• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان .. دارم بدبخت میشم

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آقا تو رو خدا یکی به من کمک کنه
من دانشگاه آزاد میرم
من اجازه حذف درس نداشتم حال حذف کردم باید گواهی پزشکی ببرم

گفتن اگه نیاری اخراجت میکینیم امروز فرصت آخرمه هیچ جا پیدا نکردم دارم بدبخت میشم اعصابم خورده

خواهشا اگه کسی سابقه این کار و داره یا آدرس پزشکی که گواهی میده داره واسه من pm کنه به خدا دعاش میکنم

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه نامه بنویس برای رئیس واحد ... ببر روش دستور بده...

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدبد

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بسمه تعالی

از: یکی از اسپمرهای پی تی

به: ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلام ناب محمدی واحد بروکلند

پس از عرض سلام و تبریک سالروز ولادت بانوی دو عالم، دخت نبی اکرم، حضرت فاطمه الزهرا (س)،
در خواست خویش را به شرح زیر به عرض عالی می رساند:
اینجانب مهران غفوریان دانشجوی ورودی سال 87 می باشم که به دلیل بروز بیماری بالاجبار بر آن شدم
که چند واحد درسی ام را در ترم جاری حذف کنم، با عنایت به اینکه طبق آیین نامه دانشگاه مجاز به
حذف واحد نبوده ام، اکنون معاونت دانشگاه درخواست ارائه گواهی پزشکی در خصوص بیماری
موصوف را دارد، لکن به دلیل اینکه اینجانب تحت پوشش بیمه خدمات درمانی وزارت متبوع پدرم (هرجا که پدرت کار میکنه)
می باشم، و با توجه به اینکه اعتبار دفترچه بیمه درمانی ام به اتمام رسیده است، علیهذا در چند روز گذشته امکان
گرفتن نوبت برای مراجعه به پزشک معالجم به منظور اخذ گواهی را نداشته ام، فی الحال با توجه به مراتب معروض
و با توجه به اینکه امروز فرصت آخر من برای ارائه گواهی به معاونت محترم دانشگاه می باشد، مساعدت
حضرتعالی در خصوص مشکل مطروحه مورد استدعاست، خواهشمندم در صورت امکان همکاری مقدور را مبذول فرمایید

مزید استحضار معروض میدارد، اینجانب در اولین فرصت آتی اقدام به ارائه گواهی مورد تایید پزشک معالج خویش، خواهم کرد.

توفیق روزافزون حضرتعالی و همکاران خدومتان در دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی اینو ببرم قبول میکنه نگه دفترچتو بیار ببینم

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی اینو ببرم قبول میکنه نگه دفترچتو بیار ببینم

بگو اداره بابام دفترچه رو گرفته چون اعتبار نداشت، برای اینکه اعتبار بزنه هم باید گواهی اشتغال به تحصیل ببرم
42909079162507502064.jpg

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بسمه تعالی

از: یکی از اسپمرهای پی تی

به: ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلام ناب محمدی واحد بروکلند

پس از عرض سلام و تبریک سالروز ولادت بانوی دو عالم، دخت نبی اکرم، حضرت فاطمه الزهرا (س)،
در خواست خویش را به شرح زیر به عرض عالی می رساند:
اینجانب مهران غفوریان دانشجوی ورودی سال 87 می باشم که به دلیل بروز بیماری بالاجبار بر آن شدم
که چند واحد درسی ام را در ترم جاری حذف کنم، با عنایت به اینکه طبق آیین نامه دانشگاه مجاز به
حذف واحد نبوده ام، اکنون معاونت دانشگاه درخواست ارائه گواهی پزشکی در خصوص بیماری
موصوف را دارد، لکن به دلیل اینکه اینجانب تحت پوشش بیمه خدمات درمانی وزارت متبوع پدرم (هرجا که پدرت کار میکنه)
می باشم، و با توجه به اینکه اعتبار دفترچه بیمه درمانی ام به اتمام رسیده است، علیهذا در چند روز گذشته امکان
گرفتن نوبت برای مراجعه به پزشک معالجم به منظور اخذ گواهی را نداشته ام، فی الحال با توجه به مراتب معروض
و با توجه به اینکه امروز فرصت آخر من برای ارائه گواهی به معاونت محترم دانشگاه می باشد، مساعدت
حضرتعالی در خصوص مشکل مطروحه مورد استدعاست، خواهشمندم در صورت امکان همکاری مقدور را مبذول فرمایید

مزید استحضار معروض میدارد، اینجانب در اولین فرصت آتی اقدام به ارائه گواهی مورد تایید پزشک معالج خویش، خواهم کرد.

توفیق روزافزون حضرتعالی و همکاران خدومتان در دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

:lol: :lol: :lol:

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
اینارو میزارم واسه امید آخرم میگم

ولی الان اگه گواهی ببرم همه چی حل میشه یعنی کسی تا حالا این کارو نکرده؟

دکتر تو پی تی نداریم؟

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینارو میزارم واسه امید آخرم میگم

ولی الان اگه گواهی ببرم همه چی حل میشه یعنی کسی تا حالا این کارو نکرده؟

دکتر تو پی تی نداریم؟

خب پاشو برو یه پزشک عمومی... بهش بگو یه گواهی میخوام! به همین راحتی. مشکلت رو هم بگو اگه لازم شد. دکتر میخواد پولشو بگیره کاری نداره میخوای با گواهی پزشکی واحد حذف کنی یا از بانک وام بگیری :D

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
چند جا رفتم نمیدن آخه الان از امتحانا بهمن ترم قبل خیلی گذشته تاریخش باید مال سه ماه پیش باشه

√√√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چند جا رفتم نمیدن آخه الان از امتحانا بهمن ترم قبل خیلی گذشته تاریخش باید مال سه ماه پیش باشه

منبع درآمد دانشگاه آزاد دانشجوهاش هستند، به این راحتی کسی رو اخراج نمیکنن. خیالت راحت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بسمه تعالی از: یکی از اسپمرهای پی تی به: ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلام ناب محمدی واحد بروکلند پس از عرض سلام و تبریک سالروز ولادت بانوی دو عالم، دخت نبی اکرم، حضرت فاطمه الزهرا (س)، در خواست خویش را به شرح زیر به عرض عالی می رساند: اینجانب مهران غفوریان دانشجوی ورودی سال 87 می باشم که به دلیل بروز بیماری بالاجبار بر آن شدم که چند واحد درسی ام را در ترم جاری حذف کنم، با عنایت به اینکه طبق آیین نامه دانشگاه مجاز به حذف واحد نبوده ام، اکنون معاونت دانشگاه درخواست ارائه گواهی پزشکی در خصوص بیماری موصوف را دارد، لکن به دلیل اینکه اینجانب تحت پوشش بیمه خدمات درمانی وزارت متبوع پدرم (هرجا که پدرت کار میکنه) می باشم، و با توجه به اینکه اعتبار دفترچه بیمه درمانی ام به اتمام رسیده است، علیهذا در چند روز گذشته امکان گرفتن نوبت برای مراجعه به پزشک معالجم به منظور اخذ گواهی را نداشته ام، فی الحال با توجه به مراتب معروض و با توجه به اینکه امروز فرصت آخر من برای ارائه گواهی به معاونت محترم دانشگاه می باشد، مساعدت حضرتعالی در خصوص مشکل مطروحه مورد استدعاست، خواهشمندم در صورت امکان همکاری مقدور را مبذول فرمایید مزید استحضار معروض میدارد، اینجانب در اولین فرصت آتی اقدام به ارائه گواهی مورد تایید پزشک معالج خویش، خواهم کرد. توفیق روزافزون حضرتعالی و همکاران خدومتان در دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.
برای من این شکلکها باز نمیشه .هاها.خیلی باحال بود .پاچه خواری طرز نامه نگاری فقط اینجا که بلد کردم اینجوری بشه بهتره .ببخشید دکمه بلد هم ندارم:دی خواهشمند است دستور فرمایید اقدامات لازم مبذول گردد .اون دستور فرمایید نشونه اینه که خودش دستور بده بقیه انجام بدن تاثیر داره ببخشد داداش ما جسارت کردیما

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تو دانشگاه ازاد از 20 واحد 25 واحد هم حذف کنی کسی کاریت نداره چه ربطی به اخراج اصلا داره !

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
قانون دانشگاه ازاد اینه که

سه درس غیب حذف ماده 25

درس چهارم 0.25 یا صفر :یی دقیق اینو یادم نیست

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
تو دانشگاه ازاد از 20 واحد 25 واحد هم حذف کنی کسی کاریت نداره چه ربطی به اخراج اصلا داره !

بله در حالت عادی کاری ندارن ولی بعد از اینکه دو کمیسیونی باشی حق حذف نداری
حالا خواهشا دکتر سراغ دارید بدید؟

smovie9

Registered User
لایک‌ها
1
تهران
شما سابقه دارید؟

بالا