• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راسته که میگن بکلینک ها به مرور زمان قدرت خودشون رو از دست میدن؟!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
گفتم به مرور زمان ولی برای من این زمان یکی دو روز بیشتر نیست! با بکلینک دائمی میام رنک چهار روز بعد میاد رنک 9 ! چکار کنم که حداقل یک هفته مثل میخ سرجاش بچسپه اینقدر جابجا نشه

mizfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
گفتم به مرور زمان ولی برای من این زمان یکی دو روز بیشتر نیست! با بکلینک دائمی میام رنک چهار روز بعد میاد رنک 9 ! چکار کنم که حداقل یک هفته مثل میخ سرجاش بچسپه اینقدر جابجا نشه
من از این موردها زیاد داشتم
جز صبر و اینکه کار خطرناکی برای سایت نکنیم کار دیگه نمیشه کرد
مورد داشتم لینک ۳ بود یهو میرفت صفحه ۳ ، بعد ۱ ماه درست شد و همون جایگاه لینک ۳ داریم
لینک‌هایی که دارید رو بررسی کنید و از کیفیت اونا مطمئن شید،‌ممکنه رقیب گاهی خراب کاری هم بکنه (یا سایت‌های اسپم که به شکل اتوماتیک فعالیت میکنن) باید سایت رو توسط ابزارهای معتبر مانیتورینگ بکنید تا بتونید به خوبی بهینه سازی بر روی سایت رو انجام بدید.

digitalmarketer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درواقع تغییرات در محتوا یا فعالیت روی صفحات سایت برای سئو تاثیر گذار هست و ممکنه گاهی برای یک هفته جایگاهی رو از دست بدید . و بلعکس این مورد هم هست که ممکنه برای تست رتبه مناسبی دریافت کنید و بعد از مدتی جایگاه واقعی قرار بگیرید

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
من از این موردها زیاد داشتم
جز صبر و اینکه کار خطرناکی برای سایت نکنیم کار دیگه نمیشه کرد
مورد داشتم لینک ۳ بود یهو میرفت صفحه ۳ ، بعد ۱ ماه درست شد و همون جایگاه لینک ۳ داریم
لینک‌هایی که دارید رو بررسی کنید و از کیفیت اونا مطمئن شید،‌ممکنه رقیب گاهی خراب کاری هم بکنه (یا سایت‌های اسپم که به شکل اتوماتیک فعالیت میکنن) باید سایت رو توسط ابزارهای معتبر مانیتورینگ بکنید تا بتونید به خوبی بهینه سازی بر روی سایت رو انجام بدید.
یه سوال
برام جالب شد. رقیب چطور میتونه تو سایت ما خرابکاری کنه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
یه سوال
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
گزارش به فیلترینگ
گزارش اسپم به گوگل
کپی مطالب
کامنت اسپم
و در موارد خطرناک, حمله به سایت با اتک دیداس

mizfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یه سوال
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
با سئو منفی این امکان پذیر هست و روش‌های معروف این سئو منفی رو دوستمون اشاره کردن

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
یه سوال
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

:general505: در جواب ان موضوع لطفا دوستان عزیز پ.خ برای ایشان ارسال کنید اینجا سلاح نیست بیان کنید ممنون میشم ( تا حدودی جواب دوستن به درستی بود )

بالا