• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی امکانات تبلت اپل apple

lilibit1919

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. چند تا سوال اساسی داشتم قبل از اینکه یه تبلت اپل(و اگر نمیشد سونی) بگیرم که اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم: من یه تبلت مارک میخوام که : 1-مهمترین : pdf فارسی را بدون مشکل خاصی ساپورت کنه برای کتاب خوندن طولانی(یا بعد از خرید بشه نرم افزارش رو دانلود و نصب کرد) 2-فیلم با پسوند های avi , divx , mkv رو بشه دید(یا بعد از خرید بشه کدکش رو نصب کرد) 3-بیرون از خونه دسترسی به اینترنت داشته باشم(فعلا که 3g نیومده پس بشه حداقل مودم gprs بهش وصل کرد یا سیم کارت بخوره) 4-فلش را ساپرت کنه و سایت های فارسی را بدون مشکل باز کنه. 5-آفیس را ساپرت کنه.البته زبان فارسی دیگه.(یا بعد از خرید بشه نرم افزارش رو دانلود و نصب کرد) آیا تبلت اپل همه این امکانات رو به من میده؟ ممنون میشم همه سوالامو جواب بدید.مرسی

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
در مورد iPad
مورد اول که با iBooks حله. هر نوع PDFی رو میشه دید.
مورد دوم. پلیر دستگاه فرمت Mp4 رو ساپورت میکنه. هر رزولوشنی رو هم به خوبی در این فرمت نشون میده. برای دیدن بقیه فرمت ها باید پلیر نصب کنید! من AV Player رو توصیه میکنم. ولی مشکل بزرگی که وجود داره اینه که مثلا فیلمهای 720p از نوع mkv رو بد نشون میده. در حالی که همون فیلم رو با فرمت Mp4 اگه با پلیر اصلی باز کنید هیچ مشکلی نداره! پس دور فرمت های متفرقه ی HD رو باید بزنی کلا.
مورد سوم که حله.
مورد چهارم که قاعدتا فلش ساپورت نمیکنه.
مورد پنجم هم بله امکانش هست. برنامه آفیس رو نصب میکنید و هر فرمتی رو با فارسی هم ساپورت میکنه.

بالا