• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان در مورد شبکه اجتماعی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.
  • میخوام یه شبکه اجتماعی راه بدازم با شیرترانیکس یا phpfox حدود یه میلیون واسه قالب اختصاصی هزینه میکنم و نزدیک 6 میلیون برای تبلیغات مثلا به مدت 3 ماه هر ماه 2 میلیون تا کاربراش یه کم زیاد شن.به نظرتون احتمال موفقیت و هدر نرفتن سرمایم چقدره؟
  • چند درصد احتمال میدین سایت بعد از 3 ماه راه بیوفته و شکست نخورم؟
  • منظورم از موفقیت رسیدن به هدفی هست که درامد کلی سایت بیشتر از مقداری بشه که ماهیانه براش تبلیغ میکنم و در عین حال کاربرا در حال زیادتر شدن باشن.
  • اشنایی تا حدودی با برنامه نویسی و اداره سایت دارم وقت کامل هم دارم 2 نفر هم قراره اگه مشکل امنیتی یا مشکل در در سایت به وجود بیاد پشتیبانی کنند.با همه این اوصاف لطفا نظراتتون رو ارایه بدین.
  • ممنون از دوستان عزیزم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
یعنی کسی نبود نظری بده؟راهنمایی کنه؟از این دو دلی دربیام:general505:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
به نظر من روی یک موضوع دیگه سرمایه گذاری کنید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
چرا دلیلتون چیه؟
اگه این موضوع رو درست نمیدونید موضوع پیشنهادی شما چیه؟

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر من 4 درصد امکان داره سرمایتون برگرده
دلیل مواردی است که ایرانی ها در گوگل جست و جو میکنند

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
سرمایه گذاری و کار جالبی نیست. معمولا ایرانی ها به خاطر محدودیت ها و کلا حسشون ، سراغ شبکه های اجتماعی ایرانی نمی رن ؛ حتی اگه کلی هم پیشرفت کنه. البته نه اینکه کلا نرن ، کمتر می رن. همه ی شبکه های اجتماعی نسبتا شکست خوردن توی ایران به جز استثناهایی مثل فیس نما و کلوب که تا حدی تونستن خودشون رو توی دل مردم ایران جای کنند.

اما کلا زیاد سراغ این جور کارها نرید ؛ با یک دهم این سرمایه می تونید سایتی با درآمدی بیشتر بزنید.

erfanggg

Registered User
لایک‌ها
40
پشت این سایت ها افراد گردن کلفت نشسته وگرنه روز اول فیلتر میشدن شما یه بار بری فیس نما میبینی......................
که اگر سایتی 1 دهم این کار رو بکنه فیلترش میکنن ولی دیگه فیس نما فیلر نشده!

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ضمن تشکر از دوستان
اره منم با نظر همگی موافقم.
ولی اینکه گفتین با یک دهم این سر
ضمن تشکر از دوستان
اره منم با نظر همگی موافقم.
ولی اینکه گفتین با یک دهم این سرمایه میشه سایت پر درامدی داشت روشنتر بگین من زیادم بی تجربه نیستم یعنی یهو همینجوری نیومدم بگم شبکه اجتماعی میزنم 4 تا سایت قبلا داشتم که هر کدوم بنا به دلایلی داغون شدن یکیشون حتی یه سایت دانلود بود که رنکش 800 ایران شده بود الانم یکی دارم که تازه تاسیسه ولی بعید میدونم پر درامد شه.به وب مستری و درامد از سایت داری علاقه زیادی دارم اما هر کاری رو امتحان میکنم یا با شکست مواجه میشم یا اون چییزی که انتظار دارم از اب در نمیاد.

فکر های زیاد و نو و میشه گفت مبتکرانه ای برای شبکه اجتماعی داشتم ولی تا حدودی منصرف شدم راست میگین شاید حتی سایت موفق شه اما بزنن فیلتر کنن
ولی پیشنهاد چیه جای من بودین چیکار میکردین؟البته فقط توی نت و اینکه یک سایت موفق داشته باشم وگرنه توی بیرون با چند میلیون کاری نمیشه کرد علاقه هم ندارم

بالا