• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای افزایش بازدید و رتبه

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان امیدوارم موضوع تکراری نباشه
یه سایتی دارم به آدرس goonagoona.com
اینو سه تا دامین براش گرفتم goonagoona.ir و gngn.ir
یه سامانه خبرخوان هم داره که خبرا رو به صورت آی فریم میاره توی ساب دامین news.goonagoona.com
مطالب تقریبا کپی می ذارم توش یه تغییرات جزئی می دم فقط. یعنی از گروهای تلگرام می ذارم یا از رباتی که خریدم و مطالب یه سایت رو داره برام میاره پیش نویس می کنه. الآن حدود 12 هزار تا مطلب پیش نویس دارم روزی حدود 3 الی چهارتا مطلب می ذارم یه مقدار تغییر می دم و از لحاظ سئو اوکی می کنم منتشر می کنم. بازدیدم به 100 تا نمی رسه و ورودی گوگل فقط برای بعضی از مطالبم که میاد. می دونم زوده الآن برای نتیجه گیری ولی می خوام یه راهنمایی بکنید که چجور بازدید رو زیاد کنم و ورودی گوگل رو تا بتونم کم کم درآمد داشته باشم.
در ضمن صفحه اینستاگرام و فی س و همه اینا هم داره . به جر اینستاگرام تو بقیه به صورت اتومات توسط افزونه جت پک مطلب می ذاره اینستا هم دستی چند روز یه بار آپدیت می کنم
اگر راه ها نیاز به هزینه داره هم لطفا هزینه و ایناشو بگید مشکلی نیست شریک سرمایه گذار می تونم جور کنم
ممنون از وقتتون

Last edited:

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز همانطور که خودتون گفتید زمانبر هست و خیلی باید حوصله کنید ، اگر بخواهید آی فریم کار کنید ممکنه گوگل جریمه تون کنه با صبر و حوصله پست های نیمه اختصاصی بگذارید اینم توجه داشته باشید تا تو بخش تفریحی سایت هایی مثل پرشین وی و سیمرغ و... هستن فعلا ترافیک زیادی به شما نیمرسه یه چیزایی پست بگذارید که بیشتر کاربران دنبالشن باشند ، باید بک لینک بگیرید ولی بک لینک فالو هم از هر سایتی نگیرید چند تا مقاله درباره سئو بخونید تو وبلاگ ها کامنت بگذارید و لینک تو کامنت ها بگذارید
دوست عزیز اگه برنامه طولانی برای این سایت ندارید هزینه نکنید چون سریع جواب نمیگیرید و فقط به بک لینک نیست

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
دوست عزیز همانطور که خودتون گفتید زمانبر هست و خیلی باید حوصله کنید ، اگر بخواهید آی فریم کار کنید ممکنه گوگل جریمه تون کنه با صبر و حوصله پست های نیمه اختصاصی بگذارید اینم توجه داشته باشید تا تو بخش تفریحی سایت هایی مثل پرشین وی و سیمرغ و... هستن فعلا ترافیک زیادی به شما نیمرسه یه چیزایی پست بگذارید که بیشتر کاربران دنبالشن باشند ، باید بک لینک بگیرید ولی بک لینک فالو هم از هر سایتی نگیرید چند تا مقاله درباره سئو بخونید تو وبلاگ ها کامنت بگذارید و لینک تو کامنت ها بگذارید
دوست عزیز اگه برنامه طولانی برای این سایت ندارید هزینه نکنید چون سریع جواب نمیگیرید و فقط به بک لینک نیست
سلام
برنامه طولانی مدت هست ولی اگر می دونید تفریحی فایده نداره بیام بیرون. آخه خیلیا گفتن تفریحی خوبه. در مورد آی فریم هم فقط بخش اخبار که یه ساب دومین هست اینجوریه آیا برای سایت اصلی ضرر داره؟
منظور از پست نیمه اختصاصی هم لطف کنید یه توضیحی بدید ممنون
ممنون

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
سلام
برنامه طولانی مدت هست ولی اگر می دونید تفریحی فایده نداره بیام بیرون. آخه خیلیا گفتن تفریحی خوبه. در مورد آی فریم هم فقط بخش اخبار که یه ساب دومین هست اینجوریه آیا برای سایت اصلی ضرر داره؟
منظور از پست نیمه اختصاصی هم لطف کنید یه توضیحی بدید ممنون
ممنون
عزیز پست نیمه اختصاصی یعنی یه پست از یه سایت بگیرید خودتون ویرایشش کنید یه جوری که گوگل متوجه نشه مثلا بیاید بعضی کلمات بولد کنید البته بولد رو با کد اچ 3 تو قالب تنظیم کرده باشید یا بیایید تو همون متن به بعضی کلمات مهمش لینک داخلی بدید البته لینک به دسته یا تگ مرتبط یه چیزی اضافه یا کسر کنید
من نمیگم سایت تفریحی فایده ندارد هر سایتی مشکلات خاص خودش را داراست ولی اوضاع مثل سابق نیست پروسه جا افتادن تو گوگل طولانی هست و سختم هست و جدیدا پر هزینه هست
آی فریم رو ساب دومین هم باشه ممکنه گوگل یه سایت نوپا رو اسپمر شناسایی کنه

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
به طور کلی ادامه دادن این روند رو پیشنهاد می کنید یا کار کردن روی یه سایت با مطالب اختصاصی کاملا ترجمه؟

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
به طور کلی ادامه دادن این روند رو پیشنهاد می کنید یا کار کردن روی یه سایت با مطالب اختصاصی کاملا ترجمه؟
عزیز من متخصص سئو نیستم ولی رو تجربه ده ساله خودم میگم حتی شما با مطالب اختصاصی کاملا ترجمه که بسیار وقتگیر و هزینه بر هست هم سریع جواب نمیگیری برای اینکار باید اول یاد بگیرید چجور سریع در گوگل ثبتش کنید در گوگل وبمستر تا کپی کارها بنام خودشون ثبتش نکنند در گوگل وبمستر در بخش fetch as google چند لحظه قبل از انتشار باید ثبت شده باشد
به هر حال نظر من اینه که رقابت سخت شده ولی هستن سایت هایی مثل زومیت که با ترجمه و پست اختصاصی جواب گرفتن اما اونها گروهی کار میکنن و کار فردی برای این سایت اصلا جواب نمیداد مچ شدن برای یک گروه هم اگر با شناخت نباشد حتی وقتی جواب بگیرید مشکل سازتر میشود چون در آن زمان ممکن است بعضی ها سهم بیشتری بخوان و اختلاف بیوفتد

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
فلافلی بزن کور و کچل هم نمیشی !

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
سلام .
داداش شما اگر مطالب اختصاصی میذاشتی خیلی بهتر فک کنم نتیجه میگرفتی .
اگر هم مطالب کپی میذاری , هر مطلبیو نذار . مطالبی که فکر میکنی بیشتر سرچ میخوره بذار .
مثلا شما اگه تو این مدتی که گذشت از پایتخت و ماه عسل پست میذاشتی و همرو به هم لینک میدادی مطمئن باش سرچ خوبی میگرفتی .
آمار کل سایتتو داشته باش . سعی کن تو موضوعاتی که میی سرچ میخورن بیشتر فعالیت کنی .
دیگه این که با خریدن تبلیغ و بک لینکو این داستانا میتونی بازدیدتو ببری بالا ;)

بالا