• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي خريد گوشي تا 350 تومن

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
شرمنده من تاژيكهاي قبلي رو خوندم هم اينكه قديمي شده بودن هم به نتيجه اي نرسيدم
يه گوشي تا سقف 350 ميخواستم بگيرم با تمام امكانات! :D
مثلا:
1-دوربين كه حتما بايد داشته باشه ترجیحا مگاپیکسلی
2- اگه ام پی تی 3 ریش استریو باشه که چه بهتر
3- سیمبین باشه
4- بلوتوث و اینفرارد داشته باشه
5- مموری زیاد بخوره
6-فعلا چیزی یادم نمیاد!!
7- اگه نوکیا نباشه بهتره!!
از sx1 خوشم اومده اما اون برای وقتی بود که میخواستم تا 250 هزینه کنم!! اما با 100 تومن بیشتر احتمالا باید گزینه های بهتری باشه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اين چيزائي كه گفتي اصلا فكر نمي كنم در گوشي جمع شده باشه با اين حدود قيمت :rolleyes: اينفرا كه تكليفش معلومه دارن كم كم ترتيبشو ميدن :D گفتي نوكيا هم نباشه :blink: بايد خدمت تو دوست عزيز عرض كنم اگه نو كيا رو حذف كني كه هيچي همه گزينه هات بر فناست ( البته تو رنج قيمتت ) با توجه به تجربيات من درسته كه sx1 استريو است ولي گوشي چندان جالبي نيست به نظر من تو اون رنج انتخاب 6600 خيلي بهتره ولي براي شما به نظر من 7610 گزينه مناسبيه ولي نه استريو است و نه اينفرا داره ولي گوشي كه امتحانشو پس داده ;) بعدش ميتوني يه 10 تومن بالاي رنجت رو هم نگاه كني يعني 6630 تنها مشكلش اينه كه اينفرا نداره :wacko: البته 3230 هم گرزينه خوبيه ولي اين گوشي هم نه استريو است و نه اينفرا دار ه ....در كل اگه استريو بودن واقعا برات مهمه برو سراغ 6630 در غير اينصورت 7610 رو بگير خيرشو ببين :rolleyes: اينا رو گفتم كه فكر ميكنم سمبين بودن برات مهمه اگه برات چندان مهم نيست اونموقع ميتوني بري سراغ خانواده 6230 و يا بري تو سري سوني اريكسون :)

mori

Registered User
لایک‌ها
14
در مورد 3230 اينفرا رد داره
اما در مورد سيمبين بودن بستگي به خودت داره فريد جان
مثلا به نظر من مهمه!
و بعيد مي بينم ديگه طرف گوشي غير سيمبين برم!
اون همه نرم افزار به نظر من مفيد سيمبين رو يک سرو گردن بالاتر مي بره
من خودم بهت 6630 رو پيشنهاد ميکنم
که البته نوکياست و اينفرا رد هم نداره

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
مرسی موری جان
جدا برنامه انقدر مهمه؟ اخه این s700 رو دیدم خوشم اومد قیافه 6630 خیلی جالب نیست! بعد به نظر من نوکیا مثل گیگابایته! همه دارن:lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فكر كنم اين راهنما بدرد شما مي خوره دوست عزيزم.

فایل های ضمیمه

• 003516.jpg
    003516.jpg
    32.1 KB · نمایش ها: 79
  • 003519.jpg
    003519.jpg
    33.6 KB · نمایش ها: 111
  • 003522.jpg
    003522.jpg
    18.7 KB · نمایش ها: 83

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جدا برنامه انقدر مهمه؟
نه اونقدر ها كه تصور ميشه و نه اونقدر ها كه خواسته مارو از يك گوشي بعنوان يك " موبايل " تحت الشعاع قرار بده :rolleyes:
از اين برنامه ها چقدر استفاده ميشه؟؟ و واقعا آدمو كلافه نمي كنه؟؟ خصوصيات ديگر رو نمي توان نديده گرفت الان پرفروش ترين گوشيها در دنيا اتفا قا اسمارت فونها نيستند چون همين گوشي هاي معمولي اكثرا نيازها رو در خودشون جا دادند :)
باور بفرمائيد اكثر اين گوشيها رو تو دستم گرفتم و كار كردم (بغير از 3230) الان اونقدر از زرق و برق و ...حالم بهم مي خوره كه بعضي اوقات آرزو مي كنم كاشكي يه 3120 ساده داشتم براي صحبت و اس ام اس ....همين :cool:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من گفتم
بستگي به خودتون داره
برا من مهمه هميشه يه ديکشنري تو جيبم باشه!
يا مثلا نقشه!
يا دلم مي خواد حتي بعضي وقت ها ويديو اديت کنم
يا ....
بستگي داره
در مورد زياد بودن نوکيا موافقم
اما 6630 هنوز جا داره و فکر نکنم مثل 6600 باشه
چون هم گرونتره
هم 6600 براي خيلي ها زياده و راغ 6630 نميان

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
تبريك!! آقا فرصت شد,تجاربت رو حين كار با اون برامون بنويس.. ;)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از faridbahal :
خیلی ممنون از دوستان
امروز s700i خریدم فعلا میتونم بگم کیفیت دوربینش فوق العاده اس!

وجود سيستم سیمبیان و حافظه خارجی در حال حاضر برای موبایل های امروز امری ضروریه به دلایلی که حالا بعدا متوجه اون خواهید شد :D گوشی که در حال حاضر تهیه کردید تنها قادر به پشتیبانی سیستم جاوا خواهد بود و تنها میتوانید بازی بر روی اون بریزی که البته چیز بدی هم نیست ولی امروزه با وجود بیش از هزاران برنامه ها با کاربر های مختلف بهتر بود گوشی را انتخاب میکردید که دارای سیستم سمبیان و مموری خارجی میبود . اما اقرار میکنم که کیفیت دوربینش واقعا عالیه ...

به هر حال تبریک میگم بهتون ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امروز s700i خریدم فعلا میتونم بگم کیفیت دوربینش فوق العاده اس
!
مباركه :rolleyes: چيزي كه مشخصه اينه كه با اينكه من از طرفداران نوكيا هستم ولي سوني تجربيات خودشو در مورد كيفيت دوربين در گوشيهاي سوني اريكسون خوب بكار گرفته و دوربينهاي سوني اريكسون كيفيت بهتري رو ارائه ميدن :rolleyes:
وجود سيستم سیمبیان و حافظه خارجی در حال حاضر برای موبایل های امروز امری ضروریه
ضروريه!!! دوست عزيز هميشه بخاطر داشته باشيد ضرورت رو نياز انسان تعيين ميكنه

موفق باشيد وبه قول دوستمون تجربيات خودتونو در مورد اين گوشي ....محاسن ومعايب مرقوم بفرمائيد ;)

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مبارکه فريد جان
اميدوارم ژاپني باشه

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
تبريك!! آقا فرصت شد,تجاربت رو حين كار با اون برامون بنويس..
چشم
وجود سيستم سیمبیان و حافظه خارجی در حال حاضر برای موبایل های امروز امری ضروریه به دلایلی که حالا بعدا متوجه اون خواهید شد گوشی که در حال حاضر تهیه کردید تنها قادر به پشتیبانی سیستم جاوا خواهد بود و تنها میتوانید بازی بر روی اون بریزی که البته چیز بدی هم نیست ولی امروزه با وجود بیش از هزاران برنامه ها با کاربر های مختلف بهتر بود گوشی را انتخاب میکردید که دارای سیستم سمبیان و مموری خارجی میبود . اما اقرار میکنم که کیفیت دوربینش واقعا عالیه ...

به هر حال تبریک میگم بهتون
الان داشتم توی یه سایتی چرخ میزدم برنامه با جاوا هم داشت البته انگار خیلی کاربردی نبودن
در مورد مموری این گوشی مموری میخوره تا 128 مگ که من 33 تومن خریدم
موفق باشيد وبه قول دوستمون تجربيات خودتونو در مورد اين گوشي ....محاسن ومعايب مرقوم بفرمائيد
چشم
مبارکه فريد جان
اميدوارم ژاپني باشه
مرسی موری جان
والا فکر کنم ژاپنی باشه اما خوب همیشه استثنا هم هست!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
صبر كن k750 بياد !
شایان جان از اون لحاظ میگی؟؟؟؟؟؟:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
یکی از دلایلی که s700 گرفتم به خاطر LCD بزرگش بود
فکر میکنم بعد از p900 و p910 بزرگترین LCD رو داره(اره؟؟؟!!!!)
یکی دیگه اینکه از پشت عین دوربینهای سونیه!!!
(البته اینا دلایل ظاهریش بود که فکر میکنم فاکتور مهمی باشه! وگرنه اگه کیفیت دوربینش رو حساب نکنید 6630 گلابی رو میخریدم:lol: )

mori

Registered User
لایک‌ها
14
کيفيت 6630 عاليه
مشکلي نداشت :eek:

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
کيفيت 6630 عاليه
مشکلي نداشت
توی سایتهایی که این دو تا رو مقایسه کرده بودن من از دوربین se بیشتر خوشم اومد

در مورد تجربیاتم باید بگم که فعلا گاوم زایید!! لنزش مشکل داره موقع عکس و فیلمبرداری یه نقطه ابی رو صفحه است!
حالا فردا میبرم مغازه ای که گرفتم فقط خدا کنه قبول کنه و عوضش کنه(موبایل هم مثل قطعه کامپیوتر 24 ساعت مهلت تست داره؟)
اگه قبول نکنه جزو موارد گارانتی هم نیست!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از cesoot :
!
مباركه :rolleyes: چيزي كه مشخصه اينه كه با اينكه من از طرفداران نوكيا هستم ولي سوني تجربيات خودشو در مورد كيفيت دوربين در گوشيهاي سوني اريكسون خوب بكار گرفته و دوربينهاي سوني اريكسون كيفيت بهتري رو ارائه ميدن :rolleyes:

ضروريه!!! دوست عزيز هميشه بخاطر داشته باشيد ضرورت رو نياز انسان تعيين ميكنه

موفق باشيد وبه قول دوستمون تجربيات خودتونو در مورد اين گوشي ....محاسن ومعايب مرقوم بفرمائيد ;)

ضرورت براي شما وقتي ايجاد ميشه كه خيلي از كارهايي كه از موبايل ها بر مياد موبايل شما نتونه انجلم بده ! اونوقت است كه ضروريت بعضي از چيزها رو درك ميكنيد . مثال سيستم داس و ويندوز ! اين من نيستم كه ضرورت اين رو درك ميكنم كه ويندوز به داس برتري داري اينو مقتضيات زمانه براي من تعيين كرده :happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ضرورت براي شما وقتي ايجاد ميشه كه خيلي از كارهايي كه از موبايل ها بر مياد موبايل شما نتونه انجلم بده !

بايد خدمت شما عرض كنم اصلا اينطور نيست اين حرف شما در مورد افرادي مصداق پيدا مي كنه كه بدون تحقيق خريد ميكنند اينجانب با تحقيق خريد كردم و به چنين مشكلي برنخوردم شايد الان 5 ماهه گوشيمو دارم و كاملا راضيم و البته ذكر كنم كه با اكثر گوشيهاي سمبيني نوكيا و سوني اريكسون كار كردم .....و طبق اين تجربيات ميگويم كه نياز انسان ضرورت امري را محقق ميكند ;)

مثال سيستم داس و ويندوز !
مثال بغايت اشتباهي رو زديد من بحث سمبين و غير سمبين رو به ويندوز و لينوكس مقايسه ميكنم هرچند كه اين مثال هم اشتباه است و لي شامل اين نكته است كه با اينكه لينوكس واجد امتيازات بسيار زيادي است ولي اكثر مردم دنيا از ويندوز استفاده ميكنند چرا؟؟؟؟چون هم به نيازهاشون به شكل كامل پاسخ ميدهد و هم كار كردن با اون فوق العاده راحت است ;)
اجازه بديد دوستان وعزيزان بر طبق نياز و تعريف اون گوشي خودشونو تعيين كنند اجازه بديد انسانها چيزي رو با پول زياد تهيه نكنند كه اصلا بكارشون نياد واستفاده اي نبرند :rolleyes:

ولي توصيه من به همه دوستان مطالعه در ابتدا و سپس تعريف نياز آنگاه خريد :rolleyes: حال شايد اسمارت فون بودن در اين تعريف بگنجد يا نگنجد من همانقدر به دوستم كه يه 3120 شايد ساده با 100 تومن پول پرداختي احترام ميگزارم كه به دوست ديگرم كه 7610 سمبيني با 330 تومن پول پرداختي را تهيه كرده زيرا هر دوي اينها طبق نياز خود كه تعريف كردند اقدام به خريد نمودند .

موفق باشيد :)

بالا