• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب بین این دو تبلت

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز ، بین این دو تبلت کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا ؟
Samsung Galaxy Note 10.1 و Samsung Galaxy Tab S
ظاهرا به خاطر داشتن درگاه hdmi و قلم نوت برتری داره ولی به طور تخصصی زیاد فرقشون رو متوجه نمیشم o_O
از نظر قیمت هم در یک رده هستند . کدوم رو بخرم ؟

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بستگی به خودتون داره که ظاهر رو میپسندید و یا سخت افزار رو؛ از سایت دیجی کالا نقد و بررسی هر دو تبلت موجود هست. لطفاً مشاهده کنید.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
بستگی به خودتون داره که ظاهر رو میپسندید و یا سخت افزار رو؛ از سایت دیجی کالا نقد و بررسی هر دو تبلت موجود هست. لطفاً مشاهده کنید.
ممنون دوست من . ولی سخت افزار هر دو تبلت یکیه ظاهرا !
در کل تو مقایسه ای خودم کردم نوت از نظر داشتن درگاه hdmi و قلم برتری داره و تب اس از نظر کیفیت صفحه نمایش که تا اینجا انتخابم میشه نوت ولی تو نظرات تعداد شاکیان از نوت خیلی بیشتر از تب اس هست ؟!! بیشترش هم مربوط میشه به خاموش شدن و پرش صفحه .

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام
دوست من شما به حرف مردم زیاد کاری نداشته باشید و بهتره که از یک مرجع معتبر تحقیق کنید که این تبلت آیا این مشکل رو داره یا نه. متاسفانه بعضی ها همین طوری یک پست رو الکی میفرستن و نظر منفی میدن و همین نظر منفی بعضی وقت ها یک کاربر رو از انتخاب مدل مورد نظر اش منصرف میکنند. به هر حال توی نت یک سرچ بکنید و راجب به مدلی که دوست دارید تحقیق کنید و اگر از دوستان و یا آشنایان شما از این نوع تبلت ها استفاده کرده ویا میکنند کمک بگیرید.
موفق و معید باشید ./
یا حق

بالا