Patriot Salman
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 0
كي ميتونه در مورد اين مدل گوشي اطلاعاتي رو به من بده. يكي از بچه ها مي خواد بفروشه مي ترسم از دستم بپره. البته آكبنده ها. قيمتشم اگه داشتين بگين ممنون مي شم.
كي ميتونه در مورد اين مدل گوشي اطلاعاتي رو به من بده. يكي از بچه ها مي خواد بفروشه مي ترسم از دستم بپره.
به نقل از _arash_ :دوست عزيز سلام
من اصولا خيلي كم در اين فروم اظهار نظر ميكنم چون به نظر بنده ( نظر شخصي)اكثر دوستان نظرات خود را بر حسب علاقه خاص بيان مي كنند و بعضي از دوستان حتي متعاصبانه از يك مدل دفاع مي كنند
به نظر من مهمترين نكته درباره اظهار نظر درباره يك گوشي شناخت اوليه بعد كاركردن با آن گوشي و كسب تجربه و آشنايي با حسن و عيب آن و در نهايت مقايسه آن با گوشي هايي كه شرايط قبل در آنها صدق كند مي باشد.
آيا مي شود شما تجربه رانندگي با يك خودرو نداشته باشيد اما بياييد در مورد هندلينگ آن طبق نظرات ديگران اظهار نظر كنيد؟
دوست عزيزمان در باره LCD اين گوشي وصفي ضعيف از آن ارائه دادند در صورتي اين گوشي داراي صفحه ايي كاملا مقاوم و تا حدودي ضد خش و داراي كيفيتي فوق العاده مي باشد كه از نظر من يكي از نقاط قوت اين گوشي است.
مهمترين نكته در اين گوشي صفحه نمايش حساس به لمس است كه تجربه ايي كاملا جديد در استفاده از تلفن همراه به شما مي دهد كه در هيچ گوشي داراي صفحه كليد آن را نمي يابيد.
به نظر من اگر شما به دنبال كسب اين تجربه هستيد مي توانيد يكي از چندين مدل گوشي داراي صفحه حساس به لمس را از مارك ها و سيستم هاي عامل مختلف انتخاب و در اين جا مطرح كنيد و دوستاني كه داراي چنين دستگاه هايي هستند مي توانند به شما كمك كنند.
از قابليت هاي و ضعف هاي اين گوشي همگان اگاهند بنده به چند نكته خيلي كوچك از اين گوشي بسنده مي كنم
چند تجربه :
خربي ها :
از خرابي هايي كه براي خود من در اين گوشي به وجود آمد فقط سوختن كپسول گوشي بود كه كارشناس گارانتي دليل آن را گوش كردن آهنگ با باس و صداي زياد اعلام كرد كه البته مشمول ضمانت شد .
نتيجه : كيفيت صدا بسيار خوب
مصرف باطري:
اين گوشي در حالت بدون صفحه كليد مصرف باطري 2 برابر با صفحه كليد دارد!
اما زمان حالت آماده آن خوب است.
زمان مكالمه آنهم بدون صفحه كليد چندان جالب نيست
نتيجه : بودن شارژر برق و شارژر ماشين از شهر خارج نشويد!
در حين استفاده:
در حين رانندگي ( در حال حركت) در حالت بدون صفحه كليد تقريبا هيچ كاري با اين گوشي نمي توانيد بكنيد مخصوصا با مداد مخصوصش ! يعني توقف ماشين الزامي كه اين همانا در راستاي اطاعت از قوانين راهنمايي و رانندگي است!
به نظر من خريد هندزفري بلوتوث براي اين گوشي واجب است . مخصوصا مدل جديد آن كه داراي نمايشگر شماره تماس گيرنده نيز هست.
نكته : در اين حالت مصرف باطري به طرز باورنكردني براي گوشي بالاست !!. اما خود هندزفري زمان نگهداري شارژ خيلي خوبي دارد.
نتيجه :كار با اين گوشي ( به جز در حين رانندگي كه 100 البته ممنوع نيز است ) بسيار راحت و دلپذير است.
مقاومت در برابر ضربه:
چندباري از دست بنده رها شد ( يك بار بر روي آسفالت )كه الحمدالله به جز چند خراشيدگي كوچك و بزرگ! اتفاق ديگري نيفتاد.
نتيجه: جنس بدنه از نظر من كاملا مرغوب است.
اندازه :
بايد حتما توجه كنيد كه اگر كت به تن نداريد با اين گوشي چه مي كنيد! قيد جيب پيراهن را بزنيد!
نتيجه: كمي بزرگ و كمي سنگين
در نهايت هيچ وقت از اين خريد خود پشيمان نخواهيد شد .
موفق و سربلند باشيد.
به نقل از xPlod :چون می دونم بر حسب علایق شخصی و از روی تعصب جواب نمی دید و در پی کار کردن با این گوشی حسن و عیب اون رو به خوبی میشناسید، می خوام نظرتون رو در مورد آنتن دهی این گوشی بدونم.
به نقل از hfz :واقعا متشكر از اين نقد جالب و آموزنده.
بنده هم قصد دارم طي دو يا سه روز اينده اين گوشي را تهيه كنم و چند تا سوال داشتم كه اگر پاسخ دهيد خيلي ممنون مي شوم:
1-منظورتان از با صفحه كليد و بدون صفحه كليداينكه صفحه كليد را از روي گوشي بر داريم؟
2-در مورد سنگيني و چگونگي حمل اين گوشي تا آنجا كه من مي دانم جزه لوازم همراه آن يك عدد كيف كمري مخصوص اين گوشي هم هست. آيا اين درست است؟ اگر هست اين كيف كمري به درد مي خورد؟
3- يا به نظر شما اين گوشي نياز به يك گارانتي معتبر مانند الرمس دارد؟ گارانتي هاي ديگر مسلما مانند الرمس نيستند به نظر شما خريدن اين گوشي با گارانتي هاي ديگر عاقلانه است يا نه؟
خيلي ممنون