• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي كنيد از كجا شروع كنم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با سلام

يه مدته كه سايت دارم وردپرس هم هست يه مقدار علاقه مند شدم كه قالب رو طراحي كنم

ميخواستم ببينم دوستان توصيه ميكنند از كجا شروع كنم

يكي از دوست هام ميگفت كه از فارسي سازي شروع كن

يكي ها گفت از html شروع كن

ميخواستم بدونم پايه بخوام قوي بشه از كجا شروع كنم

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام

يه مدته كه سايت دارم وردپرس هم هست يه مقدار علاقه مند شدم كه قالب رو طراحي كنم

ميخواستم ببينم دوستان توصيه ميكنند از كجا شروع كنم

يكي از دوست هام ميگفت كه از فارسي سازي شروع كن

يكي ها گفت از html شروع كن

ميخواستم بدونم پايه بخوام قوي بشه از كجا شروع كنم

اگه HTML و CSS بلد نیستی سعی کن این دو تارو شروع کنی و مسلط بشی ... خب بهترین مرجع هم w3school.com هست
در مرحله بعد هم آموزش طراحی قالب ، که آموزش های ویدئویی سایت CGTV.ir قسمت طراحی وب عالیه ... :)

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
اگه HTML و CSS بلد نیستی سعی کن این دو تارو شروع کنی و مسلط بشی ... خب بهترین مرجع هم w3school.com هست
در مرحله بعد هم آموزش طراحی قالب ، که آموزش های ویدئویی سایت CGTV.ir قسمت طراحی وب عالیه ... :)

ممنون بابت راهنماييتون
ترتيب خاصي داره اين دوتا يا هركدو رو تونستم اول ياد بگيرم فرقي نميكنه ؟؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ترتيب خاصي داره اين دوتا يا هركدو رو تونستم اول ياد بگيرم فرقي نميكنه ؟؟؟

چرا ترتيب مهمه
اول بايد با html اشنا بشيد بعد با css
سايت w3schools.com هم بهترين هست براي يادگيري
بعد كه با html و css اشنا شديد قالب هاي اماده html رو ويرايش كنيد سعي كنيد تغييراتي توي اونها بديد
اين روش به نظر من خيلي مراحل يادگيري رو سريعتر ميكنه تا اينكه بخوايد براي بار اول يه قالب رو از پايه طراحي كنيد

rmh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
شما مباحث html و css سایت پژوهشکده را دنبال کنید .. در این زمینه استاد میشید و بعد با چندتا نمونه قالب راحت میتونید قالب حرفه ای وردپرس بزنید.
کمک خواستی من در خدمتم ...
پیروز باشید.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
چرا ترتيب مهمه
اول بايد با html اشنا بشيد بعد با css
سايت w3schools.com هم بهترين هست براي يادگيري
بعد كه با html و css اشنا شديد قالب هاي اماده html رو ويرايش كنيد سعي كنيد تغييراتي توي اونها بديد
اين روش به نظر من خيلي مراحل يادگيري رو سريعتر ميكنه تا اينكه بخوايد براي بار اول يه قالب رو از پايه طراحي كنيد

به نظر من هر دو را باید با هم یاد گرفت ، چون htmlی که الان می خوان یاد بگیرند ، برای زمانی بوده که سی اس اس هنوز بوجود نیامده بود و خیلی از مباحث هست که با وجود به سی اس اس نیازی به یادگیری آن ها نیست، کل attribute های اچ تی ام ال الان با سی اس اس مقدار دهی می شوند که نیازی به یادگیری آن ها نیست.

همچنین سایت هایی مثل w3schools هم با متد step step جلو می روند، برای شروع گزینه ی مناسبی نیستند.چون این سایت ها تمامی متدها را یکجا جمع کرده اند و تمامی زیر و بم آن ها را آموزش داده اند که همین موضوع موجب سردرگمی و خسته شدن دانش آموز می شود.
بهترین گزینه برای یادگیری ، استفاده از مجموعه های آموزشی در قالب پروژه هست.چنین مجموعه هایی یک پروژه را شروع می کنند و با توجه به آن آموزش می دهند و جلو می روند. حال اگر دانش آموز، به بعضی صفات و یا قسمت ها علاقه مند شد و یا خواهان کسب اطلاعات بیشتر بود، به مراجعی مثل w3schools مراجعه می کند.

در زمینه شروع هم بر خلاف دوست عزیزمان من نظرم این هست که ابتدا از پایه طراحی کردن قالب را یاد بگیرید، زمانی که کاملا مسلط شدید، می توانید قالب های آماده را ویرایش کنید. و برای طراحی پوسته هم باید کاملا در این زمینه (طراحی از نو) مسلط باشید.

شروع کنید، مشکلی داشتید در همین انجمن بیان کنید، حتما به شما کمک خواهیم کرد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود بر شما

به نظر من هر دو را باید با هم یاد گرفت ، چون htmlی که الان می خوان یاد بگیرند ، برای زمانی بوده که سی اس اس هنوز بوجود نیامده بود و خیلی از مباحث هست که با وجود به سی اس اس نیازی به یادگیری آن ها نیست، کل attribute های اچ تی ام ال الان با سی اس اس مقدار دهی می شوند که نیازی به یادگیری آن ها نیست.

وقتي <html> رو ندوني نميشه رفت css رو ياد گرفت و اينكه html رو دستوراتشو خوندن فكر نكنم 2 ساعت زمان نياز داشته باشه
در مورد موارد منسوخ شده هم به نظر من نميشه كه اون ها رو نديده گرفت
تو علوم ديگه هم مثلا فيزيك ما يه سري چيزهايي رو يادگرفتيم كه منسوخ شده ولي بايد اونها رو ياد بگيريم تا بتونيم موارد جديد رو درك كنيم

همچنین سایت هایی مثل w3schools هم با متد step step جلو می روند، برای شروع گزینه ی مناسبی نیستند.چون این سایت ها تمامی متدها را یکجا جمع کرده اند و تمامی زیر و بم آن ها را آموزش داده اند که همین موضوع موجب سردرگمی و خسته شدن دانش آموز می شود.

اين كه خيلي كامل هست رو موافقم
ولي از نكات مثبتي هم كه داره نباد گذشت مثلا براي هر قدم Try it yourself داره ... و مثال هاي خوبي زده شده

در زمینه شروع هم بر خلاف دوست عزیزمان من نظرم این هست که ابتدا از پایه طراحی کردن قالب را یاد بگیرید، زمانی که کاملا مسلط شدید، می توانید قالب های آماده را ویرایش کنید. و برای طراحی پوسته هم باید کاملا در این زمینه (طراحی از نو) مسلط باشید.

من خيلي ها رو ديدم كه بعد از اينكه با دستورات css و html اشنا شدند و رفتن كه يه قالب طراحي كنن و نتونستن و كلا بيخيال شدن
منظور من از ويرايش اين نيست كه قالب رو ويرايش كنن و از اون استفاده بكنن
منظور من اينه قالب ها رو ويرايش كنن براي يادگيري دستوراتي كه خوندن و عملي ببينن هر دستور چيكار ميكنه
و با اين كار يه سري قواعد نانوشته هم دستگير كاربر ميشه كه براي طراحي قالب چه جور بايد عمل كرد و ميتونه از نحوه اجرا قالب هاي اماده الگو برداري كنه براي طراحي ...

skate

Registered User
لایک‌ها
143
ممنون از وقتی که گذاشتید پاسخ دادید.

وقتي <html> رو ندوني نميشه رفت css رو ياد گرفت و اينكه html رو دستوراتشو خوندن فكر نكنم 2 ساعت زمان نياز داشته باشه
در مورد موارد منسوخ شده هم به نظر من نميشه كه اون ها رو نديده گرفت
تو علوم ديگه هم مثلا فيزيك ما يه سري چيزهايي رو يادگرفتيم كه منسوخ شده ولي بايد اونها رو ياد بگيريم تا بتونيم موارد جديد رو درك كنيم
بله حق با شماست ، من هم نگفتم اچ تی ام ال یاد نگیرید، مثلا اتریبیوت font family یا کلا هر مورد دیگری در این زمینه با وجود سی اس اس نیازی به وقت گذاشتن ندارند و صرفا مطالعه گذری کافیست.

اين كه خيلي كامل هست رو موافقم
ولي از نكات مثبتي هم كه داره نباد گذشت مثلا براي هر قدم Try it yourself داره ... و مثال هاي خوبي زده شده
بله درست هست، پس بهتر هست زمانی که کاربر هر دستور خاصی را یاد گرفت سری هم به این سایت بزند و از try it آن استفاده کند.

من خيلي ها رو ديدم كه بعد از اينكه با دستورات css و html اشنا شدند و رفتن كه يه قالب طراحي كنن و نتونستن و كلا بيخيال شدن
منظور من از ويرايش اين نيست كه قالب رو ويرايش كنن و از اون استفاده بكنن
منظور من اينه قالب ها رو ويرايش كنن براي يادگيري دستوراتي كه خوندن و عملي ببينن هر دستور چيكار ميكنه
و با اين كار يه سري قواعد نانوشته هم دستگير كاربر ميشه كه براي طراحي قالب چه جور بايد عمل كرد و ميتونه از نحوه اجرا قالب هاي اماده الگو برداري كنه براي طراحي ...

بله درست هست.

در کل دوستمان با خواندن این تاپیک متوجه خواهد شد.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
از دوستان عزيز skate ، MihanV ،rmh واقعا" ممنونم نظرات تون رو دونه به دونه خوندم و واقعا" بازي هم تشكر ميكنم

پس يه جمع بندي ميكنم ببينم اين روش درسته يا نه

اول با html شروع كنم ( فقط چه نكاتي مهمتره در اين زبان كد ها ، نوع نوشتار ، حالا دقيق نميدونم )
بعد css رو شروع كنم به ياد گيري
بعد تمرين روي قالب ها و ويرايش ( آزمون و خطا )

بعدش هم كه به تمرين و تكرار خودم بستگي داره

بازم دست همه بچه هايي كه نظر دادن درد نكنه اميدوارم كه هميشه موفق باشين

بالا