• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي تغييرات در قالب

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من ميخوام در قالب(قالب دانلودها) تغييراتي ايجاد كنم از اساتيد درخواست راهنمايي دارم .:)
سوالاتمو به مرور تو همين تاپيك مي پرسم.:happy:
اگه بخوام لوگوي سايتمو ببرم سمت چپ صفحه چه كدي رو بايد تغيير بدم؟
ادرس سايت در امضا
با سپاس فراوان:rolleyes:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
شما قالبو بزار تا دوستان ببینن و راهنماییت کنن

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
اینو توی css جایگزین کدی کن که وجود داره الان
کد:
#logo {
    display: block;
    float: left;
    height: 130px;
    top: 30px;
    width: 320px;
}

البته اگه قالبت همون سایتیه که توی امضاته

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
اینو توی css جایگزین کدی کن که وجود داره الان
کد:
#logo {
    display: block;
    float: left;
    height: 130px;
    top: 30px;
    width: 320px;
}

البته اگه قالبت همون سایتیه که توی امضاته
ok شد
حالا اگه بخوايم وسط باشه بايد جايleftبنويسيمcenter؟
ممنون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

MashadFilm

Registered User
لایک‌ها
4
با اجازه صاحب تاپیک!

مشکلی که من دارم این طور هست که وقتی می خوام یه قالب و ادیت کنم و مثلن رنگ پس زمینه رو تغییر می دم برای هماهنگ کردن باقی عناصر خیلی پروسه ی پیچیده ای رو درگیر میشم!
تغییر رنگ فونت بخش های مختلف، تغییر رنگ hover متن ها، تغییر رنگ منوها و ساب منوها و هماهنگ کردن رنگ بندی تک تک این عناصر به شکلی که قالب نهایی شکل یکپارچه داشته باشه خیلی کار طاقت فرساییه!
راه حلی ساده وجود نداره تا بشه قالب هایی که دانلود می کنیم رو ادیت کنیم؟ فکر کنم PSD قالب اگر موجود باشه راحت خواهد بود اینکار ولی وقتی این فایل رو نداریم چطور؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
با اجازه صاحب تاپیک!

مشکلی که من دارم این طور هست که وقتی می خوام یه قالب و ادیت کنم و مثلن رنگ پس زمینه رو تغییر می دم برای هماهنگ کردن باقی عناصر خیلی پروسه ی پیچیده ای رو درگیر میشم!
تغییر رنگ فونت بخش های مختلف، تغییر رنگ hover متن ها، تغییر رنگ منوها و ساب منوها و هماهنگ کردن رنگ بندی تک تک این عناصر به شکلی که قالب نهایی شکل یکپارچه داشته باشه خیلی کار طاقت فرساییه!
راه حلی ساده وجود نداره تا بشه قالب هایی که دانلود می کنیم رو ادیت کنیم؟ فکر کنم PSD قالب اگر موجود باشه راحت خواهد بود اینکار ولی وقتی این فایل رو نداریم چطور؟

این مورد ربطی به پی اس دی نداره
شما پی اس دی هم باشه باید طبق اون رنگ بندی کد نویسی کنی

MashadFilm

Registered User
لایک‌ها
4
مشکل من تغییر دادن تک تک اون کدها نیست! مشکل من ازمون و خطا پیش رفتنه. اینکه مجبورم برای هر تغییر یه بار فایل CSS رو ادیت و ذخیره کنم و برم نتیجه رو چک کنم باز برگردم دوباره مثلن رنگ فونت رو پررنگ تر کنم و دوباره ذخیره کنم و برم باز چگک کنمش تا به نتیجه ی دلخواه برسه. نمی دونم این روش کار من اصلن درست هست یا نه یه راه ساده تر هست؟
در ضمن من با Notepad++ فایل ها رو ادیت می کنم و نتیجه رو تو مرورگر چک می کنم! با نرم افزارهای برنامه نویسی تا حالا کار نکردم (چون از کدنویسی هم زیاد سر در نمیارم) پیشنهادی تو این زمینه ندارین؟
ممنون!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
مشکل من تغییر دادن تک تک اون کدها نیست! مشکل من ازمون و خطا پیش رفتنه. اینکه مجبورم برای هر تغییر یه بار فایل CSS رو ادیت و ذخیره کنم و برم نتیجه رو چک کنم باز برگردم دوباره مثلن رنگ فونت رو پررنگ تر کنم و دوباره ذخیره کنم و برم باز چگک کنمش تا به نتیجه ی دلخواه برسه. نمی دونم این روش کار من اصلن درست هست یا نه یه راه ساده تر هست؟
در ضمن من با Notepad++ فایل ها رو ادیت می کنم و نتیجه رو تو مرورگر چک می کنم! با نرم افزارهای برنامه نویسی تا حالا کار نکردم (چون از کدنویسی هم زیاد سر در نمیارم) پیشنهادی تو این زمینه ندارین؟
ممنون!

شما افزونه فایرباگ (firebug) رو نصب کن
هم واسه موزیلا هست و هم واسه گوگل کروم
توی صفحه کلیک راست کن و inspect element ... رو روش کلیک کن و هر قسمتی از صفحه رو خواستی انتخاب کن
بعد از انتخاب سمت راست پنجره فایر باگ کد های سی اس اس مربوط به اون کلاس نشون داده میشه که می تونی ادیت کنی و همون موقع ببینی
بعد که به نتیجه دلخواهت رسیدی کد رو به فایل استایل اضافه کن

MashadFilm

Registered User
لایک‌ها
4
فایرباگ که نور چشم ما هستن! :D عصای دست ما هستن، رو سر ما جا دارن... :D

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام مجدد

رنگ پس زمينه سايد بار (sidebar) رو چجوري تغيير بدم؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
هر دو
لطفا كتابي براي آموزش وردپرس معرفي كنيد.
ممنون

واسه ساید بار چپ باید داخل آی دی #sidebar-left کد زیر رو اضافه کنی
background-color:#111111;

به جای 111111 باید کد رنگ مورد نظرتو بزاری که با فوتوشاپ می تونی کد رنگشو به دست بیاری

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
واسه سااید بار راست هم باید کد رنگ کلاس .sidebar-right-ads, .sidebar-right-cat, .sidebar-right-status رو ویرایش کنی و رنگ دلخواهتو بزاری

بالا