• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمائی در مورد گوشی 6230

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
میخوام بدونم که چه جوری میشه از سیستم شماره گیر صوتی این گوشی استفاده کرد... من که هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم ! ولی توی سایت نوکیا نوشته که شماره گیر صوتی هم داره !! و یک سوال دیگه .... تا چه ظرفیتی کارت MMC ساپورت میکنه ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Nikonian :
میخوام بدونم که چه جوری میشه از سیستم شماره گیر صوتی این گوشی استفاده کرد... من که هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم ! ولی توی سایت نوکیا نوشته که شماره گیر صوتی هم داره !! و یک سوال دیگه .... تا چه ظرفیتی کارت MMC ساپورت میکنه ؟

آقایون !!! خانمها !!!

یعنی اینجا کسی نیست که منو راهنمائی کنه ؟ اینجا همه دست به جدالشون خوبه .....خیلی زود میان ادامه دعواشون رو پیگیری میکنند !!!ولی برای جواب یه سوال باید چند روزی ...... !!!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
آقایون !!! خانمها !!!

یعنی اینجا کسی نیست که منو راهنمائی کنه ؟ اینجا همه دست به جدالشون خوبه .....خیلی زود میان ادامه دعواشون رو پیگیری میکنند !!!ولی برای جواب یه سوال باید چند روزی ...... !!!

دوست عزيز گوشي مورد نظر شما تا 512 مگابايت رم رو ساپورت ميكنه ولي يكم قديمي شده :cool:

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
دوست عزيز گوشي مورد نظر شما تا 512 مگابايت رم رو ساپورت ميكنه ولي يكم قديمي شده :cool:

ممنون

ولی سوال اصلی بنده در مورد شماره گیر صوتی این گوشی بوده

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی شماره گیر صوتی رو بیخیال بشیم ؟؟ جالبه که تو سایت نوکیا گوشی 6060رو هم دارای Voice dialer معرفی کرده !!!!! ولی ما که چنین چیزی پیدا نکردیم !!!!

آیا فریاد رسی هست !

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون .... خانمها !!!

یعنی واقعا کسی نمیتونه کمک کنه ؟ این همه نوکیا باز داریم اینجا !!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
متاسفم!
من این گوشی رو نداشته ام که بدونم چطوری می شه این امکان رو فعال کرد. من تا حالا فقط دو تا گوشی داشتم یکی 6610 بوده و دومی یعنی فعلی W800 . در گوشی جدید من هم امکان voice command وجود داشته ولی من هم مثل شما بعد از کمی ور رفتن و نتیجه نگرفتن! بی خیالش شدم (دیدم وقتم بیشتر از کشف این مساله ارزش داره!)
اما لابد توی کاتالوگ گوشی شما باید توضیحات مبسوطی داده شده باشه (کاتالوگ مال من که انگلیسی نبود، مثل اینکه فرانسوی بود و من چیزی از اون سر در نیاوردم و البته فوق العاده مختصر و کوتاه بود و من که شدیدا تعجب کردم از این حرکت SE و خلاصه از کاتالوگش که نتونستم استفاده کنم و بقیه ی موارد رو سعی کردم خودم با گوشی ور برم و یا چیزهایی رو از طریق مطالعه و گشت و گذار در اینترنت پیدا کنم.)
به هر حال یک حسن مهم نوکیا اینه که کاتالوگ های خیلی خوبی داره و مشروحا امکانات گوشی و منوهای اون رو توضیح داده، قاعدتا با کمی وقت گذاری باید بتونید مشکلتون رو حل کنید.
ببخشید که بیشتر از این نتونستم کمک تون کنم!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از parsa boroomand :
متاسفانه بنده هم به امکانات این مدل وارد نیستم!!
ولی میگم اگه شما اینقدر برات مهم هست، خب چرا نمیری یه موبایل فروشی بپرسی؟ اونا حتما کمکت می کنن ...

ممنون از اظهار نظرتون .

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
متاسفم!
من این گوشی رو نداشته ام که بدونم چطوری می شه این امکان رو فعال کرد. من تا حالا فقط دو تا گوشی داشتم یکی 6610 بوده و دومی یعنی فعلی W800 . در گوشی جدید من هم امکان voice command وجود داشته ولی من هم مثل شما بعد از کمی ور رفتن و نتیجه نگرفتن! بی خیالش شدم (دیدم وقتم بیشتر از کشف این مساله ارزش داره!)
اما لابد توی کاتالوگ گوشی شما باید توضیحات مبسوطی داده شده باشه (کاتالوگ مال من که انگلیسی نبود، مثل اینکه فرانسوی بود و من چیزی از اون سر در نیاوردم و البته فوق العاده مختصر و کوتاه بود و من که شدیدا تعجب کردم از این حرکت SE و خلاصه از کاتالوگش که نتونستم استفاده کنم و بقیه ی موارد رو سعی کردم خودم با گوشی ور برم و یا چیزهایی رو از طریق مطالعه و گشت و گذار در اینترنت پیدا کنم.)
به هر حال یک حسن مهم نوکیا اینه که کاتالوگ های خیلی خوبی داره و مشروحا امکانات گوشی و منوهای اون رو توضیح داده، قاعدتا با کمی وقت گذاری باید بتونید مشکلتون رو حل کنید.
ببخشید که بیشتر از این نتونستم کمک تون کنم!

از جنابعالی هم ممنونم.

h_saadai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو قسمت فون بوک،اسمی که میخوای براش voice بذاری رو انتخاب کن، یه قسمت داره به اسم add voice tag

صدای دلخواهتو ضبط کن براش..این از این
وقتی هم میخوای شماره گیری صوتی کنی کلید بالا سمت راست رو چند لحظه نگهدار...voice command فعال میشه

به همین راحتی، به همین خوشمزگی!!

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از h_saadai :
تو قسمت فون بوک،اسمی که میخوای براش voice بذاری رو انتخاب کن، یه قسمت داره به اسم add voice tag

صدای دلخواهتو ضبط کن براش..این از این
وقتی هم میخوای شماره گیری صوتی کنی کلید بالا سمت راست رو چند لحظه نگهدار...voice command فعال میشه

به همین راحتی، به همین خوشمزگی!!

خیلی ممنون

بالا