سلام رفقا مخصوصا گیلکی های عزیز
آقا یه مشکلی برام پیش اومده خواهشن کمکم کنید.. من قراره اگه خدا بخواد با یه دختر رشتی (ساکن رشت) ازدواج کنم.. من تهرانم و اون شمال!! بالاخره یه جوری خدا ما رو بهم رسونده دیگه.. از نظر ازدواج مشکلی نیست و خانوادش راضی هستن و خودش هم منو پسندیده اما مشکل اینه که میگن شما باید حتما حتما بیای شمال زندگی کنی.. دختر ما نمیاد تهران
میگم آخه شغلم چی؟ اگه بیام شمال که دیگه کاری ندارم.. درامدی ندارم میگن بیا اینجا کافی نت بزن..!!
خلاصه تبدیل شده به یکی از شروط ازدواج
قبلش یه چیز بگم : نگید بیخیال دختره بشم و برم سراغ یکی دیگه..
از نظر زندگی تو رشت هم خودم مشکلی ندارم و میتونم زندگی کنم فقط مشکل شغله
حالا شما بگید:
توی شهر رشت چه جور کاری جواب میده؟ مثلا همین کافی نت که خانوادش میگن بدرد میخوره؟ یا کاریست بیهوده؟ اصلا جواب گذراندن یه زندگی دو نفره رو میده؟
وضعیت کار و بیکاری چجوریه تو رشت؟
دوستان رشتی وجدانن کمک کنید...
کار آزاد یا شرکتی.. اصلا اونجا پذیرش نیرو دارن تو شرکتهاش یا بالاخره یه جایی...
بدبختی منم دیپلم دارم
پرده فروشی چطوره؟ سوپر مارکت؟
آقا یه مشکلی برام پیش اومده خواهشن کمکم کنید.. من قراره اگه خدا بخواد با یه دختر رشتی (ساکن رشت) ازدواج کنم.. من تهرانم و اون شمال!! بالاخره یه جوری خدا ما رو بهم رسونده دیگه.. از نظر ازدواج مشکلی نیست و خانوادش راضی هستن و خودش هم منو پسندیده اما مشکل اینه که میگن شما باید حتما حتما بیای شمال زندگی کنی.. دختر ما نمیاد تهران
میگم آخه شغلم چی؟ اگه بیام شمال که دیگه کاری ندارم.. درامدی ندارم میگن بیا اینجا کافی نت بزن..!!
خلاصه تبدیل شده به یکی از شروط ازدواج
قبلش یه چیز بگم : نگید بیخیال دختره بشم و برم سراغ یکی دیگه..
از نظر زندگی تو رشت هم خودم مشکلی ندارم و میتونم زندگی کنم فقط مشکل شغله
حالا شما بگید:
توی شهر رشت چه جور کاری جواب میده؟ مثلا همین کافی نت که خانوادش میگن بدرد میخوره؟ یا کاریست بیهوده؟ اصلا جواب گذراندن یه زندگی دو نفره رو میده؟
وضعیت کار و بیکاری چجوریه تو رشت؟
دوستان رشتی وجدانن کمک کنید...
کار آزاد یا شرکتی.. اصلا اونجا پذیرش نیرو دارن تو شرکتهاش یا بالاخره یه جایی...
بدبختی منم دیپلم دارم
پرده فروشی چطوره؟ سوپر مارکت؟