• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای استفاده از nokia PC siute

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
انگار با کمک این نرم افزار می شه که بخشی از ترانه ها رو لیست کرد و توی گوشی زد کسی امتحان کرده؟کسی می تونه کمک بکنه؟
من می خوام از ترانه های توی یه فولدر که تو گوشی هست یه لیست داشته باشم که متاسفانه توی گوشی(نوکیا5500) فقط م تونم برحسب ارتیست و.. لیست درست کنم نه از ادرس یه فولدر

البته واسه این کار تو سایت نوکیا مدیا پلیر10 هم توصیه شده اما با اون نرم افزار هم درسته که می شه ترانه هارو از کامپیوتر لیست کرد و توی گوشی فرستاد (ترانه با لیست پخش)ولی مدیا پلیر هم همه ی ترانه ها رو مستقیم به حافظه می زنه(بدون شاخه)و از اون لیست بار گذاری می کنه که هم باعث می شه فایل های مموری نامرتب باشه و هم از بین اون همه ترانه لود شدن هم فکر کنم سرعت گوشی رو پایین بیاره

کسی هست که حداقل کار کردن با یکی از این نرم افزار ها رو توضیح بده؟؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
چرا مشخصات آرتیست و آلبوم رو برای آهنگ هات تنظیم نمی کنی که کارت راحت بشه؟ مثلا تمام آهنگ هایی که دوست داری تو یه فولدر باشه اسم آرتیستشونو بذار Folder1 !

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اره به این کار فکر کردم فکر کنم اخرین راه باشه البته فعلا تونستم با مدیا پلیر از ترانه های مموری لیست تهبه کنم و بزنم به گوشی و گوشی هم اون البوم ها رو اجرا می کنه اما باز کمی مشکل داره مثلا یه عده البوم اضافی هم گوشی درس می کنه(ارتیست و..) که ترانه هاشون به ترانه های لیست شده ی من ارتباط پیدا میکنه :blink:خودمم قاطی کردم

واسه این کار(تغییر نام ارتیست یا..) برنامه راحت و کوچیکی وجود داره؟خوب باشه و بتونه دسته جمعی ارتیست یه فولدر رو عوض بکنه؟

بالا