• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راست چین کردن مطالب RTL

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
من یه قالب برای جوملا طراحی کردم، اما یه مشکل دارم،
مطالب رو نمیتونم راست چین کنم، از تگ html dir="rtl" که استفاده میکنم، کل فرم صفحه رو میریزه به هم، تو IE که اصلا دیگه سایت بدرد نمیخوره، تو مازیلا هم به هم ریخته میشه.
زمانی که این تگ رو از د HTML جدا میکنم، همه چیز درست میشه، اما نقطه های آخر سطرهای فارسی، بجای اینکه بره آخر سطر یعنی سمت چپ، میاد سمت راست، از تگ p align="rtl" هم استفاده کردم، جواب نداد.
راه دیگه ای وجود داره ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فکر میکنم باید از <p dir="rtl"> استفاده کنید.

سلام
من یه قالب برای جوملا طراحی کردم، اما یه مشکل دارم،
مطالب رو نمیتونم راست چین کنم، از تگ html dir="rtl" که استفاده میکنم، کل فرم صفحه رو میریزه به هم، تو IE که اصلا دیگه سایت بدرد نمیخوره، تو مازیلا هم به هم ریخته میشه.
زمانی که این تگ رو از د HTML جدا میکنم، همه چیز درست میشه، اما نقطه های آخر سطرهای فارسی، بجای اینکه بره آخر سطر یعنی سمت چپ، میاد سمت راست، از تگ p align="rtl" هم استفاده کردم، جواب نداد.
راه دیگه ای وجود داره ؟

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
اگه آدرس می دادین بهتر میشد .
همیشه با یه کدو تغییر دادن که درست نمیشه شاید مشکل از یه قسمت دیگه بوده
HTML:
#r{
	direction: rtl;
	text-align: right;
}
<div id="r">har chi </div>

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بازم نشد، در خصوص تگ p اشتباه از من بود، اما اینجا رو ببینید : www.Owrang.COm
طراحی از خودمه، منتها وسط رو نمیدونم چکار کنم، وقتی Direction رو داخل کد Html تغییر میدم ، فرم کل صفحه میریزه به هم، کادر آبی رنگ وسط صفحه هم نصفش میزنه بیرون...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوست عزيز سورس صفحتو بزار اينجا.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
منظور کد های صفحه است . rtl تنها با نوشتن آن در ابتیدای صفحه امکان پذیر نمیباشد و شما که از قالی اینگلیسی استفاده میکنید. قالب شما را به هم میریزد . اگر بخواهید قالب اینگلیسی را فارسی کنید باید موارد دیگری را هم در نظر بگیرید .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببين هميشه با يه دستور rtl همچيز درست نميشه..بعضی قالبها ميشه ولی بيشترياشون ميريزه بهم..
من با جوملا کار نکردم نميدونم تگ هاش به چه صورته ولی اون تگی که مربوط ميشه به content رو تو main پييدا کن بعد بالای اولين div که ديدی داخل دايو بزن dir="rtl"

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بستگی به قالب داره ولی میتونید فقط اونجا ها که قراره متن فارسی نوشته بشه از تگ مربوط به rtl استفاده کنید و صفحه همونطور بمونه.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
قالب جولاتون اگه قدیمیه فقط با rtl کردن کارت راه نمیفته یه سری padding ها margin ها رو هم باید تو div های مختلف تغییر بدی . توی index.php قالب دست نبر اصلا . هر کاری میکنی تو فایل template.css باشه . (یا به هر اسمی که هست).
قالب های جولا یه سری div به اسم content داره اونا رو direction:rtl و text-align:right . یه سری از قسمت ها رو هم دست نباید بزنی .

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
نه فقط سورس صفحه بلکه باید کل سورس قالب رو که دخلش فایل هایی با فرمت css هست رو باید اینجا بذاری تا بتونیم بهت کمکم کنیم.الان کلا با دونستن css هم راستچین کردن template های جوملا کار راحتی نیست.

Last edited:
بالا