• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي خريد گوشي

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
اول از همه اعلام كنم من فرق گوشي موبايل رو با دسته گوشت كوب نميدونم :D
چرا ميدونم كه 6600 آخر گوشيه اما از مشخصات فني گوشيها سر در نميارم من روي پايه 100 تومن ميتونم هزينه كنم 10 تومن بالا و پايين هم مشكلي نيست.
يه گوشي خوب و خوشگل با آنتن دهي بالا ترجيحا باتري Atomic ...

حالا اگه بخوام يه گوشي بخرم كه MP3 Player داشته باشه و Memory Card هم بخوره اون چقدر در مياد؟
آخه من عمرن از چيزايي مثه Video Player پشه كش و دوربين يا چيزهاي اينطوري رو موبايل اصلا خوشم نمياد.
اما خيلي حال ميكنم اگه كار MP3 Player رو هم برام بكنه.
كيفيت فيلمبرداري موبايلها خيلي پايينه كيفيت پخش MP3 چطوره؟ به پاي كيفيت MP3 Player هاي Creative ميرسه؟

واسه خريد گوشي شما چه پيشنهادي ميكنين.
اگه 100 تومن بدم ضرر ميكنم؟
اگه ميتونم با پول بالاتر چيز بهتر بخرم بهم بگيد.(البته بدون دوربين و چيزاي بيخودي كه فقط قيمت رو بالا ميبره نه كيفيت رو)

mori

Registered User
لایک‌ها
14
با 100 تومن mp3 رو بیخیال شو
من ارزونترین گوشی هایی که سراغ دارم mp3 پخش میکنن و کیفیتشون هم خوب هست یکی k500 سونی اریکسون هستش که 12 مگابایت حافظه داره یعنی 4 تا mp3 دیگه فوقش بریزی روش و یکی هم 7600 نوکیا که 29 مگابایت حافظه داره . اینا حول و حوش 190 تومن هستن
درست حسابیاش رو بخوای SX1 زیمنس هستش که سیمبین هم هستش و میتونی انواع نرم افزار های سیمبین رو روش نصب کنی و تو تاپیک های دیگه راجع بهش صحبت شده
غیر سیمبین هم k700 سونی اریکسون میتونی بگیری منتهی 41 مگ حافظه داره یا 6230 نوکیا که خوب مموری میخوره تا 256 که میدونم ساپورت میکنه
اما اینا بالای 260 تومن هستن!
خلاصه با 100 تومن اگه از من میپرسی 3100 بگیر که باتری و آنتن دهیش خوبه و صفحه نمایش رنگی هم داره
با 100 تومن ممکنه اصلا ضرر نکنی اما مطمئن باش چیز خاصی هم گیرت نمیاد ;)

بالا