• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمائی کامل در مورد POCKET PC HP iPAQ 2110 UK

server231

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام...
من به تازگی یه Pocket pc hp ipaq 2110 UK گرفتم ... (خودم نگرفتم برام فرستادن)

خوب اول اینکه یه سری مشخصات کامل بهم بدین... خودم نشستم خیلی چیزا رو خوندم اما فکر کنین به یه تازه وارد میخواین بگین...

1. من میتونم برم توی اینترنت ؟ یا نه ؟؟؟؟ اگه میتونم چجوری؟ من جائی که کار میکنم وایرلس فعال هست میتونم از وایرلس استفاده کنم ؟؟؟؟ توی قیمت connections گزینه Ipaq wireless رو میاره اما کلیک میکنم بلوتوث میاد... یادمه
یه IP هم از DHCP SERVER هم گرفت!!! اما من نمیدونم میتونم وصل بشم یا نه ؟؟؟؟؟؟ IP ثابت چجوری میتونم بهش بدم؟

2. این دستگاه موبایل نیست... میتونم موبایلش کنم ؟؟؟ منظورم توی قسمت cf یا جائی که ram sd میخوره

3. نسخه ویندوز در حال حاصر Pocket PC 2003 SE هست... اما توی سایت HP قابلیت ارتقاء اونو به Windows mobile 5.0 با مبلغی حدود 40$ داده!!! من چجوری میتونم ویندوز رو عوض کنم!؟

4. میتونم دوربین نصب کنم روی دستگاه؟؟؟؟

5. نصب برنامه به چه صورته؟؟؟؟؟؟؟

6. فارسی ساز رو چجوری میتونم نصب کنم که تقویم و سایر موارد فارسی بشن ؟؟؟؟ برنامه زیاد دیدم و دانلود هم کردم اما طریقه نصب رو نمیدونم...

7. اگه باید .NET FRIEMWORK 1.1 رو نصب کنم چجوری؟؟؟؟

8. اساس فایلها روی این دستگاهها چیه ؟؟؟؟؟ مثلا فایل sETUP/EXE یه برنامه رو میتونم نصب کنم!؟

9. در صورت برقراری ارتباط با اینترنت میتونم از یاهو مسنجر استفاده کنم ؟؟ چجوری؟

10. در حال حاضر رم دستگاه 128 مگ بوده که به 2 ناحیه تقسیم شده!!!! و 512 مگ هم خودم خریدم

11. لطفا لیست تجهیزاتی که به دستگاه میخوره رو به من بگین و اگه قیمت دارین:)

12. من چجوری میتونم برنامه های تحت جاوا رو روی این دستگاه اجرا کنم... مثلا یه چیزایی که روی موبایل ه یا ....

یک دنیا ممنون و مرسی
:) :cool:

server231

Registered User
لایک‌ها
0
بابا یه کمکی بکیند.............
این همه ادعای POCKET PC هیشکی نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از server231 :
بابا یه کمکی بکیند.............
این همه ادعای POCKET PC هیشکی نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربان ، باز مشکل همیشگی
شما اول چند ترد اصلی رو که خیلی هم طولانی نیستن ، مثل سئوال و جواب و کامپلیت رو بخونید
تقریباً همه سئوال هاتون پاسخ داده می شه اگر نشده، پای هر پستی که مربوط هست ، در همون ترد سئوال کنید
موفق باشید
ما هم ادعایی نکردیم

بالا