• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد خريد سرور

samandesign

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و خسته نباشيد
من در حال راه اندازي اپليكيشني هستم كه فكر ميكنم ترافيك و افراد انلايني بالايي را داشته باشه پس در مورد انتخاب سرور راهنميايي از اساتيد محترم دارم
تخمين افراد انلايني من بيش از يك ميليون است كه ممكنه بيشتر هم بشه (البته شايد-اين فقط تخمين ميباشد و ما بايد امادگي اينو داشته باشيم)
١- بنظر شما سرور اختصاصي ايران بهتر است يا خارج ؟

٢- هارد مصرفي زيادي نياز ما نيست كه يك ترابايت هم كار مارا انجام ميدهد با اين وجود چه مقدار رم و چه پردازنده اي نياز است كه سرعت سايت بالا باشه و كندي و افت نداشته باشيم؟

٣- پهناي باند مصرفي كه اين ترافيك و افراد انلاين را بتونه مديريت كنه و قابل اجرا باشه براش شما چقدر پيشنهاد ميدهيد ؟

٤- آيا از چند سرور استفاده كنيم كه مشكل قطعي بوجود نياد خوبه يا با يك سرور با مشخصاتي كه اساتيد بگن كارمون راه ميوفته ؟

٥- بنظر شما اين مقدار استفاده كننده و افراد انلاين روزانه و يا ماهانه چقدر پهناي باند مصرف خواهند داشت ؟

ممنون ميشم يه راهنمايي كاملي بهم كنيد
از لطف شما بسيار بسيار سپاسگذارم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یک میلیون نفر افراد آنلاین یعنی یک اپلیکیشنی در حد اندازه اینستاگرام، اسکایپ ...

صدها یا شاید هزاران سرور احتیاج داری

samandesign

Registered User
لایک‌ها
7
در حد و اندازه اينستا و اسكايپ نيس ولي ايده جديدي و كاربر پسندي ميباشد واين تعداد افراد فقط يك تخمين بوده كه ما امادگي اينو داشته باشيم دوست عزيز
ميليون ها هزينه راه اندازي و تبليغات گسترده اي انجام ميشه پس جوابدهي اونم صد در صد بالاست
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنند
باتشكر

samandesign

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و خسته نباشيد
من در حال راه اندازي اپليكيشني هستم كه فكر ميكنم ترافيك و افراد انلايني بالايي را داشته باشه پس در مورد انتخاب سرور راهنميايي از اساتيد محترم دارم
تخمين افراد انلايني من بيش از يك ميليون است كه ممكنه بيشتر هم بشه (البته شايد-اين فقط تخمين ميباشد و ما بايد امادگي اينو داشته باشيم)
١- بنظر شما سرور اختصاصي ايران بهتر است يا خارج ؟

٢- هارد مصرفي زيادي نياز ما نيست كه يك ترابايت هم كار مارا انجام ميدهد با اين وجود چه مقدار رم و چه پردازنده اي نياز است كه سرعت سايت بالا باشه و كندي و افت نداشته باشيم؟

٣- پهناي باند مصرفي كه اين ترافيك و افراد انلاين را بتونه مديريت كنه و قابل اجرا باشه براش شما چقدر پيشنهاد ميدهيد ؟

٤- آيا از چند سرور استفاده كنيم كه مشكل قطعي بوجود نياد خوبه يا با يك سرور با مشخصاتي كه اساتيد بگن كارمون راه ميوفته ؟

٥- بنظر شما اين مقدار استفاده كننده و افراد انلاين روزانه و يا ماهانه چقدر پهناي باند مصرف خواهند داشت ؟

ممنون ميشم يه راهنمايي كاملي بهم كنيد
از لطف شما بسيار بسيار سپاسگذارم

samandesign

Registered User
لایک‌ها
7
قطعا با یک سرور نمیشه این تعداد آنلاین رو میزبانی کرد.
شما لود بالانسر با ابزاری مثل haproxy یا nginx احتیاج دارید. با کش حرفه ای و زبان برنامه نویسی هم بهتره c++ یا go یا erlang باشه برای حداکثر کارایی.
سرور دیتابیس هم به صورت cluster که ترافیک رو پخش کنه بین چند سرور.
اصلا فکرشم نکنید با یک سرور میتونید 1 میلیون آنلاین رو ساپورت کنید (شاید تو حالت آزمایشگاهی برای برنامه ای که فقط hello world چاپ میکنه بشه به همچین عددی رسید)

ممنون بابت راهنمايي شما
طبق بررسي و تحقيقي كه كردم به اين نتيجه رسيدم كه براي شروع از سه سرور با مشخصات زير استفاده كنيم مشخصات را ذكر ميكنم شما هم يك نظر كارشناسي اعلام كنيد ممنون ميشم :
سرور HP G8
پردازنده : 2xIntel Xeon 2680v2
مشخصات پردازنده: 20c/40 2.80-3.60 GHz
رم : ٦٤ گيگا بايت
ترافيك ماهيانه : ميگن نامحدود چون لوكيشن و كاربران ما تماما ايراني هستند ولي با توجه به تجربيات قبلي با استفاده ٣٠ ترابايت ديگه نامحدود حساب نميشه و من فرض بر اين گرفتم كه همون ٣٠ ترابايت باشه

بنظرتون با سه سرور اختصاصي با اين مشخصات ميشه اين براورد را كرد كه اين حجم را كنترل و خدمات رساني كرد جهت شروع ؟
واينكه انتخاب من سرورهاي داخل ايران هست و چون تمامي كاربران ايراني هستند و بنظرم سرور داخل ايران ميتونه كمك بسزايي را جهت سرعت لود و كيفيت را بالا ببره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

بالا