• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:: راهنمايي در مورده خريد نوت بوك ::

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از نظر شما :
Toshiba SAT P15-S479 بهتره يا Toshiba SAT P25-S520 يا Sony Vaio GRT-260 G و يا Sony Vaio-Z1WA و يا Sony Vaio TR3 A?
لطفا با ذکر دليل : )

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از نظر امكانات بهترين انتخاب توشيبا P25-S520 هستش: پردازنده 3 گيگاهرتزي ، سرعت باس 800 مگاهرتزي در صورتي كه دستگاه اصل بتوني پيدا كني نه چيني و هنگ كنگي.
نظر من : سوني GRT-260 ، دليلش كيفيت بسيار بالاي قطعات استفاده شده در نوت بوك هاي سري GR و Performance بالاي اين دستگاهها و كيفيت فوق العاده تصوير LCD آنهاست . اين دستگاه داراي يك كارت TV به همراه ريموت نيز هست . من تقريبا تمامي ماركها غير از الجي رو داشتم و تست كردم ، در بين اين دستگاهها از سوني خيلي راضي بودم . يكي ديگه از دلايل علاقه من به سوني پشتيباني آنلاين اين شركته . درايورها و نرم افزارها در سايت Support اين شركت به راحتي و قابل دسترسه . ولي توشيبا در اين مورد خيلي ضعيفه ، يادمه براي يك درايور حدود يك ماه جستجو كردم و به نتيجه اي نرسيدم ! پس از مكاتبه با شركت با يك عذرخواهي ساده گفتند كه درايوري موجود نيست!

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرسي عطا . كلي استفاده كردم.
نبود دبگه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من الان متوجه شدم كه متن بالا اديت شده و مدلهايي بهش اضافه شده ، من نديده بودم . در مورد اونها هم فردا مينويسم. اگر قيمت تهران رو داري بگو . من هم قيمت دوبي رو ميگيرم اينجا قرار ميدم

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد كيفيت قطعات سوني و كيفيت LCD سوني كه بنظرم هيچ بحثي وجود نداره.
ولي در مورد پشتيباني آنلاين من فكر ميكردم توشيبا آخرش باشه.
من يْه نوت بوك قديمي Toshiba Tecra 8200 دارم. در مورد درايورهاش هميشه آپديته. حتي وقتي XP نصب كردم و همه درايوراش توسط ويندوز شناخته شد با اينحال در سايت توشيبا بهترين درايوراش هم موجوده. من به نظرم توشيبا از اين جهت (پشتيباني آنلاين) عاليه.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در ادامه پست قبلي به نظر من از اين جهت hp compaq ضعيفه.

توي سيستمهاي تقريبا مشابه هم بنظر من performance كامپك پايينتره (نگين طبق كدوم بنچمارك..اين تجربه شخصيه)

ولي دو تا فاكتور هست كه معمولا وقتي يه نفر براي بار اول ميخواد لپ تاپ بخره بهش توجه نميكنه ولي به مرور زمان براش جزو مهمترين فاكتورها ميشن (براي من و بسياري از رفقام كه اينجوري بود)

يكي طول عمر شارژ باطريه كه خيلي مهمه
و يكي هم وزن. من الان ديگه تحمل نوتبوك بالاي دو كيلو رو ندارم.

حالا خود دانيد.

از اين جهت سوني كلا خوبه.
ولي من الان بعضي از مدلاي فوجيتسو زيمنسو بخاطر داشتن وزن كم و مدت زمان زياد شارژ باطري (تا 6 ساعت) ترجيح ميدم.

بالا