• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد unzip كردن يك فايل زيپ خراب.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام، مي خواستم ببينم آيا برنامه اي يا راهي براي فيكس كردن و يا unzip كردن يك فايل zip وجود داره؟ چون من يك فايل زيپ دارم كه انگاري خراب شده و نه خود ويندوز و نه هيچ برنامه unzip كننده اي هم نميتونن بازش كنن و ارور ميدن كه يا فرمتش نادرسته و يا اينكه خراب شده. حالا آيا كسي ميتونه منو راهنمايي و مهمتر از اون كمك كنه كه چه كارش كنم اين فايل خرابو؟ اظلاعات توش حياتيه!! پيشاپيش خيلي مرسي از كمكهاي مردميتون! ;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Persiana :
سلام، مي خواستم ببينم آيا برنامه اي يا راهي براي فيكس كردن و يا unzip كردن يك فايل zip وجود داره؟ چون من يك فايل زيپ دارم كه انگاري خراب شده و نه خود ويندوز و نه هيچ برنامه unzip كننده اي هم نميتونن بازش كنن و ارور ميدن كه يا فرمتش نادرسته و يا اينكه خراب شده. حالا آيا كسي ميتونه منو راهنمايي و مهمتر از اون كمك كنه كه چه كارش كنم اين فايل خرابو؟ اظلاعات توش حياتيه!! پيشاپيش خيلي مرسي از كمكهاي مردميتون! ;)

با وين رر كه بازش كني هر چي سالم توش باشه اكسترك ميشه ولي اگه خرابي توش باشه بايد بگردي تو نت ببيني ممكنه برنامه اي بتونه از اونجاهايي كه خراب يه جوري صرف نظر كنه..مثلا عكست نصفه لود بشه يا متن اگه باشه يكم ازش از دست بره...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
با وين رر هم امتحان كردم، اونم ميگه خرابه، اصلا مثل اينكه بالكل خراب شده اين فايل من. عجب كاري كردما، راستش اين يه فولدر عكس بود كه من براي كم كردن حجمش زيپش كردم ،اصلشم ديليت كردم رفت پي كارش، حالا بعداز يه سال به يكي از اون عكسا احتباج پيدا كردم ولي ميبينم كه فايلم خراب شده. حالا با اين تفاسير راهي به نظرتون ميرسه؟

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
وقتی winrar رو اجرا کنی توی دکمه های بالای صفحه سمت چپ نوشته Repair اگه آرشیوت امکان ترمیم رو داشته باشه برات انجامش میده وگرنه قیدش رو بزن! من قبلا به همچین مشکلی برخوردم.

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
تجربه ی خوبی شد واست
وین رر یه قسمت داره! Test Archived Filesشما اگه موقع فشرده سازی تیک اون رو بزنی هیچ وقط به ایم مشکل بر نمیخوری

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
در ضمن اگر این گزینه رو تیک دار کنید ==> Put Recovery Record در همچین مواقعی به راحتی میتونید آرشیو رو تعمیر کنید.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مرسي از همه ي راهنمايي هاتون، البته اين فايل كه ظاهرا ديگه اميدي بهش نيست چون repair هم نشد :( حالا از اين به بعد به روشهاي شما زيپ و رر ميكنم تا ديگه از اين بلاها سرم نياد (درسته، تجربه خوبي شد واسم ;) ).

بالا