• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهممایی! آیا با این سایت موفق خواهم شد؟

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان عزیز
من میخوام به عنوان شغل دوم خودم یک سایت بزنم که بتونم ازش یه درآمد معقول داشته باشم.

سوال من اینه که
:
اگر من بخوام روی سایتم به مدت 6 ماه وقت بزارم
تو این مدت فقط مطالب اختصاصی و تخصصی راجب موضوع سایتم بگذارم (مثلا روزی 3 تا مطلب با کیفیت)
به مقدار کمی برای سایتم تبلیغ کنم
اصول سئو رو در مطالب رعایت کنم

نکته:در کلمه کلیدی مورد نظر سایت های بیتوته و خبرنگاران جوان و آکا ایران و چندین سایت دیگر در رتبه های نخست هستند.سایتی تخصصی با این کلمه کلیدی وجود نداره.

با این تفاسیر چقدر احتمال داره که بتونم صفحه اول گوگل (جز سه لینک اول) بیام و جای همچین رقیب های بزرگی رو بگیرم؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید و تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید ممنون میشم

Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
نکته:در کلمه های کلیدی مورد نظر سایتم های بیتوته و خبرنگاران جوان و آکا ایران و چندین سایت دیگر در رتبه های نخست هستند.
با این تفاسیر چقدر احتمال داره که بتونم صفحه اول گوگل (جز سه لینک اول) بیام و جای همچین رقیب های بزرگی رو بگیرم؟
به نظر بنده احتمالش صفر هست و به هیچ عنوان نمیتونید جای اون سایتهارو بگیری. مگه اینکه حداقل با چپ پر و سرمایه ای بالای 100 تومن وارد بشی.

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
به نظر بنده احتمالش صفر هست و به هیچ عنوان نمیتونید جای اون سایتهارو بگیری. مگه اینکه حداقل با چپ پر و سرمایه ای بالای 100 تومن وارد بشی.
نمیدونم این استدلال من درست هست یا نه ولی در نظر بگیرید من میخوام روی کلمه کلیدی nnnnnn کار کنم که در صفحه اول سایت های زیر هستند.
beytoote.com/nnnnnn
yjc.ir/nnnnnn
akairan.com/nnnnnn

اما این رو هم در نظر بگیرید که سایتی فقط با موضوع nnnnnn وجود نداره که بخواد مطالب تخصصی در مورد این موضوع بزاره و من اولین نفر خواهم بود.
با این حال باز موفق نمیشم؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من دقیقا میخوام یه سایت رو بیارم صفحه اول
رقیباش هم همینایی هستن که شما گفتی
ماه اول فقط یک میلیون خرج کردم تازه بزور رسیدم صفحه دوم آخر صفحه
از ماه بعدم باید هر ماه 200 هزار بک لینکا رو تمدید کنم

اگر پول ندارید واسه اینکار احتمالش منفیه برسید به صفحه اول!

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
این چیزی که بقیه گفتن درسته
اما تنها راه موفقیت رسیدن به 3 گزینه اول گوگل نیست
ثانیا بالا اومدن در گوگل به 3 تا یا 5 تا پست با کیفیت مرتبط نمیشه صدها عامل هست که جز تجربه با چیز دیگه ای نمیتونید بدستش بیارید
میتونید با وقت کم سایتو راه بندازید بعد اگه بازده مناسبی درش دیدی وقت بزارید واسش

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
عزیز بستگی داره شما بخای تا چه اندازه درامد داشته باشی !
شما سایتتو به 10 هزار بازدید برسونی میتونی راحت ماهی 500ت درامد ازش داشته باشی
واسه این مقدار بازدید هم قرار نیس بشی رقیب این سایتا که نام بردی و سرمایه بالا !
رو چن تا کیبورد نسبتا پر ترافیک زوم کنی خیلی راحت میتونی بازدیدتو از گوگل بگیری
نیازی هم نیس همین اول بسم الله واسه باشگاه خبرنگاران و بیتوته نقشه بکشی :D

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
عزیز بستگی داره شما بخای تا چه اندازه درامد داشته باشی !
شما سایتتو به 10 هزار بازدید برسونی میتونی راحت ماهی 500ت درامد ازش داشته باشی
واسه این مقدار بازدید هم قرار نیس بشی رقیب این سایتا که نام بردی و سرمایه بالا !
رو چن تا کیبورد نسبتا پر ترافیک زوم کنی خیلی راحت میتونی بازدیدتو از گوگل بگیری
نیازی هم نیس همین اول بسم الله واسه باشگاه خبرنگاران و بیتوته نقشه بکشی :D
دوست عزیز سایت تفریحی حوصلشو ندارم-دوست دارم فروشگاهی کار کنم

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز سایت تفریحی حوصلشو ندارم-دوست دارم فروشگاهی کار کنم
عزیز فروشگاه داری که نمیشه شغل دوم باشه ! یکم جا بیفتی در حد همون 1 ت بخوای درامد داشته باشی کلی دردسر داره اونم اگه بخوای خودت تنهایی کار کنی
خودم تو یه بازه زمانی میخواستم فروشگاه بزنم با اینکه مشکل محصول رو نداشتم فک میکردم هم چیو سر هفته اوکی میکنم تا اومدم ببینم چی به چیه بیخی شدم
ولی همون فروشگاه هم نیاز نیس شما تو هر محصولی جز نتایج اول باشی بازم شما بیا رو محصولاتی خاص که بیشترین سود رو واست دارن کار کن که فقط ازونا سفارش بگیری
یا اصلا یه سایت بزن مخصوص یه سری محصول بهت قول میدم اگه بتونی خوب تبلیغ کنی تو سایت های مرتبط با محصولت خیلی زود به درامد میرسی

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
عزیز فروشگاه داری که نمیشه شغل دوم باشه ! یکم جا بیفتی در حد همون 1 ت بخوای درامد داشته باشی کلی دردسر داره اونم اگه بخوای خودت تنهایی کار کنی
ممنون دوست عزیز منم دوست دارم روی یک محصول کار کنم یا به عبارت دیگر روی یک کلمه کلیدی کار کنم ولی دوستان میگن که نمیتونم با بیتوته و خبرنگاران جوان مقابله کنم

priche

Registered User
لایک‌ها
67
نمیدونم این استدلال من درست هست یا نه ولی در نظر بگیرید من میخوام روی کلمه کلیدی nnnnnn کار کنم که در صفحه اول سایت های زیر هستند.
beytoote.com/nnnnnn
yjc.ir/nnnnnn
akairan.com/nnnnnn

اما این رو هم در نظر بگیرید که سایتی فقط با موضوع nnnnnn وجود نداره که بخواد مطالب تخصصی در مورد این موضوع بزاره و من اولین نفر خواهم بود.
با این حال باز موفق نمیشم؟

ایده ی خوبی داری ولی به واقعیت پیوستنش یکم کار رو سخت میکنه.چون کار ریسکی به حساب میاد

priche

Registered User
لایک‌ها
67
سایت های خبری معمولا یه نفره تا سر کوچه هم دوام نمیارن باید شرکتی یا همون گروهی و سازماندهی شده باشه .

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام و درود دوست عزیزم
نمیخوام امید الکی به شما بدم، اما مهمترین نکته در کسب موفقیت اینه که شما باید اولاً جدی استارت بزنی و دوماً باید پیگیر کار باشی و مهم تر از همه اینکه خیلی صبور باشی. چون با این چندتا سایتی که نام بردی به نظرم خیلی باید قوی کار کنی و روزی 3 تا مطلب اختصاصی و بهینه هم خوبه. در ضمن یادت باشه که دیجی کالا 10 سال کار کرد و موفق شد و الان بامیلو داره 1 سال و نیم کار میکنه و موفق هست. پس دلیل نمیشه که اگه رقبای بزرگی وجود داشتند شما نتونید فعالیت کنید. راستی یادت باشه که باید روی سایتت وقت بذاری و به عنوان شغل دوم بهش نگاه نکنی. البته به تو پیشنهاد میکنم در ابتدا روی کلمات کلیدی پر رقابت کار نکنی. در ضمن اگه سوالی در مورد این حوزه داشتی میتونی خصوصی با من در ارتباط باشی. موفق باشی :)

۱۰ ثروتمند دنیا در سال ۲۰۱۶

سایت دان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سایت پرتالی جواب نمیده
جای اینا روی سایت تخصصی و خدماتی کار کن!

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام و درود دوست عزیزم
نمیخوام امید الکی به شما بدم، اما مهمترین نکته در کسب موفقیت اینه که شما باید اولاً جدی استارت بزنی و دوماً باید پیگیر کار باشی و مهم تر از همه اینکه خیلی صبور باشی. چون با این چندتا سایتی که نام بردی به نظرم خیلی باید قوی کار کنی و روزی 3 تا مطلب اختصاصی و بهینه هم خوبه. در ضمن یادت باشه که دیجی کالا 10 سال کار کرد و موفق شد و الان بامیلو داره 1 سال و نیم کار میکنه و موفق هست. پس دلیل نمیشه که اگه رقبای بزرگی وجود داشتند شما نتونید فعالیت کنید. راستی یادت باشه که باید روی سایتت وقت بذاری و به عنوان شغل دوم بهش نگاه نکنی. البته به تو پیشنهاد میکنم در ابتدا روی کلمات کلیدی پر رقابت کار نکنی. در ضمن اگه سوالی در مورد این حوزه داشتی میتونی خصوصی با من در ارتباط باشی. موفق باشی :)
سایت با موضوع تخصصی هست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من اگر قراره همیشه بیتوته و چند سایت بزرگ مطالبشون بالا باشه دیگه اینترنت میشه انحصاری و گوگل دیگه بدرد نمیخوره. درسته رقابت سخته ولی چیز ناممکنی نیست. شما هدفت یک چیز باشه" سایت من ،تو این موضوع مهم تر و کاربردی تره و اینو به گوگل ثابت میکنم" شاید این شعار مضحک باشه ولی مطمئن باش موفق میشی چون خودکار به مغزت خطور میکنه چه کارهایی انجام بدی . شما برگ برندتون مطالب یونیک و اختصاصی و یک برگ برنده دیگه که دارید تو وب فارسی اکثر سایتها با بک لینک زنده هستند(گوگل هی در حال تغییر هستش و بک لینک نمیگم ارزشش رو به کاهشه ولی بک لینک با کیفیت گیر اوردن آسون نیست و بک لینک های قدیمی به مرور زمان چون عمومی تر میشن ارزششون کم میشه) شما بیا رو محتوای با کیفیت کار کن. نکته ای که نباید فراموش کنی فعالیت در شبکه های اجتماعی هستش دست سئو کار هم نده خودت یاد بگیر یکی دوماه تحقیق لازمه . مشکل اینه همه تو وب فارسی هدفشون رو بازدید گیریه رو ارزش گذاری برای بازدید کننده و کاهش نرخ پرش و افزایش نرخ تبدیل کار نمیکنن. و حالا حالاها هم این موارد هیچکدوم رعایت نمیشن و بخاطر همین حالا حالاها هم سایتهای کپی کار مثل بیتوته بالا میمونن ولی شما تخصصی کار کن نتیجه عالی میگیری چون من وبلاگ تخصصی چند تا اوردم بالا و خوب نتیجه گرفتم تنها راهنمای تخصصی که میتونم بهت بکنم. برای بک لینک از شبکه های اجتماعی استفاده کن( از مطالب برند سازی هم میتونی کمک بگیری که سایتت رو برای موضوع تخصص برند کنی ). بک لینک گیری از کامنت وبلاگ و فروم و غیره قبلنا خوب بود الان خیلی با احتیاط باید صورت بگیره انجامشون هم ندی بهتره . کلن منظورم اینه مثل یه آدم درستکار کار کن .

ارزیابی رقیب برای نتیجه گیری در مورد تقاضای کاربران، و شناسایی نقطه ضعف های رقیب صورت میگیره شما هم برگ برندتون مطالب با کیفیت هستش . هرچند نوشتن مطلب با کیفیت هم باید یاد بگیری تنها یونیک بودن مطلب کافی نیست

این دوسایت هم مطالب خوبی در رابطه با سئو میذارن:
http://www.web24.ir/
http://websima.com/

Last edited:
بالا