• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد Sony Ericsson P910i

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كي ميتونه در مورد اين مدل گوشي اطلاعاتي رو به من بده. يكي از بچه ها مي خواد بفروشه مي ترسم از دستم بپره. البته آكبنده ها. قيمتشم اگه داشتين بگين ممنون مي شم. :)
GPD_11940high_27_0_4001.jpg

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اين مشخصاتش:
Colour display (262,000 colours; 208 x 320 pixels)
WAP 1.2.1 (GPRS), built-in web browser
High Speed Data (HSCSD - up to 28.8 kbps)
E-mail (compatible with MS Outlook and Lotus Notes)
Integrated VGA digital camera (640 x 480 resolution)
Integrated camcorder
Enhanced Messaging Service (EMS) & Multimedia Messaging Service (MMS) - send pictures, sound and video like text messages
MP3 audio & video (MPEG4) player
24-voice polyphonic ringtones and MP3 ringtones
Pen-based user interface & handwriting recognition
Symbian operating system
Picture phonebook
Speakerphone
64 Mbytes memory plus external Memory Stick Duo™
Downloadable polyphonic & mono ringtones
Bluetooth™, infrared, USB & RS232 cable connectivity
Stereo headphones
"Flight mode" option for use on aircraft
3D games & downloadable Java™ applications
Wallpaper & screensaver
Calendar, contacts, voice memo, synchronisation with PC
Size: 115 x 57 x 26 mm
Weight: 155g
Battery standby: 400 hours
Battery talktime: 13 hours
Tri band

Patriot Salman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اصلاً ارزش داره بگيرمش. ضمناً گارانتي هم نداره. چون از دوبي آوردن. من قبلا مدنظرم 6630 يا D500 بود. حالا موندم كدومشونو بگيرم؟ :(
10034-0.jpg

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نوع گوشی رو به نظرم سعی کن بدون گارانتی نگیری
چون LCD ایش خیلی حساسه
و امکان مشکل باهاش خیلی زیاده و زود خراب می شه
بقیه ی امکاناتشم معمولی هست
زیاد فوق العاده نیست نسبت به گوشی های که الان هست
و قیمتشون الان خیلی پایین تر از این هست
اگه خواستی پول بدی و خیر ببینی
یکم روی اینا فکر کن :
6630 - 3230 - 6230i
این سه تا گوشی گوشی های فوق العاده الان هستن که بیشتر نیازهاتو می تونن برطرف کنن

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز سلام

من اصولا خيلي كم در اين فروم اظهار نظر ميكنم چون به نظر بنده ( نظر شخصي)اكثر دوستان نظرات خود را بر حسب علاقه خاص بيان مي كنند و بعضي از دوستان حتي متعاصبانه از يك مدل دفاع مي كنند

به نظر من مهمترين نكته درباره اظهار نظر درباره يك گوشي شناخت اوليه بعد كاركردن با آن گوشي و كسب تجربه و آشنايي با حسن و عيب آن و در نهايت مقايسه آن با گوشي هايي كه شرايط قبل در آنها صدق كند مي باشد.

آيا مي شود شما تجربه رانندگي با يك خودرو نداشته باشيد اما بياييد در مورد هندلينگ آن طبق نظرات ديگران اظهار نظر كنيد؟

دوست عزيزمان در باره LCD اين گوشي وصفي ضعيف از آن ارائه دادند در صورتي اين گوشي داراي صفحه ايي كاملا مقاوم و تا حدودي ضد خش و داراي كيفيتي فوق العاده مي باشد كه از نظر من يكي از نقاط قوت اين گوشي است.

مهمترين نكته در اين گوشي صفحه نمايش حساس به لمس است كه تجربه ايي كاملا جديد در استفاده از تلفن همراه به شما مي دهد كه در هيچ گوشي داراي صفحه كليد آن را نمي يابيد.

به نظر من اگر شما به دنبال كسب اين تجربه هستيد مي توانيد يكي از چندين مدل گوشي داراي صفحه حساس به لمس را از مارك ها و سيستم هاي عامل مختلف انتخاب و در اين جا مطرح كنيد و دوستاني كه داراي چنين دستگاه هايي هستند مي توانند به شما كمك كنند.

از قابليت هاي و ضعف هاي اين گوشي همگان اگاهند بنده به چند نكته خيلي كوچك از اين گوشي بسنده مي كنم

چند تجربه :

خربي ها :
از خرابي هايي كه براي خود من در اين گوشي به وجود آمد فقط سوختن كپسول گوشي بود كه كارشناس گارانتي دليل آن را گوش كردن آهنگ با باس و صداي زياد اعلام كرد كه البته مشمول ضمانت شد .
نتيجه : كيفيت صدا بسيار خوب

مصرف باطري:
اين گوشي در حالت بدون صفحه كليد مصرف باطري 2 برابر با صفحه كليد دارد!
اما زمان حالت آماده آن خوب است.
زمان مكالمه آنهم بدون صفحه كليد چندان جالب نيست
نتيجه : بودن شارژر برق و شارژر ماشين از شهر خارج نشويد!

در حين استفاده:
در حين رانندگي ( در حال حركت) در حالت بدون صفحه كليد تقريبا هيچ كاري با اين گوشي نمي توانيد بكنيد مخصوصا با مداد مخصوصش ! يعني توقف ماشين الزامي كه اين همانا در راستاي اطاعت از قوانين راهنمايي و رانندگي است!

به نظر من خريد هندزفري بلوتوث براي اين گوشي واجب است . مخصوصا مدل جديد آن كه داراي نمايشگر شماره تماس گيرنده نيز هست.
نكته : در اين حالت مصرف باطري به طرز باورنكردني براي گوشي بالاست !!. اما خود هندزفري زمان نگهداري شارژ خيلي خوبي دارد.
نتيجه :كار با اين گوشي ( به جز در حين رانندگي كه 100 البته ممنوع نيز است ) بسيار راحت و دلپذير است.

مقاومت در برابر ضربه:
چندباري از دست بنده رها شد ( يك بار بر روي آسفالت )كه الحمدالله به جز چند خراشيدگي كوچك و بزرگ! اتفاق ديگري نيفتاد.
نتيجه: جنس بدنه از نظر من كاملا مرغوب است.

اندازه :
بايد حتما توجه كنيد كه اگر كت به تن نداريد با اين گوشي چه مي كنيد! قيد جيب پيراهن را بزنيد!
نتيجه: كمي بزرگ و كمي سنگين

در نهايت هيچ وقت از اين خريد خود پشيمان نخواهيد شد .

موفق و سربلند باشيد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چون می دونم بر حسب علایق شخصی و از روی تعصب جواب نمی دید و در پی کار کردن با این گوشی حسن و عیب اون رو به خوبی میشناسید، می خوام نظرتون رو در مورد آنتن دهی این گوشی بدونم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كي ميتونه در مورد اين مدل گوشي اطلاعاتي رو به من بده. يكي از بچه ها مي خواد بفروشه مي ترسم از دستم بپره.

نترس عزيز جان از دستت نمي پره :lol: يه معادله برات مينويسم خوب بخاطر داشته باش :
خريد اين مدل گوشي = پشيماني
با خريد اين گوشي صاحب يه كتات به معناي واقعي كلمه خواهيد شد كه اصلا براي شما كارائي نداره چون برنامه هاي تحت اين نوع سمبينيها كمتر مدل هاي مشابه نوكيا است يكي از دوستان من اين مدلو داشت با اجازتون منهم كلي باهاش كار كردم به نظر من اصلا چيز جالبي مخصوصا تو ايران نيست چون اصلا نمي شه از امكاناتش استفاده كرد دوست من ردش كرد رفت يه 6630 گرفت به نظر من 7610 بگيري از اين مدل خيلي بيشتر به كارت مياد و بهتره اينو مطمئن باش و اصلا ريسك نكن ;)

hfz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از _arash_ :
دوست عزيز سلام

من اصولا خيلي كم در اين فروم اظهار نظر ميكنم چون به نظر بنده ( نظر شخصي)اكثر دوستان نظرات خود را بر حسب علاقه خاص بيان مي كنند و بعضي از دوستان حتي متعاصبانه از يك مدل دفاع مي كنند

به نظر من مهمترين نكته درباره اظهار نظر درباره يك گوشي شناخت اوليه بعد كاركردن با آن گوشي و كسب تجربه و آشنايي با حسن و عيب آن و در نهايت مقايسه آن با گوشي هايي كه شرايط قبل در آنها صدق كند مي باشد.

آيا مي شود شما تجربه رانندگي با يك خودرو نداشته باشيد اما بياييد در مورد هندلينگ آن طبق نظرات ديگران اظهار نظر كنيد؟

دوست عزيزمان در باره LCD اين گوشي وصفي ضعيف از آن ارائه دادند در صورتي اين گوشي داراي صفحه ايي كاملا مقاوم و تا حدودي ضد خش و داراي كيفيتي فوق العاده مي باشد كه از نظر من يكي از نقاط قوت اين گوشي است.

مهمترين نكته در اين گوشي صفحه نمايش حساس به لمس است كه تجربه ايي كاملا جديد در استفاده از تلفن همراه به شما مي دهد كه در هيچ گوشي داراي صفحه كليد آن را نمي يابيد.

به نظر من اگر شما به دنبال كسب اين تجربه هستيد مي توانيد يكي از چندين مدل گوشي داراي صفحه حساس به لمس را از مارك ها و سيستم هاي عامل مختلف انتخاب و در اين جا مطرح كنيد و دوستاني كه داراي چنين دستگاه هايي هستند مي توانند به شما كمك كنند.

از قابليت هاي و ضعف هاي اين گوشي همگان اگاهند بنده به چند نكته خيلي كوچك از اين گوشي بسنده مي كنم

چند تجربه :

خربي ها :
از خرابي هايي كه براي خود من در اين گوشي به وجود آمد فقط سوختن كپسول گوشي بود كه كارشناس گارانتي دليل آن را گوش كردن آهنگ با باس و صداي زياد اعلام كرد كه البته مشمول ضمانت شد .
نتيجه : كيفيت صدا بسيار خوب

مصرف باطري:
اين گوشي در حالت بدون صفحه كليد مصرف باطري 2 برابر با صفحه كليد دارد!
اما زمان حالت آماده آن خوب است.
زمان مكالمه آنهم بدون صفحه كليد چندان جالب نيست
نتيجه : بودن شارژر برق و شارژر ماشين از شهر خارج نشويد!

در حين استفاده:
در حين رانندگي ( در حال حركت) در حالت بدون صفحه كليد تقريبا هيچ كاري با اين گوشي نمي توانيد بكنيد مخصوصا با مداد مخصوصش ! يعني توقف ماشين الزامي كه اين همانا در راستاي اطاعت از قوانين راهنمايي و رانندگي است!

به نظر من خريد هندزفري بلوتوث براي اين گوشي واجب است . مخصوصا مدل جديد آن كه داراي نمايشگر شماره تماس گيرنده نيز هست.
نكته : در اين حالت مصرف باطري به طرز باورنكردني براي گوشي بالاست !!. اما خود هندزفري زمان نگهداري شارژ خيلي خوبي دارد.
نتيجه :كار با اين گوشي ( به جز در حين رانندگي كه 100 البته ممنوع نيز است ) بسيار راحت و دلپذير است.

مقاومت در برابر ضربه:
چندباري از دست بنده رها شد ( يك بار بر روي آسفالت )كه الحمدالله به جز چند خراشيدگي كوچك و بزرگ! اتفاق ديگري نيفتاد.
نتيجه: جنس بدنه از نظر من كاملا مرغوب است.

اندازه :
بايد حتما توجه كنيد كه اگر كت به تن نداريد با اين گوشي چه مي كنيد! قيد جيب پيراهن را بزنيد!
نتيجه: كمي بزرگ و كمي سنگين

در نهايت هيچ وقت از اين خريد خود پشيمان نخواهيد شد .

موفق و سربلند باشيد.

واقعا متشكر از اين نقد جالب و آموزنده.
بنده هم قصد دارم طي دو يا سه روز اينده اين گوشي را تهيه كنم و چند تا سوال داشتم كه اگر پاسخ دهيد خيلي ممنون مي شوم:
1-منظورتان از با صفحه كليد و بدون صفحه كليداينكه صفحه كليد را از روي گوشي بر داريم؟
2-در مورد سنگيني و چگونگي حمل اين گوشي تا آنجا كه من مي دانم جزه لوازم همراه آن يك عدد كيف كمري مخصوص اين گوشي هم هست. آيا اين درست است؟ اگر هست اين كيف كمري به درد مي خورد؟
3- يا به نظر شما اين گوشي نياز به يك گارانتي معتبر مانند الرمس دارد؟ گارانتي هاي ديگر مسلما مانند الرمس نيستند به نظر شما خريدن اين گوشي با گارانتي هاي ديگر عاقلانه است يا نه؟

خيلي ممنون

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
چون می دونم بر حسب علایق شخصی و از روی تعصب جواب نمی دید و در پی کار کردن با این گوشی حسن و عیب اون رو به خوبی میشناسید، می خوام نظرتون رو در مورد آنتن دهی این گوشی بدونم.

دوست عزيز xPlod

به ياد دارم سالها پيش كه پوشش آنتن تلفن همراه بسيار ضعيف بود از گوشي هايي مثل Alcatel db يا nokia 5110 خيلي تعريف مي شد كه آنتن دهي ( گيرندگي) بهتري در مقايسه با گوشي هاي ديگر دارند اما در طي اين سالها با توجه به رشد فزاينده دكل هاي تقويت كننده تلفن همراه در اكثر نقاط شهر ها و جاده هاي بين شهري پوشش نسبتا خوبي به تلفن هاي همراه دادند و نكته بعدي اينكه فناوري تلفن هاي همراه نيز دچار تحولات و رشد به سزايي شد
حتما شما دوستان گوشي هايي را به ياد داريد كه آنتن هاي آن به صورت تلسكوپي تا چندين سانتي متر از گوشي خارج مي شد اما امروزه ما ديگر چنين چيزي را اصلا نمي بينيم.

در پاسخ به سوال شما عرض كنم كه بنده باتوجه به عدم دانش در زمينه فناوري تلفن هاي همراه نمي دانم آيا امروزه بحث آنتن دهي يك گوشي از نظر علمي هنوز محلي از اعراب دارد يا خير ؟
اما اگر سنوات گذشته را مد نظر بگيرم پاسخ چنين خواهد بود:
متاسفانه يا خوشبختانه هم منزل و هم محل كار من در فاصله كمتر از 500 متري از دكل تقويتي تلفن همراه است و ساير دوستان من هم كه با انواع بسيار مختلف گوشي ها پيش من مي آيند تمام گوشي ها با آنتن پر ظاهر مي شوند
و در خارج از شهر و در مناطق كوهستاني تفاوتي با ساير مارك ها و مدل ها نديدم حتي يكي از دوستانم كه نسبت به مارك و مدل دستگاه خود بسيار تعصب دارد ( نمي دانم چرا هميشه در حال تفحص در گوشي بنده و انجام بازي هاي مختلف ميباشد!!!)در اين مورد تفاوتي را بيان نكرد

بنده هم گمان نكنم اين مدل نسبت به مدل هاي مشابه رجحان يا ضعف چنداني داشته باشد
اميدوارم توانسته باشم حق مطلب را بيان كنم

با تشكر

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از hfz :
واقعا متشكر از اين نقد جالب و آموزنده.
بنده هم قصد دارم طي دو يا سه روز اينده اين گوشي را تهيه كنم و چند تا سوال داشتم كه اگر پاسخ دهيد خيلي ممنون مي شوم:
1-منظورتان از با صفحه كليد و بدون صفحه كليداينكه صفحه كليد را از روي گوشي بر داريم؟
2-در مورد سنگيني و چگونگي حمل اين گوشي تا آنجا كه من مي دانم جزه لوازم همراه آن يك عدد كيف كمري مخصوص اين گوشي هم هست. آيا اين درست است؟ اگر هست اين كيف كمري به درد مي خورد؟
3- يا به نظر شما اين گوشي نياز به يك گارانتي معتبر مانند الرمس دارد؟ گارانتي هاي ديگر مسلما مانند الرمس نيستند به نظر شما خريدن اين گوشي با گارانتي هاي ديگر عاقلانه است يا نه؟

خيلي ممنون

دوست عزيز hfz

1: دقيقا فرمايش شما صحيح است يعني شما صفحه كليد را كه توسط 2 پيچ ( 2 پيچ زاپاس نيز و يك پيچ گوشتي مخصوص جزو لوازم همراه است) از پايه اصلي جدا كرده و قاب را جايگزين ونصب نماييد.

2: متاسفانه كيف كمري همراه فاقد كارايي چنداني است به علاوه چهره چندان زيبايي به شما نمي دهد وقتي كه يك پيراهن به تن داريد. يك بار گوشي بنده هنگامي كه خم شدم از همين كيف كمري به زمين افتاد.

3: گارانتي همانا بيمه كردن دستگاه شماست البته به نظر من هر چه بيمه مطمئن تر خيال ما راحتر شايد شما هيچ وقت از بيمه تان استفاده نكنيد اما حادثه خبر نميكند . من يك بار از گارانتي جهت تعويض كپسول گوشي كه گويا 50 يا 60 هزار تومان در آن زمان قيمت داشت به رايگان استفاده كردم.
اما يكي همزمان با من بدون ضمانت آن را خريد كه هنوز دچار اشكال نشد.

با تشكر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ببین جناب آرش خان، به این سئوال خیلی ساده نگاه کن.
سئوال من در مورد کیفیت برقراری و پس از اون نگه داشتن ارتباطه. این مورد هم فقط در تهران و اون هم در مناطق شلوغ اهمیت پیدا می کنه وگرنه خوشبختانه در سایر نقاط دنیا (به جز تهران) چیزی به نام معضل و بحث آنتن دهی وجود نداره. سئوال من در مورد این نیست که آیا مثلا توی قله دنا یا توی غار علیصدر آنتن می ده یا نه؟ بلکه می خوام بدونم که آیا شما به شخصه از کیفیت و ماندگاری برقرای ارتباط گوشی تون راضی هستی؟

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز xPlod

من در تهران زندگي نمي كنم
اما پايداري مكالمه در حين رانندگي بسيار عالي است و به عبارتي در حين سفر هاي بين شهري دچار قطع مكالمه نمي شويد (در حين تعويض آنتن در مناطق تحت پوشش ) كاملا بياد دارم كه با گوشي قبلي در يك مسير از جاده در حال مكالمه ارتباط قطع مي شد اما با اين گوشي اين مشكل تكرار نشد.

با تشكر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من Sony ericsson P 910 i گوشي خيلي خيلي خوبيه . از هر جهت . اينم كه مي گن آنتن دهيش بده كشكه !
والا من با يك مدل زيمنس تو بيابونه خدا يك جوري حرف زدم كه نوكيا اونجا نتونست خط بده .خيلي ها زيمنس و سوني
اريكسون رو از نظر آنتن دهي مثله هم مي دونن . فقط يك مدل T 610 بود كه يك كمي مشكل داشت .
در خريدت شك نكن كه شكت برابر با يك عمر حسرت است

بالا