• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رازهاي سئوي سايت پس از آپديت الگوريتم پنگوئن گوگل (حتماً بخونيد خيلي جالبه)

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
الگوریتم پنگون گوگل به عنوان یک ابزار مبارزه با تقلب در سئو و رتبه بندی سایتها بر اساس استانداردهایی که گوگل برای آن تعریف کرده است را دارد.

پنگوئن گوگل، مسئولیت آنالیز و بررسی سئوی خارجی سایتها را دارد و سعی دارد کلیه فعالیتهای متقلبانه سایتها که شامل، بک لینکهای غیر طبیعی، تراکم بیش از حد کلمات کلیدی در سایتها و موارد دیگر را شناسایی و با آنها برخورد کند.
طبیعتاً سایتهایی که از اصول سئو، طبعیت کنند، امتیاز سئوی مثبت می گیرند.
این پنگوئن در ۲۴ آپریل ۲۰۱۲ خود را بروز رسانی کرد و یه شک بزرگی به نتایج خود داد. بطوری که خیلی از سایتهایی که فعالیت تجاری در اینترنت داشتند از صدر نتایج گوگل به پایین کشیده شدند.

امواج خروشان تغییرات پنگوئن گوگل بر سایتهای فارسی

الگوریتم پنگوئن گوگل، حدوداً از تیر ماه ۱۳۹۱، به سایتهای فارسی زبان رسید و باعث شد که این پنگوئن کوچک، سوار بر امواج خروشان و بلند، نتایج جستجو در گوگل را بالا و پایین بیاورد. این تغییرات به حدی زیاد بود که نتایج گوگل پس از ۲ دقیقه تغییر می کرد. یعنی نتایج جستجو در گوگل، از الان با ۲ دقیقه دیگر متفاوت بود. البته این اول کار بود و خوشبختانه این تغییرات رفته رفته به ثبات نزدیک تر می شوند که امیدوارم بزودی به یک ثبات حقیقی مثل قبل برسد.
در اینجا،می خواهیم به عواملی که شما با انجام دادن آنها می توانید امتیاز سئوی سایت خود را بالا برده و در نتایج گوگل به رتبه های خوبی دست پیدا کنید اشاره می کنیم:

افزایش تراکم بیش از حد کلمات کلیدی در سایت:

حقیقت این است که از این پس،‌نباید از کلمات کلیدی بیش از حد در مطالبمان استفاده کنیم. استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در مطالب سایت، می تواند نتیجه معکوس دهد و به جای افزایش امتیاز سئوی سایت، منجر به گرفتن نمره منفی از طرف گوگل شود. تراکم کلمات کلیدی مطالب سایت خود را آنالیز کند (با استفاده از ابزارهای آنالیز کلمات کلیدی) و سعی کنید تراکم کلمات کلیدی سایتتان را به زیر ۲% برسانید. این عدد تا قبل از الگوریتم پنگوئن، عددی بین ۲ تا ۴ درصد بود.

انتخاب anchor text (متن روی لینک) مناسب برای لینکها:

در بک لینکها سه نکته باید رعایت شود.

• لینک را متنوع کنید. مثال : http://www.site.comhttp://sitename.comhttp://sitename.com/index.php
  • متنی که قرار است بر روی لینک استفاده می شود، باید متنوع باشد. بعضی از کلمات کلیدی را بر روی لینک خود بگذارید و برخی دیگر را از کلمات و جملات دیگر مانند: اینجا کلیک کنید، و غیره.
  • بعضی از لینکها را هم به اصطلاح برهنه کنید و هیچ متنی بر روی آنها قرار ندهید. یعنی لینک بدون anchor text باشد.

فقط بر روی بک لینکهای با کیفیت تمرکز کنید.

از هر سایتی، بک لینک نگیرید. بعد از الگوریتم پنگوئن گوگل، بک لینکهایی که از سایتهای بزرگ و با رتبه بالا بسیار تاثیر بسزایی در بالابردن رتبه کلمات کلیدی سایتتان در گوگل و همچنین افزایش رتبه کلی سایتتان در گوگل خواهد داشت.
استراتژی بک لینک شما، باید شامل سایتهایی با رنک بالا باشد.

لینکها را مخلوط کنید.

هیچ وقت از یک نوع بک لینک استفاده نکنید، برای اینکه بک لینکهای سایتتان طبیعی جلوه دهد باید سعی کنید علاوه بر رعایت موارد بالا، بک لینکهای خود را در سایتهای شبکه های اجتماعی، سایتهای بوکمارک، وبلاگهای معروف،‌ فروم ها و دیگر سایتها انتشار دهید.
آيا مي دانيد، سوپر وب، همه ي استانداردهاي بالا را در سرويس هاي بك لينك خود رعايت مي كند.

منبع: http://superweb.ir/seo-secrets-after-google-penguin-update/

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اصلی ترین قسمت مورد توجه در سئو و همچنین متد پنگوئن هستش برای موفقیت باید به هر موردی در مورد کلمات کلیدی توجه داشت

damatajhiz

Registered User
لایک‌ها
13
در بک لینکها سه نکته باید رعایت شود.

• لینک را متنوع کنید. مثال : http://www.site.comhttp://sitename.comhttp://sitename.com/index.php
  • متنی که قرار است بر روی لینک استفاده می شود، باید متنوع باشد. بعضی از کلمات کلیدی را بر روی لینک خود بگذارید و برخی دیگر را از کلمات و جملات دیگر مانند: اینجا کلیک کنید، و غیره.
  • بعضی از لینکها را هم به اصطلاح برهنه کنید و هیچ متنی بر روی آنها قرار ندهید. یعنی لینک بدون anchor text باشد.

با این قسمت موافق نیستم. تنوع دادن به لینک به این شکل درست نیست. باید به صفحات مختلف لینک داد نه فقط صفحه اصلی. این مدلی که فرمودید احتمالا فقط باعث میشه برخی از لینکها به هدف نرسند. ضمنا لینک بدون anchor text هیچ فایده ای نداره. هیچی. برای تنوع دادن یا از آدرس سایت تو anchor text استفاده بشه و یا از لینک های nofollow

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
با این قسمت موافق نیستم. تنوع دادن به لینک به این شکل درست نیست. باید به صفحات مختلف لینک داد نه فقط صفحه اصلی. این مدلی که فرمودید احتمالا فقط باعث میشه برخی از لینکها به هدف نرسند. ضمنا لینک بدون anchor text هیچ فایده ای نداره. هیچی. برای تنوع دادن یا از آدرس سایت تو anchor text استفاده بشه و یا از لینک های nofollow

با عرض سلام و با تشكر از نظر شما
- اينكه فرموديد، بك لينك فقط براي صفحه اصلي درست نيست و بهتره به صفحات مختلف لينك داد 100% تاييد ميكنم.
- منظور من از تنوع دادن به بك لينك،‌ اين بود كه اگه سايتي بخواد لينك خاصي از سايتش رو كه ممكنه يه صفحه وب يا يك محصول باشه براي بك لينك انتخاب كنه. بايد به آدرس بك لينكش تنوع بده، يعني همونطور كه در بالا عرض كردم عمل كنه. چون اين كار، به طبيعي جلوه دادن لينك از ديد گوگل كمك زيادي مي كنه.
- بك لينك بدون anchor text فايده داره، طبق آخرين تغييرات در الگوريتم پنگوئن گوگل،‌اين كار به طبيعي جلوه دادن بك لينك از ديد گوگل، كمك ميكنه و داشتن اون يه امتياز محسوب ميشه.

damatajhiz

Registered User
لایک‌ها
13
با عرض سلام و با تشكر از نظر شما
- اينكه فرموديد، بك لينك فقط براي صفحه اصلي درست نيست و بهتره به صفحات مختلف لينك داد 100% تاييد ميكنم.
- منظور من از تنوع دادن به بك لينك،‌ اين بود كه اگه سايتي بخواد لينك خاصي از سايتش رو كه ممكنه يه صفحه وب يا يك محصول باشه براي بك لينك انتخاب كنه. بايد به آدرس بك لينكش تنوع بده، يعني همونطور كه در بالا عرض كردم عمل كنه. چون اين كار، به طبيعي جلوه دادن لينك از ديد گوگل كمك زيادي مي كنه.
- بك لينك بدون anchor text فايده داره، طبق آخرين تغييرات در الگوريتم پنگوئن گوگل،‌اين كار به طبيعي جلوه دادن بك لينك از ديد گوگل، كمك ميكنه و داشتن اون يه امتياز محسوب ميشه.

چیزی که من از لینک بدون anchor text متوجه شدم لینکی بود که کاربر نمیبینه ولی خزنده گوگل میبینه. خب این اصلا خوب نیست.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
چیزی که من از لینک بدون anchor text متوجه شدم لینکی بود که کاربر نمیبینه ولی خزنده گوگل میبینه. خب این اصلا خوب نیست.
دوست عزيز!
شما اشتباه برداشت كرديد.
منظور من از لينكهاي بدون anchor text لينكهايي هست كه از كلمات كليدي مورد نظرمون در لينك استفاده نكنيم.

نمونه ها:

براي ... اينجا كليك كنيد.
www.superweb.ir
http://www.superweb.ir
... مي توانيد به اين سايت مراجعه كنيد.

در هيچ يك از موارد بالا از كلمه كليدي مورد نظرمون استفاده نكرديم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وقتی شما 200 تا لینک با عنوان مثلا تعمیر کولر داشته باشی گوگل سایت شما در جستجوی تعمیر کولر در لویت قرار میده

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
وقتی شما 200 تا لینک با عنوان مثلا تعمیر کولر داشته باشی گوگل سایت شما در جستجوی تعمیر کولر در لویت قرار میده

نه کلا فیلتر میکنه چون اسپم کردین گوگل رو .. بیشتر از 30 درصد نشه

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
ببینید link diversity توصیه شده حدود 20% تمامی لینک ها باشه که لینکها میتونن با اسم خودتون باشن ، اینجا کلیک کنید ، اطلاعات بیشتر در این لینک و .. باشن .
سعی کنید زیاد بر روی یک کلمه پا فشاری نکنید و با فواصل معین و نه خیلی کوتاه و نه خیلی بلند شروع به ساخت لینک کنید

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
بازدید سایت من خیلی کم شده و میدونم به دلیل استفاده از متنهای بزرگ و مخفی بوده
حالا همه اون مکشلات و متنها رو اصلاح کردم و قوانین گوگل رو رعایت کردم به نظر شما آیا بعد از مدتی دوباره سایت درست میشه؟ یا بهتره به یک دامنه دیگه منتقل کنم؟

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
بازدید سایت من خیلی کم شده و میدونم به دلیل استفاده از متنهای بزرگ و مخفی بوده
حالا همه اون مکشلات و متنها رو اصلاح کردم و قوانین گوگل رو رعایت کردم به نظر شما آیا بعد از مدتی دوباره سایت درست میشه؟ یا بهتره به یک دامنه دیگه منتقل کنم؟
نيازي نيست دامنه رو عوض كنيد. اگر مشكلاتتون رو اصلاح كنيد، ايشالا كمتر از يكماه سايتتون به حالت اول بر ميگرده.
كلمات كليدي رو بيش از حد در مطلب استفاده نكنيد، چگالي كلمات كليدي تون در هر پست، بيش از 2.5% نبايد باشه.
همينطور در هر پست، بهتره بيش از سه لينك نزاريد، اين به سئوي شما كمك ميكنه.

بالا