• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي خريد هارد اينترنال

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
فرق هارد هاي سبز ،‌آبي و مشكي وسترن چيه؟
من ميخوام يك هارد 500 يا يك ترا بخرم واسه سيستم جديد...كامپيوترم معمولا خيلي روشن ميذارم...دانلود ميكنم ..فيلم و موسيقي تماشا ميكنم...با فايل ورد و اكسل و پي دي اف كار ميكنم...بازي هم در حد pes2012 ..
سيگيت 500 گيگ تازه خريدم بعد از دوماه صداش در اومد...ايندفعه ميخوام وسترن بگيرم؟كدوم مدلشو بگيرم؟ميگن گرين واسه هارد اول خوب نيست..درسته؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سبز همون طور که از اسمش پیداست مصرف برق کمی داره و همینطور صدای کمی ایجاد میکنه و بیشتر برای ذخیره اطلاعات کم کاربرد مثل بک آپ استفاده میشه.
آبی برای کابری معمولی توصیه میشه. مثل وبگردی و استفاده ی روزمره. یه جورایی از لحاظ مصرف برق و ایجاد نویز بین سری گرین و بلک قرار میگیره.
مشکی با مصرف برق بیشتر و صدای بیشتر نسبت به سری های دیگه برای کاربری حرفه ای است.
من فکر میکنم با توجه به کاربریتون و اینکه شما روی نویز حساسیت دارید آبی بهترین انتخاب باشه:
Western Digital Caviar Blue 500Gb WD5000AAKS

Ruud Van Nistelrooy

Registered User
لایک‌ها
30
فرق هارد هاي سبز ،‌آبي و مشكي وسترن چيه؟
من ميخوام يك هارد 500 يا يك ترا بخرم واسه سيستم جديد...كامپيوترم معمولا خيلي روشن ميذارم...دانلود ميكنم ..فيلم و موسيقي تماشا ميكنم...با فايل ورد و اكسل و پي دي اف كار ميكنم...بازي هم در حد pes2012 ..
سيگيت 500 گيگ تازه خريدم بعد از دوماه صداش در اومد...ايندفعه ميخوام وسترن بگيرم؟كدوم مدلشو بگيرم؟ميگن گرين واسه هارد اول خوب نيست..درسته؟

داداش گلم. من الان سیستمم هاردش وسترن 1 ترا گرین هست. این حرفا هم الکیه که میگن گرین بدرد هارد اول نمیخوره و برای آرشیو و از اینجور حرفا. من خودم الان رو سیستممه و هیچ مشکلی هم ندارم باهاش.خیلی هم صدای پایینی داره

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
با اجازه استارتر
ببخشید این که میگن هاردهای اکسترنال همون اینترناله فقط باکس داره یعنی چی؟ در ضمن من بخوام برای آرشیو عکسها و فیلمهای خانوادگی و همچنین آرشیو دیتای فیلم و سریال دو تا هارد بگیرم به نظر شما چه نوعی و چه حجمی و چه مدلی بگیرم. قاعدتا" اولی خیلی استفاده نخواهد شد اما دومی باید دائم به پلیر یا تلویزیون وصل بشه.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با اجازه استارتر
ببخشید این که میگن هاردهای اکسترنال همون اینترناله فقط باکس داره یعنی چی؟ در ضمن من بخوام برای آرشیو عکسها و فیلمهای خانوادگی و همچنین آرشیو دیتای فیلم و سریال دو تا هارد بگیرم به نظر شما چه نوعی و چه حجمی و چه مدلی بگیرم. قاعدتا" اولی خیلی استفاده نخواهد شد اما دومی باید دائم به پلیر یا تلویزیون وصل بشه.
بهتر بود یه تاپیک جداگانه میزدید
ولی در مورد یکسان بودن هارد های اینترنال : بستگی به نوع هارد اکسترنال داره ولی در مورد اکثر هارد های اکسترنال این مطلب صادق هست.
در مورد مدل هارد : به نظر من مدل مای پسپورت از کمپانی وسترن جزو بهترین های بازار فعلی ایرانه.

Last edited:
بالا