• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رابطه کارت گرافیک و مانیتور ؟

zebel-khaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه سایز مانیتور lcd با کارت گرافیک radeon 7000 که 64 مگ رم داره سازگاره ؟

آیا با مانیتورهای lcd واید مشکل داره ؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

آیا با مانیتورهای lcd واید مشکل داره ؟

سایز مهم نیست! دفترچه ی گرافیکت رو بخون ببین چه رزولوشن هایی رو پشتیبانی می کنه. مطابق اون باید مانیتور بخری. ولی از اون مهمتر رابط DVI یا AGP بودن مانیتور و کارت گرافیک هست. الان بیشتر LCD ها فقط رابط DVI دارن. ببین گرافیکت از این رابط ها داره یا فقط AGP هست. (AGP آبیه DVI سفید و بزرگتر از AGP) مطابق اون خرید کن.

(مثلا من AOC 2230 FM دارم هم رابط AGP داره هم DVI و همه ی رزولوشن های واید و معمولی رو پشتبیانی می کنه)

zebel-khaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید منظورتون از AGP همون RGB بود دیگه !! :D

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
بله منظورش همونه
اگه مانیتور فقط یه ورودی DVI داشته باشه نمیتونی به این کارت گرافیک وصل کنی چون همیچین تبدیلی نیست اما برعکسش هست

koorosh2500

Registered User
لایک‌ها
0

بنده هم از این کارت گرافیکی استفاده می کنم. کیفیت تصویر بسیار خوبی دارد. عمق و درخشندگی تصاویر بسیار عالی است. کلا کارتهای ati معرکه هستند. آنرا حداکثر 5 هزار تومان بیشتر از شما نمی خرند. سعی کنید این کارت را از دست ندهید. اگر آنرا فروختید دیگر کارت agp که ati باشد گیرتان نمی آید.

soheilspeedart

Registered User
لایک‌ها
1
سایز مهم نیست! دفترچه ی گرافیکت رو بخون ببین چه رزولوشن هایی رو پشتیبانی می کنه. مطابق اون باید مانیتور بخری. ولی از اون مهمتر رابط DVI یا AGP بودن مانیتور و کارت گرافیک هست. الان بیشتر LCD ها فقط رابط DVI دارن. ببین گرافیکت از این رابط ها داره یا فقط AGP هست. (AGP آبیه DVI سفید و بزرگتر از AGP) مطابق اون خرید کن.

(مثلا من AOC 2230 FM دارم هم رابط AGP داره هم DVI و همه ی رزولوشن های واید و معمولی رو پشتبیانی می کنه)

بله منظورش همونه
اگه مانیتور فقط یه ورودی DVI داشته باشه نمیتونی به این کارت گرافیک وصل کنی چون همیچین تبدیلی نیست اما برعکسش هست

ها همونه! اسلات گرافیک و خروجی مانیتور رو قاطی کردم!!:lol::lol:

:D همه قاط زدن حسابی ها!!!!

نه خیر منظور از AGP استاندارد RGB نیست، AGP استاندارد ارتباطی کارت گرافیک و مادربورده (الان PCI-E جانشینش شده) ولی RGB استاندارد رنگ نمایش هست!!!! (یه استاندارد نرم افزاری از لحاظ مشاهده)

ایشون می خواستن بگن D-SUB که اشتباها از اصطلاح AGP استفاده کردن

D-Sub یه ارتباط آنالوگ واسه تبادل اطلاعات بین نمایشگر و آداپتور گرافیکه
DVI هم یه ارتباط دیجیتال واسه تبادل اطلاعات بین نمایشگر و کارت گرافیکه

در مورد سایز مونیتور، نگران نباشید، تمام گرافیک ها (حتی مدل های نسبتا قدیمی) رزولوشن های بسیار فراتر از این حرفها رو ساپورت می کنن، تقریبا می شه گفت کل گرافیک ها قابلیت ساپورت رزولوشن نمایشگرهای 30 اینچ رو دارن (چه واید و چه معمولی)
در ضمن اینه دوستمون فرمودن الان اکثر LCD ها فقط DVI دارن کاملا اشتباهه!!! اتفاقا برعکس، اکثر LCD ها D-SUB دارن و بعضی مدل های گرون تر علاوه بر D-Sub مجهز به DVI هم هستن و تعداد معدود و انگشت شماری LCD هم هستن که فقط DVI دارن

امیدوارم روشن شده باشید :happy:

Last edited:
بالا