• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای استراتژی تبلیغ سایت

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان
یک مشکلی داشتم کمک میخواستم
من یک سایت انگلیسی زبان راه اندازی کردم برای بررسی انواع محصولات که فعلا با موبایل شروع کردم که کاربرها باید بیان و بررسی خودشون رو ثبت کنند
الان من میخوام بازدید کننده زیاد بشه و کاربرا مطلب بزارن نمیدونم چیکار کنمو ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیز دیگه هم هست که نمیدونم برای ادامه کار مثلا تبلیغ کنم یا بیام یه سری مطلب خودم بزارم تو سایت یا بیام محصولات جدید اضافه کنم

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.بی تجربه ایم والا

poyagh

Registered User
لایک‌ها
80
سلام. چون سایتت انگلیسیه، سرویس تبلیغاتی گوگل رو پیشنهاد میکنم.

marymalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک سایت انگلیسی زبان راه اندازی کردم برای بررسی انواع محصولات که فعلا با موبایل شروع کردم که کاربرها باید بیان و بررسی خودشون رو ثبت کنند
الان من میخوام بازدید کننده زیاد بشه و کاربرا مطلب بزارن نمیدونم چیکار کنمو ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیز دیگه هم هست که نمیدونم برای ادامه کار مثلا تبلیغ کنم یا بیام یه سری مطلب خودم بزارم تو سایت یا بیام محصولات جدید اضافه کنم

کسی هست بتونه سایت ما رو با SEO اش رو ببره بالا؟ لطفا با من تماس بگیرید. حاضر به همکاری هستیم!

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
نظر بنده به نظر ایشان نزدیک تر است

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان
همیشه از جواب به سوال برس

اگر خودت جای کاربر بودی چرا وارد سایت میشدی ؟ چی تو سایت برات جالب بود؟ به چه اطلاعاتی احتیاج داشتی و حاظر بودی چه اطلاعاتی رو ثبت کنی ؟!!

هیچ کاربری نمیاد یه برای یک سایت بی محتوا و خالی مطلب بنویسه

پس سعی کن مطالب و بررسی های جذاب به خصوص در مورد محبوب و جدید ترین محصولات بزاری

استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازدید از سایتت خیلی میتونه مفید باشه

در کل به شدت کار سختی داری چون موضوع سایتت خیلی رقابتی هست و هزاران سایت مشابه در سطح جهان وجود داره ....موفق باشی

Last edited:

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
در صورت نیاز به مطالبی در زمینه شبکه های اجتماعی موضوع مورد نظر خود را بنویسید . با تشکر

بالا