سلام خدمت شما دوست عزیز
تصمیم خوبی گرفتید
هیچ وقت برای شروع دیر نیست
بنده خودم از سال ۸۶ دارم زبان میخونم.از کانون زبان همون ترم اول شروع کردم تا اینکه سال ۹۲ سه ترم Advance ها مونده بود که دیگه از کانون اومدم بیرون
بنظر بنده آموزش زبان چیزی نیست که بشه با بسته های آموزشی یادش گرفت.
من از حوالی سال ۸۹ شروع به دیدن سریال های خارجی و گوش دادن به اهنگ های خارجی کردم
به جرات میتونم بگم نصف دانشی که من از زبان انگلیسی دارم ناشی از همین فیلم دیدن ها و اهنگ گوش دادن هست.
من سال ۹۲ که رفتم کنار کلا به خاطر مشکلاتی که داشتم دوسال بود دیگه کلاس زبان نمیرفتم.
تا این که این ترم یعنی ابان ۹۳ تصمیم گرفتم این چند تا ترم باقی مونده رو برم. اما تو یه اموزشگاه دیگه
باورتون نمیشه اگه بگم اول ترم که تعیین سطح کردم و ثبت نام میکردم میگفتم من اخر ترم فقط قبول شم چون ۲ سالی بود که کلاس نمیرفتم
اما همین دو روز پیش که نمرات رو دادن ۹۱ شدم و نفر اول!!
کلا زبان جوریه که خودت باید بخای یادش بگیری.از اون موقعی که تصمیم میگیری با خودت که فک میکنی و حرف میزنی انگلیسی حرف بزنی . حتی اگه جملات رو غلط بگی خودت متوجه میشی که غلط گفتی .میری پی اش و صحیح اش رو پیدا میکنی
تاثیر سریال و فیلم خیلی زیاده. خلی اصطلاح ها رو میشه یاد بگیری.
و نکته اخر اینکه من این ترم متوجه شدم در مقایسه با زبان اموزای دیگه تو کلاس , رایتینگ من خیلی قوی تر از به های دیگه است که دلیل اونهم همونطور که گفتم تمرین بوده و تمرین.
آموزشگاهی که الان میرم زمین تا آسمون با کلاسای کانون فرق میکنه.تو کانون ( مخصوص تو بزرگ سالانشون ) خیلیا میان چون پول دادن یا باباشون گفته برن و اصلا به فکر درس خوندن نیستن. کلا کانون از روش تدریس و حجم کتاباش و اصلا خوده کتاباش تا تعداد نفرات تو کلاساش خیلی مضخرفه.
اما اموزشگاهی که الان میرم تا الان کتابای American English File رو کار میکردن و الان Landmark رو کار میکنن.تعداد افراد توی کلاس خیلی کمتره و بجز دو نفر از ۱۳ نفر بقیه برا اموزش اومدن.کار گروهی هم خیلی زیاد تو اینجا.اصن یعنی فرق این با کانون عینه مقایسه دانشگاه شریف با پیام نور هست!!!
در اخر همه ۴ تا توصیه براتون دارم:
توصیه اولم اینه که به اموزشگاه برید
توصیه دومم اینه که تحت هیچ شرایطی به کانون نرید! حتی اگه رایگاه ثبت نام میکرد !!!
توصیه سومم هم اینکه هر آموزشگاهی نرید !!
توصیه چهارم هم اینکه تمرین کنید . با خودتون انگلیسی بنویسید و حرف بزنید. فیلم زیاد ببینید ( با دو زیرنویس انگلیسی و فارسی همزمان ) و سعی کنید کلمات و جملات رو ببنید که چطور معنی میشن.کتاب بخونید و...
امیدوارم موفق باشید
سلام
الان یک کلاس هست که برای 4 دوره گرامر لیسنینگ و رایتینگ و اسپیکینگ ثبت نام میکنه
ولی من زبانم در حد دانشگاهه (تازه اونم گرامر و اینحرفاشو اصلا نخوندم) ولی خوب متوجه میشم یا میتونم تا حدی حرفمو بزنم (فیلم و موزیک زیاد دیدم و شنیدم ) نمیدونم اون کلاس مناسب من هست یا نه

فکر کنم برمیگرده به اعتماد به نفس کمم

به نظر شما تو این وضعیت چی کنم ثبت نام کنم یا نه (که مثلا بگم اگه سطحم خیلی پایین تر بود بعدا میرم کلاس دیگه)

( استادش خیلی خوبه شکی درش نیست )