدون ضرر.فقط حواستون به کالریش باشه

بالا