• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای افراد تازه کار درباره نحوه خرید و فروش bitcoin,litecoin و سایر ارزهای دیجیتال

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
درود
از دوستان متخصص در این زمینه درخواست می کنم در صورت امکان راهنمایی های لازم و پاسخهای دوستان مبتدی در این زمینه رو در این تاپیک بدهند تا دوستانی که میخواهند وارد این تجارت بشن اطلاعات کافی رو داشته باشند .
با سپاس از دوستانی که همکاری می کنند .

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
برای شروع هم ممنون میشم یکی از دوستان با تجربه یک توضیح مختصر از مراحل شروع کار برای خرید ارزهای مختلف بدهد .
سایتهای مختلفی در این زمینه هست که هر کدام توضیحات مختلف و مباحث مختلفی رومطرح می کنند که باعث سردرگمی می شود . برای مثال برای شخصی که میخواد تازه وارد این کار شود چطور باید خرید رو انجام بدهد ؟ باید هر شخص والت داشته باشه ؟ یا اگر از طریق صرافیهای آنلاین بخواهد انجام دهد نیاز به داشتن والت نیست ؟

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
من حدود 5 سال هست روی ارز های دیجیتال کار می کنم . اوایل که نرخ ها پایین بود زیاد خرید و فروش نمیشه ولی الان که قیمتا رفته بالا کاربرا بیشتر به این سمت کشیده شدن که این به معنی فروش راحت تر هست.
اگه می خوای شروع کنی می تونی به صورت زیر عمل کنید
1- خرید ووچر (ووچر نه فوچر) از سایت فرهاد اکسچینج
2- تبدیل ووچر به ارز های دیجیتال در سایت چنجر . من یه اکانت دارم 6% بیشتر بهت پول میده اگه خواستی کار کنی بگو تو پی وی بت بدم . هر کی خواست بگه بفرستم .
اگر هم کیف پول این ارز ها رو می خوای ایجاد کنی از سایت کریپتونیتور استفاده کن . که می تونی از همه نوع ارز کیف پول بسازی
سودشم خوبه . تو یه روز اگه تحلیلت درست باشه و ارز درستی رو انتخاب کنی می تونی 30% راحت سود کنی

Last edited:
بالا