• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای استارت کار

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان گرامی من می خواستم کارم رو با یک سایت تفریحی شروع کنم البته قبلن تجارب و دانش لازمه رو از طریق کار برای دیگر سایت ها کسب کردم حالا سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که مثلا روی 3 تا سایت کار کنم تا اگر یکی شیل تر شد اون دوتای دیگه باشن یا همه امکانات رو روی یک سایت بگذارم نتیجه بهتری می گیرم ممنون میشم راهنمایی کنید .

مورد دیگه هم اینه که مثلا فرض می کنیم روی یک سایت کار بشه و اون رو تا رتبه های بالا ببریم چون تفریحی هست آیا اون بالا می مونه یا همه زحمات با یک کلیک میره ممنون میشم راهنمایی کنید

g-galaxy

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام خدمت دوستان گرامی من می خواستم کارم رو با یک سایت تفریحی شروع کنم البته قبلن تجارب و دانش لازمه رو از طریق کار برای دیگر سایت ها کسب کردم حالا سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که مثلا روی 3 تا سایت کار کنم تا اگر یکی شیل تر شد اون دوتای دیگه باشن یا همه امکانات رو روی یک سایت بگذارم نتیجه بهتری می گیرم ممنون میشم راهنمایی کنید .

مورد دیگه هم اینه که مثلا فرض می کنیم روی یک سایت کار بشه و اون رو تا رتبه های بالا ببریم چون تفریحی هست آیا اون بالا می مونه یا همه زحمات با یک کلیک میره ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
شما اصلا نیازی نیست این همه هزینه کنید و 3 سایت باهم بیارید !
احتمال اینکه 3 سایت با یک آیپی و یک نوع مطلب بالا بیارید احتمال اسپم شدنتون هم هست
بهتره یک دامین روی سایتتون پارک کنید و نهایتا بعد از فیلتر شدن تغییر دامین بدید ( کاری که بیشتر سایت های میکنند )
زمانی هم که تغییر دامین بدید نگرانی نداره از طریق گوگل دامین جدید رو جایگزین قبلی میکنید طی یکی دو هفته ایندکس هاتون و بازدیدهاتون برمیگرده
بالا بودن شما در گوگل به خیلی موارد بستگی داره و حتی رتبه اول هم بشید برای همیشه نیست و رقبا جای شمارو میگیرن

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
به نظر خودم هم توان و انرژی یه نفر می تونه یه سایت رو خوب بهش برسه
سلام
شما اصلا نیازی نیست این همه هزینه کنید و 3 سایت باهم بیارید !
احتمال اینکه 3 سایت با یک آیپی و یک نوع مطلب بالا بیارید احتمال اسپم شدنتون هم هست
بهتره یک دامین روی سایتتون پارک کنید و نهایتا بعد از فیلتر شدن تغییر دامین بدید ( کاری که بیشتر سایت های میکنند )
زمانی هم که تغییر دامین بدید نگرانی نداره از طریق گوگل دامین جدید رو جایگزین قبلی میکنید طی یکی دو هفته ایندکس هاتون و بازدیدهاتون برمیگرده
بالا بودن شما در گوگل به خیلی موارد بستگی داره و حتی رتبه اول هم بشید برای همیشه نیست و رقبا جای شمارو میگیرن
در مورد پاک کردن دامین نیازه که الان تهیه بشه یا بعدا تهیه کنم بهتره همون دامنه جایگزین رو میگم

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوست عزیز اگر تو ساماندهی ثبت کنی معمولا اول ایمیل میدن که بعضی پستا رو حذف کنی و همینطور فیلتر نمی کنن
اصلا پیشنهاد نمیدم 3 تا دامنه کار کنید همه تمرکزتون بر روی یک سایت باشه

good_boy1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
3 تا سایت تفریحی منطقی نیست؛ اما روی یه سایت هم کار درستی نیست.
الآن جوریه که چون دست زیاد شده باید همزمان چند تا کار کرد. غیر از سایت تفریحی، به ایده های دیگه هم فکر کنید.

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
ایده دیگه ولله یکی از دوستان از نظر بودجه همراهی می کرد برای همکاری در فروش اما الان ظاهرا فروش خیلی افت داشته

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
3 تا سایت تفریحی منطقی نیست؛ اما روی یه سایت هم کار درستی نیست.
الآن جوریه که چون دست زیاد شده باید همزمان چند تا کار کرد. غیر از سایت تفریحی، به ایده های دیگه هم فکر کنید.
ایده دیگه اگر ایده خوب بخوای کار کنی واقعا هزینه هاش بالاست تازه برگشتش رو هم مطمئن نیستی حالا مثلا تفریحی میگیم اگرم نگیره تنها چیزی که از دست رفته زمان هست اما ایده های دیگه که هزینه زیاد بره پاش آدمو کله پا می کنه هزینه هم نکنی خب نمی گیره

business.coach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک دوره آموزشی رایگان برای راه اندازی کسب و کار است که شما هم می توانید توی این دوره شرکت کنید.این دوره بسیار مفید است.و خیلی کاربردی می توانید از آن استفاده کنید.برای شرکت در این دوره رایگان کافیست روی لینک زیر کلیک کنید.
http://salimiaan.com/fc/

g-galaxy

Registered User
لایک‌ها
58
به نظر خودم هم توان و انرژی یه نفر می تونه یه سایت رو خوب بهش برسه

در مورد پاک کردن دامین نیازه که الان تهیه بشه یا بعدا تهیه کنم بهتره همون دامنه جایگزین رو میگم

فرقی نمیکنه اما اگه شما یک دامنه ثبت کنید و پارک کنید مسلما عمر دامنتون هم به مرور بیشتر میشه و زودتر به گوگل شناخته میشه

بالا