پیدا کردن کی ورد های مناسب .
فکر کنید شما یک نفر هستید که تجربه مدیریت سایت رو دارید . برنامه نویسی وب هم تا حدی بلد هستید ، حالا این ایده به ذهن تون رسیده که یک سایت بزنید برای مقالات ، آموزش ها و کتاب های مربوط به راه اندازی سایت . اول از همه باید نگاه کنید دوست دارید تو کدوم زمینه فعالیت کنید و در کدوم تخصص بیشتری داری و مسلط تر هستید . بعد از اینکه از این مرحله گذشتید باید بفهمید وب فارسی کدوم رو کمتر داره و باید با توجه به نیاز مردم وارد بشید .
خب من یک تعداد کی ورد آماده کردم برای بررسی :
آموزش وردپرس
آموزش جوملا
آموزش php
آموزش css
آموزش پی اچ پی
آموزش سی اس اس
آموزش html
آموزش اچ تی ام ال
آموزش طراحی وب سایت
آموزش سئو
آموزش seo
همه این ها رو تو ابزار گوگل ادورد وارد میکنم ، به همین شکل هر کدوم تو یک خط . گزینه exact هم نمی زنم ، میخوام کلا هر جستجویی که شامل این کلمات بوده حساب بشه ( اگر exact رو بزنم به عنوان مثال کسی که نوشته باشه آموزش وردپرس آسان جز این شمارش گوگل حساب نمیشه و فقط آمار افرادی میاد که همین عبارت رو به صورت تنها وارد کرده باشن ) .
برای تک تک این عبارت ها هم توی گوگل در حالیکه عبارت بین " " باشه سرچ میکنم . یعنی برای اولی :
https://www.google.com/search?q="آم...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
بالای نتایج نوشته :
About 190,000 results (0.26 seconds)
یعنی گوگل حدود صد و نود هزار صفحه داره که این عبارت توشون هست . نترسید ، خیلی هاشون ارزش کمی دارن ، خیلی اسپم هستن ، خیلی ها تگ های بی شمار یک مطلب تو وردپرس ان . بالا اومدن بین این 190 هزار تا سخت نیست .
حالا این عدد رو تقسیم بر تعداد جستجوهای ماهیانه همون عبارت میکنم که از گوگل ادورد برداشتم . در این مورد عدد تقسیم شده میشه حدودا 23
حالا همه رو که از قبل حساب کردم ببینید :
آموزش وردپرس 23
آموزش جوملا 25
آموزش php ا 40
آموزش css ا 35
آموزش پی اچ پی 663
آموزش سی اس اس 267
آموزش html ا 44
آموزش اچ تی ام ال 554
آموزش طراحی وب سایت 1952
آموزش سئو 157
آموزش seo ا 454
عدد های به دست اومده هرچقدر کمتر باشن یعنی اون کی ورد برای رقابت بهتره .
با نگاه اول به لیست بالا میشه اینو فهمید که مردم کمتر واژه های ترجمه نشده رو به صورت حروف فارسی سرچ میکنم . یعنی کسایی که تو گوگل میگردن کمتر "آموزش اچ تی ام ال" رو می نویسن تا " آموزش html " . شاید کاربرا زیاد سرچ نکنن اما چون صفحه های زیادی تو اینترنت با این عبارات هست عدد های بدست اومده من عبارت های کاملا فارسی رو خیلی خوب نمیدونه . اما خیلی وقت ها خوبه از هر 2 تاش استفاده کنید تو مطالبتون ، تا همه مخاطب ها رو شامل بشه .
حتی تو عبارتی مثل "آموزش وردپرس " با توجه به اینکه شکل فارسی وردپرس عمومیت داره باز هم به شکل ترکیب با انگلیسیش نتیجه بهتری میده . من سرچ کردم شد : 4
البته اینا واژه های اصلی هستن برای تک تک مطالب سایت هم میتونید استفاده کنید ، به خصوص از کلمات کلیدی 3 قسمتی که اعداد بهتری هم بدست میارید . من یه سایت انگلیسی دارم که عدد بدست اومده برای کلمات کلیدی یکی از مقالاتم 0.08 !
حالا برگردیم سر مثال شیرین الناز شاکردوست
عدد به دست اومده برای الناز شاکردوست شد : 30 و برای بهرام رادان : 80
پس نتیجه میگیریم الناز شاکردوست گزینه خیلی بهتریه برای اینکه روش کار کنید ( کی اینو نمی دونست ؟
)
حالا فکر کردید فقط خانم ها میتونن این رتبه رو بگیرن ؟ شهاب حسینی هم عددش 30 هست .
در ابتدای پست مثل زدم برای انتخاب موضوع سایت . اما یک موقعی هست سایت شما موارد زیادی رو در بر میگیره و جامع هست . هرچند که پیشنهاد من اینه که تخصصی کار کنید ( اینم خودش دلایلی داره که حوصله ندارم اینجا توضیح بدم ولی برای سئو بهتره ) بازم سایت های تفریحی زیادی هستن که 1000 تا موضوع دارن . مطمئنا این سایت ها رو واژه " تفریحی " مانور نمیدن بلکه مطالب داخلی سایتشون مخاطب جمع میکنه . به همین خاطر این روشی که خدمتون گفتم میتونه کمک خوبی باشه برای اینکه بدونید توی پست تون چه تگ ها و کی ورد هایی بکار ببرید و کدوم قسمت ها رو بیشتر مانور بدید ( سینما ؟ بهداشتی ؟ علمی ؟ و ... )
مطالب در این زمینه زیاده ولی فکر میکنم تا همینجاش هم خیلی ها اهمیتی ندن ، ( 20 دقیقه طول کشید این مطلب رو بنویسم کی بیاد این پست رو بخونه و کی عمل کنه ؟ ) با این حال من نوشتم ، خیلی ها میدونن ، باشه واسه اونایی که نمیدونن .
موفق باشید .