• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راجع به سونيDSC-H7

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

به نظر شما سوني DSC-H7 كه 15× اوبتيكال زووم داره ، مناسب هست براي عكاسي از ماه ؟؟؟

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خیلی آشنایی با مشخصات این دوربین ندارم. البته خودم یک سونی H2 دارم. به احتمال خیلی خیلی زیاد، تکنولوژی تغییر زیادی نباید کرده باشه. فقط برخی پارامترها تقویت شده.
منظور شما در خصوص امکان عکاسی از ماه، مربوط به میزان zoom هست یا مربوط به کیفیت؟
اگر منظورتون zoom و نزدیک کردن باشه، فکر می‌کنم 15x مناسب باشه. ولی اگر کیفیت مد نظرتونه، فکر می‌کنم در هرحالی، امکان ثبت یک عکس خوب را نداشته باشید.

به طور کلی اگر می‌خواهید حرفه‌ای کار کنید و تقریبا در هر شرایطی عکس قابل قبول بگیرید، تنها و تنها روی slr و تجهیزات جانبی آن فکر کنید که البته خرج می‌ره بالا. ولی در غیر این صورت، اگر می‌خواهید دوربینی داشته باشید که از یک دوربین کامپکت بهتر جواب بده، یک دوربین slr-like مثل همین سری H سونی یا اگر اشتباه نکنم S3IS کنون فکر کنید. (مدلی از نیکون در خاطرم نیست)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
Sama01

خيلي متشكر دوست عزيز از راهنماييتون .... شما تا حالا امتحان نكرديد از ماه با سوني اتش2 عكس بكَيريد ؟؟

arkdvi

اين عكسها بسيار بسيار عالي بودن ... خيلي ممنون

شما مطمئني اين عكسها با سوني اتش7 كَرفته شدن ؟؟؟

به خاطر اينكه رو يكيشون كانون بود يكي هم نيكون ديكَري هم يه اسم غريبي داشت

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي متشكر دوست عزيز از راهنماييتون .... شما تا حالا امتحان نكرديد از ماه با سوني اتش2 عكس بكَيريد ؟؟
چرا. خیلی راضی نبودم. اگر خواستید، نمونه‌هایی از آن را ارسال کنم.
ولی مطمئنا هیچ یک از عکس‌هایی که جناب arkdvi ارسال کرده‌اند، با دوربین من قابل ثبت نیست. هم از نظر کیفیت و هم از نظر بزرگنمایی.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
بله اكَه ارسال كنيد ممنون ميشم ...

اون عكسهايي كه جناب arkdvi ارسال كرده بودن ...
زيرشون اسم سوني H7 ذكر نشده بود !!

يكيش كانون ويكي نيكون ... بود !!!

بالا