• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راز کلمات کلیدی در افزایش بازدید

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
راز کلمات کلیدی همانطور که در مقاله های قبل گفتم، از سرویس ADwords استفاده کنید. ابتدا به سایت : https://adwords.google.com/Adwords/welcome.html بروید. خوب تنها کاری که بایدانجام دهید بررسی کلمات یا بهتر بگویم عبارات کلیدی است. با توجه به محتوای سایتتان عبارات مختلف را جستجو و ببینید که گوگل کدام را به شما پیشنهاد میدهد

اگر بعد از اینکار و بعد از یک ماه باز ترافیکتان تغییر نکرد ، بروید و کلمات دیگر را انتخاب کنید! یک وبمستر خوب پشتکار دارد و این پروسه طاقت فرسا را باید بگذراند.
در مورد چقدر هم بگویم که اکثر موتورهای جستجو یا همان سرچ اینجین ها بیشتر از ۱۵۰ تا نهایتا
۲۰۰ کاراکتر را نمیخوانند. پس کلمات کلیدی زیاد و بیش از ۲۰۰ کارکتر نه تنها به افزایش بازدید شما
کمک نمیکند، بلکه باعث سنگین شدن سایت و همچنین در صورت تکرار کلمات کلیدی باعث اسپم شناخته شدن شما توسط موتورهای جستجو میشود.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
راز کلمات کلیدی همانطور که در مقاله های قبل گفتم، از سرویس ADwords استفاده کنید. ابتدا به سایت : https://adwords.google.com/Adwords/welcome.html بروید. خوب تنها کاری که بایدانجام دهید بررسی کلمات یا بهتر بگویم عبارات کلیدی است. با توجه به محتوای سایتتان عبارات مختلف را جستجو و ببینید که گوگل کدام را به شما پیشنهاد میدهد

اگر بعد از اینکار و بعد از یک ماه باز ترافیکتان تغییر نکرد ، بروید و کلمات دیگر را انتخاب کنید! یک وبمستر خوب پشتکار دارد و این پروسه طاقت فرسا را باید بگذراند.
در مورد چقدر هم بگویم که اکثر موتورهای جستجو یا همان سرچ اینجین ها بیشتر از ۱۵۰ تا نهایتا
۲۰۰ کاراکتر را نمیخوانند. پس کلمات کلیدی زیاد و بیش از ۲۰۰ کارکتر نه تنها به افزایش بازدید شما
کمک نمیکند، بلکه باعث سنگین شدن سایت و همچنین در صورت تکرار کلمات کلیدی باعث اسپم شناخته شدن شما توسط موتورهای جستجو میشود.

آقا یه سئوال تو این قسمت که میریم یه چند سئوال مبهم برای من هست؟

1. زبان فارسی و کشور ایران نداره تو انتخاب محدوده جستجوش بعدش ما مجبور میشیم انتخاب هردو رو روی All بذاریم پس نتیجه ای که ما میده بین المللیه درسته؟ یعنی اگر من به فارسی بنویسم مثلاً آهنگ بعدش برای من نشون بده ماهیانه 1 میلیون سرچ در واقع این یک میلیون سرچ به زبانهای دیگست که مثلاً ترجمشون میشه آهنگ؟ یا نه فقط ایرانی ها این کلمه آهنگ رو جستجو میکنند؟

2. این نتایج میانگینه جدیده یا نه مثلاً ماینیگین ماهیانه چندین ساله که هی میانگینشون رو میگیره و میذاره؟

3. ما ازکجا میتونیم بفهمیم که کاربرای ایرانی جدیدنا چه چیزی رو بیشتر سرچ میکنند؟

4. چرا تا 101 نتیجه بیشتر نشون نمیده؟ بعدش ثبت نامش چجوریاست ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
آقا یه سئوال تو این قسمت که میریم یه چند سئوال مبهم برای من هست؟

1. زبان فارسی و کشور ایران نداره تو انتخاب محدوده جستجوش بعدش ما مجبور میشیم انتخاب هردو رو روی All بذاریم پس نتیجه ای که ما میده بین المللیه درسته؟ یعنی اگر من به فارسی بنویسم مثلاً آهنگ بعدش برای من نشون بده ماهیانه 1 میلیون سرچ در واقع این یک میلیون سرچ به زبانهای دیگست که مثلاً ترجمشون میشه آهنگ؟ یا نه فقط ایرانی ها این کلمه آهنگ رو جستجو میکنند؟

2. این نتایج میانگینه جدیده یا نه مثلاً ماینیگین ماهیانه چندین ساله که هی میانگینشون رو میگیره و میذاره؟

3. ما ازکجا میتونیم بفهمیم که کاربرای ایرانی جدیدنا چه چیزی رو بیشتر سرچ میکنند؟

4. چرا تا 101 نتیجه بیشتر نشون نمیده؟ بعدش ثبت نامش چجوریاست ؟

1 - منظورش دقیقا کلمه آهنگ هست اما اگر میخواید دقیق باشه باید سمت چپ تیک " exact " رو بنزید . تا سرچ دقیق و تنهای کلمه آهنگ رو نشون بده .

2 - میانگین جدید هست

3 - فکر نکنم این کار راحت باشه اما بهتون ابزار گوگل ترندز رو پیشنهاد میکنم . برای کلمه آهنگ :

Google Trends

یک نمودار نشون میده که میزان جستجوی کلمه آهنگ رو میبینید . این ابزار تعداد جستجو ها رو نمیگه ( تعداد رو از همون adword در بیارید ) اما این نمودار یک بازه بین 0 تا 100 داره . جایی که خط به 100 رسیده یعنی زمانی که بیشترین جستجو برای این واژه انجام شده و 0 هم یعنی کمترین .

پس هر کلمه ای رو اگر به صورت تنها بزنید یه جایی خطش روی صفر هست و یه جایی روی 100 . اکثر کلمات ( به خصوص فارسی ) طی سالهای اخیر رو به رشد بودن چون استفاده از اینترنت افزایش پیدا کرده اما سعود بعضی ها بیشتر بوده . ضمن اینکه از این ابزار میتونید برای مقایسه هم استفاده کنید در اون صورت کلمه کلیدی که بیشترین سرچ رو داشته باشه به صد میرسه و دیگری در مقایسه با اولی قرار میگیره .

حالا نحوه استفاده : مقایسه : بهرام رادان ، الناز شاکردوست

Google Trends

این یعنی این روزها مردم بیشتر دنبال الناز شاکردوست میگردن تو اینترنت :D تا بهرام رادان ، البته با استفاده از همون ابزار adword هم میشد اینو فهمید اما این یه نمودار نسبی میده که کدوم در حال رشده و کدوم ساکن مونده .

از این ابزار روزی یه بار بیشتر استفاده نکنید چون محدودیت داره چند تا واژه که بزنی قطعش میکنه

4 - ثبت نام فکر نکنم نیاز داشته باشه همون اکانت جیمیل هست .

حالا سوال اصلی اینجاست که چون مردم الناز شاکردوست رو بیشتر سرچ میکنن ما باید سمت مطالب مربوط به اون بریم ؟ یا چون دانلود موزیک بیشتر از دانلود فیلم سرچ میشه معنیش اینه که ما با سایت موزیک موفق تر خواهیم بود ؟ نه ! باید به رقبا هم نگاه کنید . مثلا الناز شاکر دوست 2 برابر تو اینترنت سرچ میشه و مخاطب داره اما 100 برابر بیشتر تو اینترنت در موردش مطلب هست . پس شانس اینکه سایت شما بیاد بالا کمتر میشه .

تو پست بعدی سعی میکنم یک راه مقایسه بگم برای پیدا کردن keyword های مناسب . اینکه چطور بفهمیم یک کلمه کلیدی با سرچ کم میتونه فرصت خوبی برای نشونه رفتن باشه ؟ . الان دیگه حس تایپ کردن ندارم ، برم به کلاسم برسم :D

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
پیدا کردن کی ورد های مناسب .

فکر کنید شما یک نفر هستید که تجربه مدیریت سایت رو دارید . برنامه نویسی وب هم تا حدی بلد هستید ، حالا این ایده به ذهن تون رسیده که یک سایت بزنید برای مقالات ، آموزش ها و کتاب های مربوط به راه اندازی سایت . اول از همه باید نگاه کنید دوست دارید تو کدوم زمینه فعالیت کنید و در کدوم تخصص بیشتری داری و مسلط تر هستید . بعد از اینکه از این مرحله گذشتید باید بفهمید وب فارسی کدوم رو کمتر داره و باید با توجه به نیاز مردم وارد بشید .

خب من یک تعداد کی ورد آماده کردم برای بررسی :

آموزش وردپرس
آموزش جوملا
آموزش php
آموزش css
آموزش پی اچ پی
آموزش سی اس اس
آموزش html
آموزش اچ تی ام ال
آموزش طراحی وب سایت
آموزش سئو
آموزش seo

همه این ها رو تو ابزار گوگل ادورد وارد میکنم ، به همین شکل هر کدوم تو یک خط . گزینه exact هم نمی زنم ، میخوام کلا هر جستجویی که شامل این کلمات بوده حساب بشه ( اگر exact رو بزنم به عنوان مثال کسی که نوشته باشه آموزش وردپرس آسان جز این شمارش گوگل حساب نمیشه و فقط آمار افرادی میاد که همین عبارت رو به صورت تنها وارد کرده باشن ) .

برای تک تک این عبارت ها هم توی گوگل در حالیکه عبارت بین " " باشه سرچ میکنم . یعنی برای اولی : https://www.google.com/search?q="آم...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

بالای نتایج نوشته :

About 190,000 results (0.26 seconds)

یعنی گوگل حدود صد و نود هزار صفحه داره که این عبارت توشون هست . نترسید ، خیلی هاشون ارزش کمی دارن ، خیلی اسپم هستن ، خیلی ها تگ های بی شمار یک مطلب تو وردپرس ان . بالا اومدن بین این 190 هزار تا سخت نیست .

حالا این عدد رو تقسیم بر تعداد جستجوهای ماهیانه همون عبارت میکنم که از گوگل ادورد برداشتم . در این مورد عدد تقسیم شده میشه حدودا 23

حالا همه رو که از قبل حساب کردم ببینید :

آموزش وردپرس 23
آموزش جوملا 25
آموزش php ا 40
آموزش css ا 35
آموزش پی اچ پی 663
آموزش سی اس اس 267
آموزش html ا 44
آموزش اچ تی ام ال 554
آموزش طراحی وب سایت 1952
آموزش سئو 157
آموزش seo ا 454

عدد های به دست اومده هرچقدر کمتر باشن یعنی اون کی ورد برای رقابت بهتره .
با نگاه اول به لیست بالا میشه اینو فهمید که مردم کمتر واژه های ترجمه نشده رو به صورت حروف فارسی سرچ میکنم . یعنی کسایی که تو گوگل میگردن کمتر "آموزش اچ تی ام ال" رو می نویسن تا " آموزش html " . شاید کاربرا زیاد سرچ نکنن اما چون صفحه های زیادی تو اینترنت با این عبارات هست عدد های بدست اومده من عبارت های کاملا فارسی رو خیلی خوب نمیدونه . اما خیلی وقت ها خوبه از هر 2 تاش استفاده کنید تو مطالبتون ، تا همه مخاطب ها رو شامل بشه .
حتی تو عبارتی مثل "آموزش وردپرس " با توجه به اینکه شکل فارسی وردپرس عمومیت داره باز هم به شکل ترکیب با انگلیسیش نتیجه بهتری میده . من سرچ کردم شد : 4

البته اینا واژه های اصلی هستن برای تک تک مطالب سایت هم میتونید استفاده کنید ، به خصوص از کلمات کلیدی 3 قسمتی که اعداد بهتری هم بدست میارید . من یه سایت انگلیسی دارم که عدد بدست اومده برای کلمات کلیدی یکی از مقالاتم 0.08 !

حالا برگردیم سر مثال شیرین الناز شاکردوست :D
عدد به دست اومده برای الناز شاکردوست شد : 30 و برای بهرام رادان : 80

پس نتیجه میگیریم الناز شاکردوست گزینه خیلی بهتریه برای اینکه روش کار کنید ( کی اینو نمی دونست ؟ :D )

حالا فکر کردید فقط خانم ها میتونن این رتبه رو بگیرن ؟ شهاب حسینی هم عددش 30 هست .

در ابتدای پست مثل زدم برای انتخاب موضوع سایت . اما یک موقعی هست سایت شما موارد زیادی رو در بر میگیره و جامع هست . هرچند که پیشنهاد من اینه که تخصصی کار کنید ( اینم خودش دلایلی داره که حوصله ندارم اینجا توضیح بدم ولی برای سئو بهتره ) بازم سایت های تفریحی زیادی هستن که 1000 تا موضوع دارن . مطمئنا این سایت ها رو واژه " تفریحی " مانور نمیدن بلکه مطالب داخلی سایتشون مخاطب جمع میکنه . به همین خاطر این روشی که خدمتون گفتم میتونه کمک خوبی باشه برای اینکه بدونید توی پست تون چه تگ ها و کی ورد هایی بکار ببرید و کدوم قسمت ها رو بیشتر مانور بدید ( سینما ؟ بهداشتی ؟ علمی ؟ و ... )

مطالب در این زمینه زیاده ولی فکر میکنم تا همینجاش هم خیلی ها اهمیتی ندن ، ( 20 دقیقه طول کشید این مطلب رو بنویسم کی بیاد این پست رو بخونه و کی عمل کنه ؟ ) با این حال من نوشتم ، خیلی ها میدونن ، باشه واسه اونایی که نمیدونن .

موفق باشید .

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پیدا کردن کی ورد های مناسب .

فکر کنید شما یک نفر هستید که تجربه مدیریت سایت رو دارید . برنامه نویسی وب هم تا حدی بلد هستید ، حالا این ایده به ذهن تون رسیده که یک سایت بزنید برای مقالات ، آموزش ها و کتاب های مربوط به راه اندازی سایت . اول از همه باید نگاه کنید دوست دارید تو کدوم زمینه فعالیت کنید و در کدوم تخصص بیشتری داری و مسلط تر هستید . بعد از اینکه از این مرحله گذشتید باید بفهمید وب فارسی کدوم رو کمتر داره و باید با توجه به نیاز مردم وارد بشید .

خب من یک تعداد کی ورد آماده کردم برای بررسی :

آموزش وردپرس
آموزش جوملا
آموزش php
آموزش css
آموزش پی اچ پی
آموزش سی اس اس
آموزش html
آموزش اچ تی ام ال
آموزش طراحی وب سایت
آموزش سئو
آموزش seo

همه این ها رو تو ابزار گوگل ادورد وارد میکنم ، به همین شکل هر کدوم تو یک خط . گزینه exact هم نمی زنم ، میخوام کلا هر جستجویی که شامل این کلمات بوده حساب بشه ( اگر exact رو بزنم به عنوان مثال کسی که نوشته باشه آموزش وردپرس آسان جز این شمارش گوگل حساب نمیشه و فقط آمار افرادی میاد که همین عبارت رو به صورت تنها وارد کرده باشن ) .

برای تک تک این عبارت ها هم توی گوگل در حالیکه عبارت بین " " باشه سرچ میکنم . یعنی برای اولی : https://www.google.com/search?q="آم...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

بالای نتایج نوشته :

About 190,000 results (0.26 seconds)

یعنی گوگل حدود صد و نود هزار صفحه داره که این عبارت توشون هست . نترسید ، خیلی هاشون ارزش کمی دارن ، خیلی اسپم هستن ، خیلی ها تگ های بی شمار یک مطلب تو وردپرس ان . بالا اومدن بین این 190 هزار تا سخت نیست .

حالا این عدد رو تقسیم بر تعداد جستجوهای ماهیانه همون عبارت میکنم که از گوگل ادورد برداشتم . در این مورد عدد تقسیم شده میشه حدودا 23

حالا همه رو که از قبل حساب کردم ببینید :

آموزش وردپرس 23
آموزش جوملا 25
آموزش php ا 40
آموزش css ا 35
آموزش پی اچ پی 663
آموزش سی اس اس 267
آموزش html ا 44
آموزش اچ تی ام ال 554
آموزش طراحی وب سایت 1952
آموزش سئو 157
آموزش seo ا 454

عدد های به دست اومده هرچقدر کمتر باشن یعنی اون کی ورد برای رقابت بهتره .
با نگاه اول به لیست بالا میشه اینو فهمید که مردم کمتر واژه های ترجمه نشده رو به صورت حروف فارسی سرچ میکنم . یعنی کسایی که تو گوگل میگردن کمتر "آموزش اچ تی ام ال" رو می نویسن تا " آموزش html " . شاید کاربرا زیاد سرچ نکنن اما چون صفحه های زیادی تو اینترنت با این عبارات هست عدد های بدست اومده من عبارت های کاملا فارسی رو خیلی خوب نمیدونه . اما خیلی وقت ها خوبه از هر 2 تاش استفاده کنید تو مطالبتون ، تا همه مخاطب ها رو شامل بشه .
حتی تو عبارتی مثل "آموزش وردپرس " با توجه به اینکه شکل فارسی وردپرس عمومیت داره باز هم به شکل ترکیب با انگلیسیش نتیجه بهتری میده . من سرچ کردم شد : 4

البته اینا واژه های اصلی هستن برای تک تک مطالب سایت هم میتونید استفاده کنید ، به خصوص از کلمات کلیدی 3 قسمتی که اعداد بهتری هم بدست میارید . من یه سایت انگلیسی دارم که عدد بدست اومده برای کلمات کلیدی یکی از مقالاتم 0.08 !

حالا برگردیم سر مثال شیرین الناز شاکردوست :D
عدد به دست اومده برای الناز شاکردوست شد : 30 و برای بهرام رادان : 80

پس نتیجه میگیریم الناز شاکردوست گزینه خیلی بهتریه برای اینکه روش کار کنید ( کی اینو نمی دونست ؟ :D )

حالا فکر کردید فقط خانم ها میتونن این رتبه رو بگیرن ؟ شهاب حسینی هم عددش 30 هست .

در ابتدای پست مثل زدم برای انتخاب موضوع سایت . اما یک موقعی هست سایت شما موارد زیادی رو در بر میگیره و جامع هست . هرچند که پیشنهاد من اینه که تخصصی کار کنید ( اینم خودش دلایلی داره که حوصله ندارم اینجا توضیح بدم ولی برای سئو بهتره ) بازم سایت های تفریحی زیادی هستن که 1000 تا موضوع دارن . مطمئنا این سایت ها رو واژه " تفریحی " مانور نمیدن بلکه مطالب داخلی سایتشون مخاطب جمع میکنه . به همین خاطر این روشی که خدمتون گفتم میتونه کمک خوبی باشه برای اینکه بدونید توی پست تون چه تگ ها و کی ورد هایی بکار ببرید و کدوم قسمت ها رو بیشتر مانور بدید ( سینما ؟ بهداشتی ؟ علمی ؟ و ... )

مطالب در این زمینه زیاده ولی فکر میکنم تا همینجاش هم خیلی ها اهمیتی ندن ، ( 20 دقیقه طول کشید این مطلب رو بنویسم کی بیاد این پست رو بخونه و کی عمل کنه ؟ ) با این حال من نوشتم ، خیلی ها میدونن ، باشه واسه اونایی که نمیدونن .

موفق باشید .

وای خدا دستت در نکنه منتظر آموزشهای بعدیت هم هستیم امیدوارم دستت بخوره به الناز جون:)) به آنجلینا نخوره چون دیگه چیزی نداره:))

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
چرا در گوگل Adwords وقتی مثلا عبارت windows seven جستجو میشه , 37000،000 جستجوی ماهانه داشته ولی competition را LOW نشون میده ؟
در حالیکه که چنین عباراتی باعث رقابت خیلی بالایی برای رنک بهتر در SERP ، میشن !
یعنی وقتی سایت های زیادی چنین عبارتی را در خودشون دارند , پس رقابت برای رسیدن به صفحه اول گوگل , بیشتر میشه .
البته برداشت من از competition این بود .

اگر اشتباه می کنم , لطفا توضیح بدید که مفهوم اون LOW چیه !

سپاس

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چرا در گوگل Adwords وقتی مثلا عبارت windows seven جستجو میشه , 37000،000 جستجوی ماهانه داشته ولی competition را LOW نشون میده ؟
در حالیکه که چنین عباراتی باعث رقابت خیلی بالایی برای رنک بهتر در SERP ، میشن !
یعنی وقتی سایت های زیادی چنین عبارتی را در خودشون دارند , پس رقابت برای رسیدن به صفحه اول گوگل , بیشتر میشه .
البته برداشت من از competition این بود .

اگر اشتباه می کنم , لطفا توضیح بدید که مفهوم اون LOW چیه !

سپاس

اول از همه اینکه اون 37 میلیون جستجوی ماهانه کاربرها رو نشون میده . حالا اگه از اون روشی که گفتم استفاده کنید و تعداد نتایج بدست اومده از گوگل رو که در این مورد حدود 8 میلیون هست تقسیم بر 37 میلیون کنید میبینید رقابت نسبت به تعداد نتایج اتفاقا کم هم هست .

اما این چیزی که گفتم اصلا ربطی به ستون competition . میزان رقابتی که تو این ستون محاسبه میشه مربوط به تبلیغات گوگل ادوردز هست . هممونطور که میدونید تبلیغات توی گوگل هزینه مشخصی نداره . شما یک keyword انتخاب میکنید و از گوگل میخواید هرکس اون کلمه رو جستجو کرد تبلیغ شما در صفحه اول گوگل دیده بشه و برای هر کلیک خودتون مبلغی تعیین میکنید . این مبلغ میتونه حتی 5 سنت باشه ، اما اگر افراد دیگه باشن که برای اون کلمه کلیدی ارقام بالاتر به گوگل داده باشن تبلیغ اونها بالاتر نمایش داده میشه . هرچقدر این رقابت بیشتر باشه تبلیغ شما شانس کمتری برای نمایش داره . من خودم که تجربه ای ندارم اما میگن تو بعضی کلمات کلیدی که رقابت زیاد هست مثل بیمه و .. هر کلیک 50 دلار یا بیشتر تعیین میشه . یعنی تو اون کلمات شما اگر رقم هر کلیک رو برای گوگل 20 دلار هم تعیین کنید تبلیغتون هیچ وقت نمایش داده نمیشه .

حالا این ستون competition میگه رقابت تبلیغ دهنده ها تو گوگل تو کدوم کلمات بیشتره و کدوم کمتر - چون این ابزار اساسا برای افرادی که میخوان تو گوگل تبلیغ بدن ساخته شده یه جور کمک هست که کلمات کلیدی کمتر استفاده شده رو به کار ببرن .

همونطور که متوجه شدید تقریبا همه واژه های فارسی low هستن ، چون ایرانی ها کمتر تو گوگل تبلیغ بدن ، مخصوصا با این وضع دلار اصلا به صرفه نیست . به همین خاطر برای اکثر کلمات میتونید با همون 5 سنت برای هر کلیک تبلیغ بدید .

Last edited:

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سپاس فراوان .
لطف کردید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دو.ستان چطوری از کلمات کلیدی در متن مطلب استفاده کنیم؟ به چه نسبتی به تعداد کلمات مطلب؟ در هر متن روی چند کلمه کلیدی باید مانور داد ؟کلن بهترین روش رو اگر توضییح بدین ممنون میشم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
دو.ستان چطوری از کلمات کلیدی در متن مطلب استفاده کنیم؟ به چه نسبتی به تعداد کلمات مطلب؟ در هر متن روی چند کلمه کلیدی باید مانور داد ؟کلن بهترین روش رو اگر توضییح بدین ممنون میشم

یه مبحثی هست به اسم keyword density یا همون چگالی کلمات کلیدی . چگالی بین 1 تا 3 درصد کلمه کلیدی تو متن خوبه . بیشتر از 4 خوب نیست و تکرار زیاد به حساب میاد . حالا چطور بفهمیم صفحه ما به اندازه کافی توش از کلمات کلیدی استفاده شده .

ابزار برای سایت های انگلیسی زیاد هست اما برای فارسی کاربردی ندارن چون متن فارسی رو یا ignore میکنن یا علامت سوال نشون میدن . تنها چیزی که من دیدم تولبار seoquake هست که برای اکثر مرورگرها وجود داره . ابزار بدی نیست . میتونی چگالی کلمات کلیدی 1 ، 2 و 3 کلمه ای رو توش پیدا کنید .

البته فکر نکنید این چیزها حتما لازمه خیلی دقیق استفاده بشه . سعی کنید برای مخاطب مطلب بنویسید . این ابزارها بهتون نشون میدن تا چه اندازه دارید خلاف میکنید . مثلا اگر برای 4 تا مطلب چگالی رسید به 4.5 اتفاق خاصی نمی افته ، ولی کلا خوب نیست . بهتره اکثر مطالبتون کمتر از این مقدار باشن چون سایت های اسپم بیخود کلمات کلیدی رو تکرار میکنن .

مثلا الان من تست کردم برای windows 7 4 تا صفحه رو تو نتایج گوگل رندوم باز کردم و چک کردم . هیچکدوم بالای 2.5 درصد نیومدن به غیر از ویکیپدیا که برای واژه windows به 6 درصد رسیده . میبینی که سایتی به بزرگی ویکیپدیا انقدر اعتماد جلب کرده که این تعدد استفاده از کلمه باعث نشه گوگل فکر کنه داره اسپم میکنه . در مورد بقیه جستجو ها هم همینطوره خیلی وقت ها سایت های تو صفحه اول گوگل انقدر تو این مسائل ریز نمیشن .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دسوت من ممنون از توضیحاتت سئوال بعدی اینه که بهترین روش نوشتن تیتر متن و اینکه کلمات کلیدی موقعیتشون در کجای متن باشه بهتره؟

و اگر کلمه کلیدی فقط در عنوان مطلب باشه ولی در خود متن مشکلی پیش نمیاد؟

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
بابا دمتون گرم
چه حوصله ای دارید
اینقدر تایپ میکنید

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
اقای MasoudM شما این همه لطف کردی و توضیح دادی. میشه حالا بگید چه جوری یه کلمه رو بالا بیاریم. مثلا کلمه الناز شاکردوست. باید براش بک لینک بخریم یا کارهای دیگه هم میشه انجام داد؟

دمت گرم

بالا