درود بر شما
به نظر من هر دو را باید با هم یاد گرفت ، چون htmlی که الان می خوان یاد بگیرند ، برای زمانی بوده که سی اس اس هنوز بوجود نیامده بود و خیلی از مباحث هست که با وجود به سی اس اس نیازی به یادگیری آن ها نیست، کل attribute های اچ تی ام ال الان با سی اس اس مقدار دهی می شوند که نیازی به یادگیری آن ها نیست.
وقتي <html> رو ندوني نميشه رفت css رو ياد گرفت و اينكه html رو دستوراتشو خوندن فكر نكنم 2 ساعت زمان نياز داشته باشه
در مورد موارد منسوخ شده هم به نظر من نميشه كه اون ها رو نديده گرفت
تو علوم ديگه هم مثلا فيزيك ما يه سري چيزهايي رو يادگرفتيم كه منسوخ شده ولي بايد اونها رو ياد بگيريم تا بتونيم موارد جديد رو درك كنيم
همچنین سایت هایی مثل w3schools هم با متد step step جلو می روند، برای شروع گزینه ی مناسبی نیستند.چون این سایت ها تمامی متدها را یکجا جمع کرده اند و تمامی زیر و بم آن ها را آموزش داده اند که همین موضوع موجب سردرگمی و خسته شدن دانش آموز می شود.
اين كه خيلي كامل هست رو موافقم
ولي از نكات مثبتي هم كه داره نباد گذشت مثلا براي هر قدم Try it yourself داره ... و مثال هاي خوبي زده شده
در زمینه شروع هم بر خلاف دوست عزیزمان من نظرم این هست که ابتدا از پایه طراحی کردن قالب را یاد بگیرید، زمانی که کاملا مسلط شدید، می توانید قالب های آماده را ویرایش کنید. و برای طراحی پوسته هم باید کاملا در این زمینه (طراحی از نو) مسلط باشید.
من خيلي ها رو ديدم كه بعد از اينكه با دستورات css و html اشنا شدند و رفتن كه يه قالب طراحي كنن و نتونستن و كلا بيخيال شدن
منظور من از ويرايش اين نيست كه قالب رو ويرايش كنن و از اون استفاده بكنن
منظور من اينه قالب ها رو ويرايش كنن براي يادگيري دستوراتي كه خوندن و عملي ببينن هر دستور چيكار ميكنه
و با اين كار يه سري قواعد نانوشته هم دستگير كاربر ميشه كه براي طراحي قالب چه جور بايد عمل كرد و ميتونه از نحوه اجرا قالب هاي اماده الگو برداري كنه براي طراحي ...