• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از برنامه نویسان کاربلد و حرفه ای

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان
من یک چیزی توی ذهنم هست فقط نمی دونم امکانش هست یا نه برای همین در حد امکان توصیفش می کنم تا ببینم چی میشه
:
خوب مثلا فکر کنید من رفتم داخل سیستم همکاری در فروش "چایان شاخ" به عنوان بازار یاب عضو شدم
حالا برای خودم یک سایت درست می کنم و محصولاتش می زارم توش
بعد مشتری میاد و سفارش می ده و کد رهگیری رو بر می داره
حالا قاعدتا مشتری باید بره داخل سایت چایان شاخ و مرسوله رو پیگیری کنه ولی من می خوام ببینم با توجه به اینکه به کدها و سورس های چایان شاخ دسترسی نداریم می تونیم کاری کنیم که از داخل سایت خودمون مشتری بتونه به وضعیت بسته پی ببره یعنی نخواد بره اونجا
کسی از دوستان اگر می تونه این کار رو بکنه بهم خبر بده + توضیحات تکمیلی + رزومه(برای یک پرژه بزرگ دیگه می خوام)

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
تو تمام سایت های خارجی قسمتی به نام توسعه دهندگان وجود داره که سیستم آپی برای برنامه نویسا در نظر میگیرن اما ایران اساس کار سایت هاش فقط خوشگلیه اما در باره سوالتون

بستگی به نحوه نمایش اطلاعات خرید داره، اینک که آیا نیاز به لاگین برای نمایش باشه یا نه، فرم نمایشش چطوریه و... ولی به طور کلی
اگر سایت همکاری در فروش نمایش اطلاعات رو با ایجکس نشون بده و قابلیت cross domain داشته باشه که عمرا ایرانیا اصلا بدونن چیه میشه با ایجکس یه کاری کرد، ولی تو ایران احتمالش صفره.
راه ممکنش اینه که میشه php رو واسط نمایش صفحات قرار داد یعنی با استفاده از توابع سوکت یا cURL برای درخواست POST به صفحه همکاری در فروش ارسال کرد یا تابع file_get_contents اگر فرم همکاری در فروس اساس کارش با REQUEST یا GET باشه به راحتی اطلاعات صفحه رو دریافت کرد و با مشخص کردن حد و حدود تگ های html صفحه که اطلاعات مورد نیاز توی اون ها هست و بقیه اطلاعات رو حذف کرد و اون چیزی که میخواید رو نمایش بدید... تموم

پ . ن : پروژه دارم وگرنه کمکتون میکردم ولی راهنماییم مشخص بود هرکسی php بلد باشه میتونه اکیش کنه براتون چیز خاصی نیست.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
تو تمام سایت های خارجی قسمتی به نام توسعه دهندگان وجود داره که سیستم آپی برای برنامه نویسا در نظر میگیرن اما ایران اساس کار سایت هاش فقط خوشگلیه اما در باره سوالتون

بستگی به نحوه نمایش اطلاعات خرید داره، اینک که آیا نیاز به لاگین برای نمایش باشه یا نه، فرم نمایشش چطوریه و... ولی به طور کلی
اگر سایت همکاری در فروش نمایش اطلاعات رو با ایجکس نشون بده و قابلیت cross domain داشته باشه که عمرا ایرانیا اصلا بدونن چیه میشه با ایجکس یه کاری کرد، ولی تو ایران احتمالش صفره.
راه ممکنش اینه که میشه php رو واسط نمایش صفحات قرار داد یعنی با استفاده از توابع سوکت یا cURL برای درخواست POST به صفحه همکاری در فروش ارسال کرد یا تابع file_get_contents اگر فرم همکاری در فروس اساس کارش با REQUEST یا GET باشه به راحتی اطلاعات صفحه رو دریافت کرد و با مشخص کردن حد و حدود تگ های html صفحه که اطلاعات مورد نیاز توی اون ها هست و بقیه اطلاعات رو حذف کرد و اون چیزی که میخواید رو نمایش بدید... تموم

پ . ن : پروژه دارم وگرنه کمکتون میکردم ولی راهنماییم مشخص بود هرکسی php بلد باشه میتونه اکیش کنه براتون چیز خاصی نیست.

تقریبا فهمیدم!
ممنون . دیگر دوستان ؟؟

پ . ن : پروژتون تاکی ادامه داره؟و ک یوقتتون خالی می شه؟

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه به اسناد api دسترسی دارید برای من بفرستید تا کمکتون کنم.

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
اگه به اسناد api دسترسی دارید برای من بفرستید تا کمکتون کنم.
api ؟
ایران ؟
جن ؟
بسم الله ؟

:D

مگه فیش بوقه اسناد api داشته باشه، اکثر همکاری در فروش ها از یه سیستم استفاده میکنن که دارای ظاهری جذاب و دلبر هست و همینو بست ;)

پ . ن : حداقل به سایتی که میخوان این کارو انجام بدید یع اشاره درست میکردید تا دوستان بتونن راحت تر اظهار نظر کنن با دیدن اون سایت.

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
api ؟
ایران ؟
جن ؟
بسم الله ؟

:D

مگه فیش بوقه اسناد api داشته باشه، اکثر همکاری در فروش ها از یه سیستم استفاده میکنن که دارای ظاهری جذاب و دلبر هست و همینو بست ;)

پ . ن : حداقل به سایتی که میخوان این کارو انجام بدید یع اشاره درست میکردید تا دوستان بتونن راحت تر اظهار نظر کنن با دیدن اون سایت.

ممنون
سایت جامع از صفر باید نوشته بشه
فقط پیچیده ترین بخشش به نظرم همینه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
ممنون
سایت جامع از صفر باید نوشته بشه
فقط پیچیده ترین بخشش به نظرم همینه
منظورم ادرس سایتی که میخواید سفارش خرید ها رو از اون چک کنید بود نه سایت خودتون.
پیچیده نیست ! یه کار مرسوم در دنیای وب هست.

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله! شما آدرس سایت طرف رو بدید یه چک کنم. فوقش از روش های غیر استاندارد استفاده می کنیم اگه api نداره : )

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
یک سایت به خصوص نیست
حدود 5 تا سیستم همکاری در فروش می باشد مثلا دایان شاپ و می مارکت و...
کسی وقتش رو داره برنامه نویسی کنه و سایت کامل طراحی کنه خبر بده تا توضیحات کامل براش بفرستم

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
اگه با api بود ک خلاص؛بالا گفته شد؛soap بود ک میره فاز وب سرویس(اینو باید از ادمین های خود اون وب ها بپرسی؛خودم چک نکردم وگرنه میگفتم)؛اگه اون صفحه ی چک کردن کد رهگیری لینک و آبجکت تابلو نداشت میشه حتی با 2خط فریم ساده هم گذاشت داخل خود سایت که حداقل از نظر آدرس تو خود سایت باشه!
خودم الان دارم یه شاپ میزنم که محصولاتش فقط ازین همکاری در فروشاست؛ب اینش فکر نکرده بودم؛اینم یادم باشه ی حرکتی بزنیم روش اگه وقت بود...!
خوش باشی و سلامت

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
صحبت های دوستان تایید میشه ، اگر خود سایت مرجع امکانی برای این کار در اختیار شما قرار نمیده کار کمی سخت هست و به امنیت سایت مرجع هم مربوط میشه مثلا اینکه از سیستم تشخیص ربات استفاده میکنه یا نه ..

بالا