• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي انتخاب گوشي

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من دنبال يه گوشي موبايل مناسب مي‌گردم. اونايي كه اينكاره‌ن پيشنهاد بدن.
مشخصات:
ارتباط با كامپيوتر برام خيلي مهمه. مي‌خوام به راحتي با كامپيوتر ارتباط برقرار كنه و چيزايي مث Phonebook و امثالهم رو بشه اينجوري منتقل كرد، يا ويرايش كرد و اينا. حالا اين وسط هر چي امكانات اين تيپيش بيشتر باشه و اون رو به سمت يه Organizer ببره، بهتره. چيزايي مث قرار ملاقات و يادداشت و اين چيزا.
Answering داشته باشه.
حافظة قابل قبولي داشته باشه.
چيزايي مث بازي و اينا برام مهم نيست. مي‌خوام باهاش حرف بزنم، نمي‌خوام كه بازي كنم!
Bluetooth برام مهم نيس،‌چون باتري زيادي مصرف مي‌كنه.
پخش MP3 هم برام مهم نيس، چون MP3 Player دارم.
چيزايي هم كه اصولاً در مورد يه ابزار پرتابل اهميت داره، خب مشخصاً مهمه. عمر باتري، سبكي و امثالهم.
همين‌طور چيزايي كه مشخصاً در مورد يه موبايل مطرحه، مث آنتن‌دهي خوب. خصوصاً آنتن‌دهي خيلي خيلي مهمه.
ضمناً قيمتش هم نمي‌خوام بيشتر از 200 هزار تومن باشه. حالا يه 10-20 تومن بالاتر هم مشكلي نيس. محل استفاده هم فقط توي ايرانه و بس!

لطفاً اگه چيزي رو پيشنهاد مي‌كنين، يه توضيحي هم در موردش بدين كه چرا اين گوشي رو پيشنهاد دادين.
ممنون.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بودجه ات يخورده پايينه ! بعدهم Answering يخورده كارو مشكل ميكنه . خيلي برات مهمه؟
گوشي هاي نوكيا 3660 و 7650 و 3650 رو پيشنهاد ميكنم . پيغامگير نداره ولي ميشه روش نصب كرد. اما حافظه اصلي شون محدود به 3.8 مگ ولي 3650 و 3660 قابليت افزايش توسط كارتهاي حافظه رو دارند. كه اونم حداقل يه 128 مگ اش 60 هزار تومان هست و 256 مگ اش 90000 تومان .
قيمت گوشي ها رو دقيق نمي دونم . ولي مطمئنا بالاي 300 هستند

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
يعني چي كه مي‌شه پيغام‌گير روشون نصب كرد؟ چه جوري؟ ضمناً به حافظة زيادي احتياج ندارم. چون حافظة قابل حمل و نقل هم دارم و فقط براي نگهداري اطلاعات تماس و نيز حافظة تماس‌ها نياز به حافظه هست.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
يعني چي كه مي‌شه پيغام‌گير روشون نصب كرد؟ چه جوري؟ ضمناً به حافظة زيادي احتياج ندارم. چون حافظة قابل حمل و نقل هم دارم و فقط براي نگهداري اطلاعات تماس و نيز حافظة تماس‌ها نياز به حافظه هست.

هرسه اين گوشي ها اين قابليت رو دارند كه برنامه هاي جانبي روش نصب كني اگر خواستي نمونه برنامه ها رو هم ببيني يه سري به اينجا بزن : www.handango.com . پيامگيرش هم هست ، تهران با 10 هزار (قيمت رو مطمئن نيستم) برات نصب ميكنن.اگر فقط براي نگهداري اطلاعات معمول ميخواي حافظه اش كافيه.

----------------
××× جالب براي SMARTPHONE ها: (البته به موضوع و سوالات بالا ربطي نداره )
يه برنامه اي پيدا كردم (كه البته 180 دلار قيمتشه ) كه به وسيله اوون ميشه با توجه به شماره تلفن تماس گيرنده ، پيام مخصوص اون پخش بشه ! يعني ميتونيد به تعداد شماره تلفنهاتون پيام داشته باشيد! (قابل توجه عشاق ;) )
يكي ديگه از امكاناتش SMS Answering : كه ميتونيد يه مجموعه سوال و جواب براش تعريف كنيد كه به محض رسيدن پيام حاوي يكي از اين سوالات يا كلمات جواب تعريف شده براش ارسال ميشه . حتي ميتونيد يه ليست از تولد دوستان درست كنيد خود در تاريخ مربوطه به وسيله sms يا ems براش تبريك ميفرسته

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
خب اين خيلي خوبه. بنابراين سؤالم رو اصلاح مي‌كنم به اينكه پيغام‌گير داشته باشه و يا امكان نصب كردنش رو داشته باشه.
خب دو تا سؤال، اول اينكه فقط نوكيا؟ هيچ Brand ديگه‌اي رو پيشنهاد نمي‌كني؟ اگه نه، چرا؟
دوم، اگه بخوايم اين سه مدل رو با هم مقايسه كنيم، چي؟ نقاط قوت و ضعف هر كدوم چيه؟
ممنون از اطلاعات خوبت.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از ali :
300 چيه آقا بچه رو مي ترسوني!
حول حوش 250 240 مي توني 7650 رو بخري !

گفتم كه قيمت ندارم !

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
خب اين خيلي خوبه. بنابراين سؤالم رو اصلاح مي‌كنم به اينكه پيغام‌گير داشته باشه و يا امكان نصب كردنش رو داشته باشه.
خب دو تا سؤال، اول اينكه فقط نوكيا؟ هيچ Brand ديگه‌اي رو پيشنهاد نمي‌كني؟ اگه نه، چرا؟
دوم، اگه بخوايم اين سه مدل رو با هم مقايسه كنيم، چي؟ نقاط قوت و ضعف هر كدوم چيه؟
ممنون از اطلاعات خوبت.

علت اينكه نوكيا رو پيشنهاد كردم شرايطيه كه گذاشتي...

اينم مقايسه اين سه گوشي :
view_multimedia.jsp
view_multimedia.jsp
view_multimedia.jsp

دوربين : هرسه
ام ام اس : هر سه
وزن : 3660 و 3650 130 گرم 7650 154 گرم
زمان مكالمه با باطري استاندارد : هر سه 2 تا 4 ساعت
صفحه نمايش هر سه رنگي در سايز : 176x208 pixels
تعداد رنگها ي صفحه نمايش : 7650 و 3650 4096 رنگ 2650 65536 رنگ
حافظه اضافي : 3650 و 3660 داراي 16 مگابايت كارت حافظه هستند
ارتباط بي سيم : هر سه داراي اينفرا رد و بلو توث ، جي پي آر اس و وپ هستند
هر سه سه باند بوده و داراي زنگ چند كاناله هستند
اجراي برنامه هاي جانبي : سازگار با جاوا و Symbian 6

قيمت تهران ندارم ، هر كي داره بنويسه

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
راستي يادم رفته بود، دوربين هم نمي‌خوام، دوربين ديجيتال دارم!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
راستي يادم رفته بود، دوربين هم نمي‌خوام، دوربين ديجيتال دارم!

خب . اينطوري هزينه ات مياد پايين . يعني ميشه گفت يه گوشي معمولي ميخواي بگيري . نميدونم صفحه رنگي برات مهمه يا نه . چون اوونم تو قيمت تاثير زيادي داره. گوشي هاي گروه M و Z سوني هم خوبند ولي صفحه تك رنگ دارند. اما اين امكاناتي رو كه ميخواي دارن.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
نه. راستش اون هم برام مهم نيس. رنگي باشه، بهتره، ولي نبود هم نبود. قبلاً هم گفتم، كارآيي برام خيلي مهم‌تر از اين چيزاس. مثلاً گوشي‌اي كه آنتن‌دهي خوب داشته باشه، اما رنگي نباشه، واسه من صد برابر بهتر از گوشي‌ايه كه آنتن نده اما شبيه سوفيا لورن باشه!!! :)
يا مثلاً گوشي‌اي كه با آوت‌لوك سينك بشه، اما پخش ام-پي-3 نداشته باشه، خيلي بهتر از گوشي‌اي هست كه صد تا اكوالايزر داشته باشه، اما فون‌بوكش رو نشه با كامپيوتر سينك كرد...
اميدوارم دستت اومده باشه چي مي‌خوام.
خيلي خيلي هم ممنون از وقتي كه مي‌ذاري بابت پاسخ‌گويي.
قربون تو.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بين 230 تا 260 متغيره قيمت نوكيا ها(قيمت دقيق هيچ كدوم رو ندارم !
ولي اگه آنتن و باطري برات خيلي مهمه من هم 3650 يا 7650 رو پيشنهاد ميكنم(باطري 3650 قوي تره!)

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
خب، بعد از تفحصات و راهنمايي‌هاي دوستان، خصوصاً دوست خوبمون، عطا، من مي‌خوام بين اين 4 تا گوشي يكي رو انتخاب كنم.
Siemens SL45
Samsung T100
Nokia 7650
Nokia 3650
به نظر مي‌رسه تو حدود قيمتي كه من مي‌خوام خريد كنم، اين‌ها بهترين انتخاب‌ها هستن.
حالا يه مقايسه مي‌خوام بين اين 4 تا گوشي و خصوصاً نقاط قوت و ضعف هر كدوم.
هل من ناصر ينصرني؟!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
تا جايي كه خودم مي‌دونم، ضعف اصلي T100 توي ارتباطش با كامپيوتره كه خيلي ضعيف عمل كرده. ولي بقية چيزاش به نظر خيلي خوب مي‌آد.
زيمنس رو از قديم دوست داشتم. البته پيغام‌گير نداره و نمي‌دونم كه مي‌شه هم روش گذاشت يا نه.
ديگه...؟!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
تا جايي كه خودم مي‌دونم، ضعف اصلي T100 توي ارتباطش با كامپيوتره كه خيلي ضعيف عمل كرده. ولي بقية چيزاش به نظر خيلي خوب مي‌آد.
زيمنس رو از قديم دوست داشتم. البته پيغام‌گير نداره و نمي‌دونم كه مي‌شه هم روش گذاشت يا نه.
ديگه...؟!

خب!
من با نوكيا موافقم چون اون شرايطي كه گذاشته بودي دارند توضيحاتشم كه بالا بود
تي 100 رو موافق نيستم به دليل 1- ظاهرش (نظر شخصي!) 2- امكان سينك نداره و كابل ارتباطي همراهش فقط براي Background و زنگ Polyphony است. 3- از همه مهمتر به دليل فرم گوشي به راحتي از توي دست ليز ميخوره و مي افته! اينو خود سامسونگ فروش ها هم گوشزد ميكنند. ابن مشكل توي تي 400 حل شده ولي مشكل ارتباط با كامپيوتر نه!
زيمنس هم گوشي خيلي خوبه من داشتم و ازش راضي بودم . چون هم آنتن دهي عالي داره و هم امكاناتش خوبه از جمله mp3 و قابليت اجراي برنامه هاي جاوا ولي پيغامگير نداره و من برنامه اي هم براي پيغامگير كه روي زيمنس نصب بشه نديم .اينطور كه يادمه گفته بودي mp3 player نمي خواي.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
عطا جان،
آره مشكلش همين پيغام‌گيرشه. در مورد MP3 Player، خب من دوربين هم نمي‌خواستم، اما هر دو نوكيا دوربين دارن. منظورم اين نيست كه اگه اين رو داشته باشه، اصلاً اون گوشي رو نمي‌خوام. منظورم اينه كه بهش احتياجي ندارم و برام مهم نيست.
حالا يه چيزي، اگه پيغام‌گير رو حذف كنيم، با توجه به قيمت SL45 كه تقريباً دو سوم قيمت 7650 رو داره، كدوم رو انتخاب مي‌كني؟ من الان بين اين دو تا موندم فقط.
خودم يه جورايي مي‌خوام كه نوكيا رو انتخاب كنم، اما اين 100 هزار تومن اختلاف بايد توجيه بشه برام. نظرت چيه؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من 100 تومن بيشتر ميدم و نوكيا رو ميخرم !
- چون دوربين، صفحه رنگي بزرگ و قابليت اجراي برنامه هاي Symbian و مدت مكالمه بيشتر اين ارزش رو دارند. درسته الان ممكنه بگي من دوربين ديجيتال هم دارم و دوربينش بدردم نمي خوره ولي دوربينش بعضي جاها خيلي به كار مياد . صفحه رنگيش هم همينطور و از همه مهمتر امكان اجراي برنامه هاشه. هر برنامه اي بخواي براش هست . از ريموت دستگاههاي الكترونيك بگير تا Word و excel و Acrobat اينا خيلي بدرد خود هستند و ارزش 100 هزار تومان رو دارند. آخر از همه اينو هم اضافه كنم كه اس ال 45 يه گوشي خيلي قديميه و قابليت mp3 اون باعث شده كه رو بورس بمونه ولي 7650 جديده و امكاناتش محدود نيست...

بازهم انتخاب با خودته ! اين نظر من بود و بعضي از مواردي كه بالا گفتم ممكنه براي تو مهم نباشه . به هر حال هر دو گوشي امتحان شده هستند و چيزهايي رو كه ميخواستي دارند.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
بسيار عالي، حالا يه سؤال. تا جايي كه من ديدم مشخصات 7650 رو، امكان اضافه كردن حافظه رو نداره، درسته؟ خب با اين وصف، سؤالم اينه كه برنامه‌هايي كه مي‌شه به گوشي اضافه كرد، بطور متوسط حجمشون چقدره؟ آيا اين محدوديت 7650 باعث نمي‌شه همين كه دو تا برنامه بهش اضافه كني، حافظه‌اش پر بشه؟
سؤال بعدي هم در موردش اينه كه بر خلاف اغلب گوشي‌هاي نوكيا كه فرمشون يه گوشي ساده‌س، اين صفحه كليدش درونشه و بيرون مي‌آد. آيا اين باعث نمي‌شه كه زود براي اين گوشي مشكل پيش بياد و خراب بشه؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
ضمناً با پرس و جويي كه من كردم، گويا 7650 در حال حاضر در بازار ايران پيدا نمي‌شه! :(
آيا كسي مي شناسه جايي رو؟
قيمتش الان در دبي چقدر هست؟ و از كجاي دبي راحت تر مي شه تهيه اش كرد؟

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
اگر كسي اطلاعاتي در مورد نوكيا 3650 داره به من بده
ازقبيل قيمت
نرم افزار
كارايي
دوربين
وغيره
در ضمن اگر هم ادر س براي خربد داره بده ;)

بالا