• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***راهنــمایی بـــرای خــــریـــــــد یــــــــک رایـــــــتـــــــر اکـــــــــــستـــــــــر نال

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
درود دوستان گل
من قصد دارم یک رایتر اکسترنال بگیرم برای وصل کردن به لب تاپ و انجام کار های رایتم
چند تا سوال داشتم اگـــه ممکــــــنه راهنــــماییم کنــــــید
آیا اپتیک رایتر های اکسترنال ضــعیف هستش و زود خراب میـــشه ؟
آیا رایتر اکسترنال برای رایت 10 الی 20 رایت در روز مناسبه ؟
چه نــوع مارکی بهتره ؟
سرعت رایتشون چه جوریه ؟
آیا از این رو رایتر میشه به عنوان مادر در داپلیکیتور استفاده کرد ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
آیا اپتیک رایتر های اکسترنال ضــعیف هستش و زود خراب میـــشه ؟
بلي - خيلي ضعيف تر از اون چيزي كه فكرش رو ميكنبد
آیا رایتر اکسترنال برای رایت 10 الی 20 رایت در روز مناسبه ؟
اصلا - شايد اين تعداد واسه تعداد در ماه خوب باشه/
چه نــوع مارکی بهتره ؟
هر چي ميگيري بگير ولي سامسونگ نگير كه افتضاحه
سرعت رایتشون چه جوریه ؟
چون منبع تغذيه مستقيم ندارن خيلي ضعيف هستن يعني بيشتر فانتزي هستن اكثرا كه من ديدم زود خراب ميشن و نهايت ميتونن بعدش فقط CD بخونن
و سرعت واسه cd شايد 24 هم برسه ولي واسه DVD ها چه خواندن و نوشتن اكثرا 8X هستن
آیا از این رو رایتر میشه به عنوان مادر در داپلیکیتور استفاده کرد ؟
فكر نكنم

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
اکسترنال ها دو مدل داره. یکیش لپتاپیه و برقشو از usb میگیره که همونیه که دوستمون گفت و فقط جهت رفع نیاز هست و نه استفادهء روزمره.
دومیش همون درایو اینترنال با یک رک یا bay فابریک (آداپتور جدا داره) و استاندارد طراحی شده و مثل این رک های اکسترنال تو بازار نیس که 2تایکی میسوزونه dvd رو (قبلش از اونا داشتم). قدرت اپتیکش و کیفیتش و سرعتش عینا همون اینترناله.
من از این نوع دومش یدونه Samsung TruDirect SE-S204S دارم که 3 ساله مثل بنز داره کار میکنه و هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
سرعتش هم با اینترنال فرقی نداره چون dvd کلا برای درگاه ata طراحی شده (یعنی حتی اگه درایوت sata هم باشه هیچ فرقی با درایو ide عتیقه نداره) و ترانسفرش در بالاترین حالت به ماکزیمم usb2 نمیرسه.

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
دوسته من اینی که شما میگی اینه ؟

samsung-se-s204s-trudirect-20x.jpg

اینا قیمتش چه طوریه ؟
پیدا میشه راحت ؟

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
ماله من همینه. 3 سال پیش 75 خریدم. از موجود بودنش خبر ندارم ولی 2ماه پیش مارک دیگه ایش رو تو چاره داشت که الان نداره (فکر کنم پلکستور بود 120 تومن). اینها jvc و plextor و liton نش رو دیدم. (قبلا lg هم داشت که خیلی کم بود ولی review هاش عالی بود)
کلا تو سایتها ندیدم برای فروش. بخوای باید بازار رو خودت گز کنی.
ولی کلا اینا با اینترنال هیچ فرقی ندارن از نظر کیفی و کارایی و خیلی نسبت به پرتابل هاش ( که برق رو از usb میگیرن ) سر هستن.

بالا