درود دوست عزیز
ممنون که جواب دادید :blush:
بله درست میفرمایید نمره بستگی به استاد داره
به قولن هرچی پول بدی آش میخوری !!! :wacko:
دانشگاه سما زیر شاخه ای دانشگاه آزاد هست ؟؟؟
اعتبارش چجوریه !!!
معدل من که در بالا ذکر کردم قابل قبول هست ؟؟؟!!! :blush: یعنی بدون کنکور برم دانشگاه ؟؟؟
البته نه این که اعتبار مدرک مهم نباشه - مهم هست اما خواستم چند مورد برام روشن بشه که شما زحمتش رو کشیدید :happy:
خواهش میکنم.
در مورد معدل، دقیقاً نمیدونم. ولی احتمالاً 14 - 15 باید باشه.
اعتبار مدرک سما (دانشگاه آزاد- مقطع کاردانی) خیلی خوبه. کمی پایین تر از سراسری هست. ولی کاملاً معتبره. بعد از کاردانی، برای کارشناسی میتونید سراسری یا پیام نور یا علمی کاربردی یا همون آزاد ادامه بدید.
بله بدون کنکور خیلی از مراکز سما ثبت نام میکنن.
سما چیه؟
ببینید، بچه های
دیپلم نظری (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی یا همون ادبیات) بعد از اتمام
سه سال دبیرستان، یک سال هم پیش دانشگاهی شرکت میکنن. بعد در کنکور سراسری یا آزاد، در رشته خودشون شرکت میکنن و اگر قبول بشن، میرن
4 سال دانشگاه تا لیسانس (کارشناسی) بگیرن.
بچه های
فنی و حرفه ای و کار دانش (کامپیوتر، گرافیک، الکترونیک، الکتروتکنیک، انیمیشن، حسابداری، فیلم برداری، صنایع فلزی و ...) بعد از
یک سال دبیرستان، دو سال رو در هنرستان (فنی و حرفه ای یا کاردانش) میگذرونن. (که شما گذرونده اید). بچه های این شاخه، نیازی به گذروندن پیش دانشگاهی ندارن. و در کنکور رشته خودشون در سراسری یا آزاد و... شرکت میکنن و اگر قبول بشن، میرن
2 سال دانشگاه تا فوق دیپلم (کاردانی) بگیرن. بعد از کاردانی، دوباره باید کنکور شرکت کنن تا اگر قبول بشن،
دو سال دیگه بخونن و لیسانس (کارشناسی) بگیرن.
دانشگاه آزاد، معمولاً کلاس های کاردانی رو در موسسه های آموزشی (تقریباً شبیه به دانشکده. کوچکتر از دانشگاه) برگذار میکنه. به این دانشکده های کوچک دانشگاه آزاد برای دوره های کاردانی، میگن سما (سازمان مدارس اسلامی). بعضی از واحد های دانشگاه های آزاد، به علت نداشتن ساختمون مجزا در شهر، کلاس های کاردانی رو توی همون واحد دانشگاهی برگذار میکنن.
میدونم که خیلی هاش رو میدونستید، ولی مفصل توضیح دادم تا اگر کسی کارش به این تاپیک افتاد، اطلاعات به دردش بخوره.