• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي جهت خريد دوربين

amingol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز

ميخوام يه دوربين ديجيتال حداكثر با قيمت 400 هزار تومان بخرم !

خواستم يه دوربين خوب با كيفيت به من معرفي كنيد

راستي به نظر شما كدوم يك از دوربينهاي زير بهتره ؟؟؟؟؟

Olympus Stylus 500
Olympus c770
canon a95
canon a520

متشكرم :)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از amingol :
با سلام خدمت دوستان عزيز

ميخوام يه دوربين ديجيتال حداكثر با قيمت 400 هزار تومان بخرم !

خواستم يه دوربين خوب با كيفيت به من معرفي كنيد

راستي به نظر شما كدوم يك از دوربينهاي زير بهتره ؟؟؟؟؟

Olympus Stylus 500
Olympus c770
canon a95
canon a520

متشكرم :)

Canon A95!!!!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Oly C770 و Canon A95 خوبن , اگر به زوم 10x نياز داريد اليمپوس C770 خوبه ولي استابيلايزر نداره . C770 ريموت كنترل هم داره ...

A95 هم كه نيازي به تعريف نداره .

C770 فاقد AF-assist Lamp هست , بنابراين براي فوكوس تو تاريكي مشكل داره و در نتيجه عكس هايي كه تو محيط تاريك ميگيريد اكثرا فوكوس نشده خواهند بود

من A95 رو توصيه ميكنم

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سري a از canon جزو پرفروشترين و محبوب ترين دوربين هاي ديجيتال در همه جاي دنيا شناخته شدن و عملكرد بسيار خوبي دارن ... براي يك كاربر معمولي و به عنوان دوربين هاي خانوادگي و شخصي آماتور جزو بهترين انتخاب ها هستن... تمامي توقعاتي كه ازش ميره رو بر آورده ميكنه...

amingol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
Oly C770 و Canon A95 خوبن , اگر به زوم 10x نياز داريد اليمپوس C770 خوبه ولي استابيلايزر نداره . C770 ريموت كنترل هم داره ...

A95 هم كه نيازي به تعريف نداره .

C770 فاقد AF-assist Lamp هست , بنابراين براي فوكوس تو تاريكي مشكل داره و در نتيجه عكس هايي كه تو محيط تاريك ميگيريد اكثرا فوكوس نشده خواهند بود

من A95 رو توصيه ميكنم

با عرض سلام و خسته نباشيد
من خودم A95 رو قبول دارم ولي 1- آيا بنظر شما عدم داشتن باطري قابل شارز ( استفاده از باطري سايز AA ) مشكلي تو كار پيش نمي ياره ؟؟؟ منظورم اينه كه از لحاظ عمر باطري اون مقدار انرژي باطري براي كار كردن با دوربين كافيه ؟؟؟؟

2- آيا استفاده از باطري سايز AA در دوربين ديجيتال يه مزيت هست يا ضعف و در كل كدوم نوع از باطري ها مناسبتر هستند (از لحاظ عمر و مقدار انرژي و زماني كه براي گرفتن عكس و نمايش اون به مصرف كننده ميده ) ؟؟؟

در صورتي كه استفاده از اين نوع باطريها (سايز AA ) ضعف محسوب مي شوند لطفا يك نوع دوربين مناسب و در حد همين A95 كه داراي باطري قابل شارژ باشه رو به من معرفي كنيد !!!!؟؟

از شما كمال تشكر رو دارم . :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
من هيچ جايي نديدم كه استفاده از باطري AA ضعف شمرده بشه ولي از لحاظ سليقه اي بعضي ها مثل خود من AA رو دوست ندارن ... اگر از AA خوشتون نمياد سري W سوني محصولات هم رده A95 و دوربين هاي خوبي هستند

بالا