• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی اساسی برای خرید اپل

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من تاحالا گوشی زیاد گرفتم ولی اندروید
تا حالا اپل رو باهاش کار هم نکردم اصلا نمیدونم چه جوریه
الان حس میکنم اندروید دیگه ج نمیده میخوام یه دونه ایفون 5 دست دو بگیرم ولی اصلا نمیدونم چه جوری باید مطمعن بشم.
اگه میشه به سوال های من دونه دونه جواب بدین

1- از کجا بفهمم دزدی نیست؟

2-از کجا بفهمم رفرش نیست؟

3- از کجا بفهمم جیلبریک نیست؟

4- سلامت گوشی رو چجوری تست کنم؟کار کردن باشو بلد نیستم سوراخ سومبه هاشو نمیدونم کجاس

5-چه رمز هایی رو باید بگیرم؟ رمز ایمیل و اپل ایدی؟

6- میشه همونجا موقع خرید کلا اپل ایدی و هر چیزی دیگه ای که رو گوشی هستو کلا حذف کنم و برا خودم بسازم و جدید وارد کنم ؟جوری بشه که رفتم خونه و ریست کردم ریستور کردم مشکلی پیش نیاد و نیازی به مالک قبلی گوشی نداشته باشم ؟ یا گوشیم قفل نشه؟

7-فایند مای فون چیه چجوری غیر فعال کنم؟

8-به طور کلی تمام رمز و ایدی های مالک قبلی رو چجوری حذف کنم؟که بد یکی دو سال که اون طرف و پیدا نمیتونم بکنم گوشی قفل نباشه؟

9- رمز ایکلود چیه؟با اپل ایدی فرق میکنه؟اینو چجوری برش دارم؟

- کد ICCID و کد imei چی هستن ؟ چک باید بشن ؟ چجوری؟ اصلا چی هستن؟
گوشی زیاد خریدو فروش کردم این ایفون خیلی برام مبهمه و یه جورایی خیالم راحت نیست
میشه راهنمایی کنین؟
اپه نکته دیگه هم به دهنتون میرسه بگین

Last edited:

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
اشتباه می کنید.

به هر حال :

1. اول اعتماد به طرف مقابل،چک کردن سریال پشت گوشی و #06#* و روی کارتن. (زیاد حساس نباسید)
2. تقریبا هیچ جوری، و بازهم اعتماد به طرف مقابل ! (توی 6 و 5اس بازهم راه هایی هست که 100% هم قابل اعتماد نیستند )
3. توی گوشی قسمت سرچش این کلمه رو بزنید "Cydia" . اگر فایلی مشاهده نکردید با این اسم پس جیلبریک نیست.
4. یک نفر قابل اعتماد با خودتون ببرید.اما کلا : آنتن با انداختن سیم و زنگ زدن و صحبت کردن - دوربین جلو و پشت همراه با فلش - صفحه نمایش توی سفیدی کامل (مثل برنامه note و صفحه مشکی کامل ) برای زردی نداشتن یا پیکسل سوخته یا مرده نداشتن - صدای گوشی - یه چیز مهم : برید توی setting و بعد icloud که ببینید Find My Iphone روشن نباشه.
5. اپل آیدی ... کلا همون چیزی که توی iCloud موجوده
6. مورد 4 رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد
7. از راه گفته شده.حتما باید پسوورد اپل آیدی باشه و به نت وصل باشید
8. مورد 4 رو رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت و به بقیه پسووردها نیازی نیست و بعد از ریست فکتوری هیچ پسووردی نمیمونه.
9. مورد 4 توضیح داده شده.
10. کد ICCID هیییچ چیز خاصی نیست.سیمکارت انداختید و بالا اومد دیگه کاری به چیزی نداشته باشید.imei هم که همه گوشیها دارند،که توی عموم به اسم "سریال گوشی " جا افتاده.برای چک کردن و اطمینان مورد اول رو انجام بدید.

نکته دیگه : روی لیبل روی کارتن گوشی یه سری سریالها نوشته شده. برید به آدرس setting--->general--->about و همه عددها رو با بر اساس اسمشون چک کنید.

پیشاپیش مبارکتون باشه.

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
اشتباه می کنید.

به هر حال :

1. اول اعتماد به طرف مقابل،چک کردن سریال پشت گوشی و #06#* و روی کارتن. (زیاد حساس نباسید)
2. تقریبا هیچ جوری، و بازهم اعتماد به طرف مقابل ! (توی 6 و 5اس بازهم راه هایی هست که 100% هم قابل اعتماد نیستند )
3. توی گوشی قسمت سرچش این کلمه رو بزنید "Cydia" . اگر فایلی مشاهده نکردید با این اسم پس جیلبریک نیست.
4. یک نفر قابل اعتماد با خودتون ببرید.اما کلا : آنتن با انداختن سیم و زنگ زدن و صحبت کردن - دوربین جلو و پشت همراه با فلش - صفحه نمایش توی سفیدی کامل (مثل برنامه note و صفحه مشکی کامل ) برای زردی نداشتن یا پیکسل سوخته یا مرده نداشتن - صدای گوشی - یه چیز مهم : برید توی setting و بعد icloud که ببینید Find My Iphone روشن نباشه.
5. اپل آیدی ... کلا همون چیزی که توی iCloud موجوده
6. مورد 4 رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد
7. از راه گفته شده.حتما باید پسوورد اپل آیدی باشه و به نت وصل باشید
8. مورد 4 رو رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت و به بقیه پسووردها نیازی نیست و بعد از ریست فکتوری هیچ پسووردی نمیمونه.
9. مورد 4 توضیح داده شده.
10. کد ICCID هیییچ چیز خاصی نیست.سیمکارت انداختید و بالا اومد دیگه کاری به چیزی نداشته باشید.imei هم که همه گوشیها دارند،که توی عموم به اسم "سریال گوشی " جا افتاده.برای چک کردن و اطمینان مورد اول رو انجام بدید.

نکته دیگه : روی لیبل روی کارتن گوشی یه سری سریالها نوشته شده. برید به آدرس setting--->general--->about و همه عددها رو با بر اساس اسمشون چک کنید.

پیشاپیش مبارکتون باشه.
مرسی از پاسختون داداش

فقط یه سوال ؟
چرا اشتباه میکنم؟ خرید اپل اشتباهه؟:confused::general405::general405:

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
اشتباه نیست اما ...
بستگی داره شما با گوشیتون چکار میکنید !
خوب من از گوشیم یه صفحه بزرگ و با کیفیت رو میگیرید،با اون قیمت گوشیهای آندرویدی بالای کابل otg وصل کرد و اینکه هرجا میرم شارژرش باشه و مجبور نباشم واسه یه گوشی 70 بدم کابل اصلی بخرم میخوام.راحت بتونم هر بانکی میرم برنامشو وصل کنم،بتونم بازی دیتا دار با دیتای دانلود شده نصب کنم و مجبور نباشم با اپل آیدی خودم به نت وصل باشم و بازی دانلود کنم و چیز مهمتر دیگه اینکه باتری واسم با کار سنگین 1روز دووم بیاره !
چیز دیگه ای که هست تعمیرکار اسم اپل میاری واسشون اولا اینکه خودشون رو گم میکنند و بعد 5برابر قیمت رو زیاد میکنند.
اپل 3جی اس الان شما بگیرید دستتون کلاس خاص خودشو داره چه برسه به مدلهای بالاتر !
اما آیا شما مدیر یه شرکتی هستید که افاده کلاس جز اصول مدیریتی شماست ؟، یا یه فرد دانشجو یا کارمند که میخواد نسبت به پولی که میده انتظارات داشته باشه از گوشیش ؟
آیفون گوشی بسار با کلاس و خوش ساختیه،اما شما با 900 تومن پولی که میدید یه گوشی تولید 2012 میگیرید که دوربین 8مگاپیکسل داره کما اینکه با اون پول میتونید یه گوشی آندروید بعد از 2014 بگیرید با دوربین حداقل 13 !
هرکسی هم گفت دوربین آیفون شبیه 20مگا فلان برنده با لبخندی قشنگ حرفشو بچگونه حساب کنید.
سیستم عامل آیفون یکی از استیبل ترین سیستم های عامل دنیاست،اما اگر روی آیتونز گیر کرد بلدید درستش کنید ؟،اگر بلو اسکرین شد چی ؟،میدونید یکی از بزرگترین خرابیهای آیفون 5 آی سی صداست ؟

حرف من باب آیفون زیاده،و اینکه چرا ایرانیها میخرند !

تصمیم در نهایت با خودتونه.

موفق باشد

بالا