• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي درمورد گوشي هاي با امكانات GPS

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستاني كه در مورد گوشي هاي gps اطلاع دارند راهنمايي مي خواستم
چه مدلهايي دارند . دقتشون چقدر ه و قيماتاشون چطوره
ممنون مي شم

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

Rayazma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
GPS يه سيستم موقعيت ياب ماهواره اي كه مي تونه موقعيت طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع از سطح ديرا و سرعت حركت جهت حركت و....بده
تو همه جاي دنيا از قطب شمال تا استوا مي شه ازش استفاده كرد.
حالا كي مي دونه تو گوشياي موجود تو بازار ايران اين امكان كدوم گوشي ها دارند؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من در مورد GPS چيز زيادي نميدونم ... با GPRS خيلي فرق داره ؟!؟! يعني به هم ربط دارن ؟!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
من در مورد GPS چيز زيادي نميدونم ... با GPRS خيلي فرق داره ؟!؟! يعني به هم ربط دارن ؟!

دوستمون Rayazma در اين مورد گفت. من خيلي فني نميگم چون بلد هم نيستم. همون پاسگاهيشو ميگم.
GPRS سيستمي است مبتني بر موبايل جهت دسترسي به اينترنت. (شبيه DSL روي موبايل)
ولي GPS يا Global Positioning System مبتني بر موبايل نيست. سيستمي است براي تشخيص موقعيت جغرافيايي. و روي وسايل مختلفي نصب ميشه. ماژولهاي جداگانه و مستقل هم داره. با كاربردهاي نظامي مطالعاتي و ....

بعضي از موبايلها اين سيستم را بصورت embeded در خودشون دارن و بعضيا بصورت يك ماژول جانبي.

مثلا در آدرس http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=157435&posted=1#post157435 در مورد يك پاكت پي سي فون (Pocket PC Phone) داره صحبت ميشه كه در ذيل عكسي براي ماژول GPS اين پاكت پي سي ميگذارم.

fa196a_400.jpg

اينم لينكش
http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/...lldfjk.0&product_code=FA196A#ABA&cross_link=1

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آخه سوال من اینه که مگه این سرویس رو مثلا یه ماهواره ای چیزی نباید بده؟ یعنی اگه گوشی من امکانش رو داشته باشه باید بدون دردسر موقعیت بده؟

Rayazma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
آخه سوال من اینه که مگه این سرویس رو مثلا یه ماهواره ای چیزی نباید بده؟ یعنی اگه گوشی من امکانش رو داشته باشه باید بدون دردسر موقعیت بده؟
تو دنيا 12 تا ماهواره هستند كه اين سرويس رو ميدند كه دور تا دور كره زمين رو پوشش مي دند تو ايران تقريبا 7 تا از اين ماهواه ها سرويس مي دند.GPS سرويسهاي مختلفي داره كه از نوع مجاني شروع مي شه و تا سرويسهاي خيلي گرون. البته دقت سرويسهاي مجانيش خيلي زياد نيست در حدود 15 متر.شما اگه يه دستگاه gps داشته باشي مي توني مختصات محل رو حد اكثر با اختلاف 15 متر بدوني. GPS هم دستگاه مستقل داره و هم اخيرا گوشي هايي هست كه اين امكان رو داره و هم دستگاههايي وجود داره كه با يه سري از گوشيا به وسيله بلوتوث مي تونه كار GPS رو انجام بده من يه مدل نوكيا تو سايتش ديدوم كه بد نيست يه نگاه به لينكش بندازين

http://www.nokia.com/nokia/0,,63967,00.html

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
دوست ما واردتره
ولي فكر نكنم 12 تا ماهواره باشه و 24 تاست. متوليش هم وزارت دفاع DoD آمريكاست.
دقتش هم توي همون مايه هاست كه گفتن.

استفاده هاي عموميش هم كه بقول خودشون براي civilianهاست و مجانيه.

در عين حال گويا روسيه هم يه سري ماهواره داره و بعضي از دستگاههاي GPS (ريسيورها) از اون استفاده ميكنن (ريسيور يك اطلاق كلي است به دستگاههاي دريافت GPS نه به اونايي كه با ماهواره هاي روسي كار ميكنن) و بعضي دستگاهها از هردو استفاده ميكنن و دقت بيشتري ميدن.

خلاصه لب مطلب:
بله اگر موبايلي بگيري كه سيستم GPS داشته باشه يا كنارش ماژول GPS بگيري احتمالا از سرويس GSM مخابرات خودمون هم بهتر كار كنه. :happy: يعني يه جاهاي موبايلت آنتن نده ولي GPS داشته باشي.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از اطلاعات خوبتون.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا دمتون گرم ! در مورد GPS يه چيزايه زيادي فهميدم ... !

در مورد GPRS هم توضيح ميديد ؟! ( كه اين موبايل من 2 دقيقه يه بار ميخواد بهش كانكت بهشه !!! )

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اطلاعات مفيدي گيرمون اومد . ممنون

Rayazma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا گوشي GPS دار كي سراغ داره باقيمتش بگه

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

در مورد GPRS هم توضيح ميديد ؟! ( كه اين موبايل من 2 دقيقه يه بار ميخواد بهش كانكت بهشه !!! )

خب در مورد GPRS دوست خوبمون عطا توضيحات بسيار خوبي داده كه در يكي از تاپيكهاي موبايل موجوده.
اگر نياز بود در خدمتم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Rayazma :
حالا گوشي GPS دار كي سراغ داره باقيمتش بگه

آره يه تعداد گوشي GPS دار وجود داره ولي خب من تو بازار ايران نديدم.
اتفاقا گوشيهاش هم اصلا قيافه ندارن.
چند تا نمونه اشو اگر خواستين لينكشو براتون ميذارم.

الان با توجه به تكنولوژي بلوتوث و وجود ماژولهاي جي پي اس معمول اينه كه شما گوشي مورد علاقه خودتونو ميخرين بعد يه ماژول جي پي اس ميزنين تنگش. :happy:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :

لينك زير يك توضيح بسيار خوب از دوستمون عطا در مورد GPRS است بخونيد و لذت ببريد.
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=3029&page=1&pp=15&highlight=GPRS

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
و اما چون گفته بودم يكي از گوشيهاي با امكان GPS را براتون معرفي ميكنم.

36349i0.jpg

خب ميبينيد كه شبيه همون گوشكوبهاي قديميه.
و اما مشخصاتش:

NavTalk GSM/GPS Mobile Phone
Manufacturer: Garmin
• GARMIN NavTalk GSM/GPS mobile phone
• MapsourceTM City SelectTM CD-ROM
• Intellisync for GARMIN CD-ROM
• PC interface cable
• AC travel charger
• Belt clip
• Owners manual
• Quick reference guide
• Lanyard
• Languages: English, German, French, Italian, Dutch, Danish, Swedish, and Spanish

GARMINs new NavTalk GSM phone delivers the best in mobile communications, GPS navigation, and business organiser functions - all in one very smart handset. In fact, its the only dual-band phone that offers GPS mapping with automatic routing and turn-by-turn guidance.You have been waiting for a day when one handheld electronic device could serve all of your communication, navigation, and mobile office needs. The day is here. The device is NavTalk. NavTalk offers something no other handset can accurate, easy-to-use navigation functions designed by GARMIN, the leader in GPS (Global Positioning System) technology. GPS satellites pinpoint your position anywhere in the world. View your location in real time on a moving electronic map that shows country boundaries, motorways, airports, lakes, coastlines and more. With NavTalk, youll always know where you are and where youre going, without having to stop for directions. For even greater map detail, download data from GARMINs line of MapSource CD-ROMs. Detail includes local roads plus listings of food and drink, accommodations, shopping, attractions and emergency services. Use NavTalk to look up street addresses or other locations and get automatic routing with turn-by-turn directions and voice prompts to guide you to the destination. Accessories available. See our website: WWW.MAPLIN.CO.UK to download a full specification sheet​

البته يه كم قديميه.

بالا