• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب بین 2 مانیتور از 2 برند مختلف

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
با درود

دوستان من میخوام یه مانیتور بخرم و بین این 2 مدل موندم:

1. LG IPS 23EA63V
  2. Asus VX239H

از لحاظ مشخصات فنی روی کاغذ هردو برابرن و حتی یه‌جاهایی روی کاغذ ال‌جی امکانات بیشتر و بهتری هم داره که بنظرم اون‌ها فقط برای روی کاغذه!
از لحاظ ظاهری هم که ال‌جی جایی برای حرف نذاشته
اما آیا در عملکرد هم همینطوره؟

ممنون میشم راهنمایی کنین. توی این بی‌پولی تقریبا 1 تومن میخوام بدم برای مانیتور حداقل چیزی بخرم که فردا پشیمون نشم ازش.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
Asus در مجموع انتخاب بهتریه ولی اگر قیمتاشون نزدیکن و احیانا ایسوسه گارانتی نداره یا خیلی معتبر نیس می تونید همون LG رو بگیرید
البته بنده امکانات خاصی ندیدم که LG داشته باشه این نداشته باشه حتی مثلا این ایسوسه کنتراستش 1:80M در مقایسه با 1:5M اون ...

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
Asus در مجموع انتخاب بهتریه ولی اگر قیمتاشون نزدیکن و احیانا ایسوسه گارانتی نداره یا خیلی معتبر نیس می تونید همون LG رو بگیرید
البته بنده امکانات خاصی ندیدم که LG داشته باشه این نداشته باشه حتی مثلا این ایسوسه کنتراستش 1:80M در مقایسه با 1:5M اون ...

ممنون دوست عزیز
ال‌جی ظاهرا چون خیلی کمیاب‌تر شده قیمتش بصورت غیرمنطقی رفته بالا و من الآن ترجیه دادم ایسوز بگیرم
ظاهرا دیروز تا امروز هم ایسوز 40 تومن رفته روش که هرچی فکر می‌کنم دلیلی برای این گرون شدن نمیتونم پیدا کنم ولی چاره‌ای هم جز خرید ندارم!

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
ممنون دوست عزیز
ال‌جی ظاهرا چون خیلی کمیاب‌تر شده قیمتش بصورت غیرمنطقی رفته بالا و من الآن ترجیه دادم ایسوز بگیرم
ظاهرا دیروز تا امروز هم ایسوز 40 تومن رفته روش که هرچی فکر می‌کنم دلیلی برای این گرون شدن نمیتونم پیدا کنم ولی چاره‌ای هم جز خرید ندارم!

ایسوس کلا برند خوبیه ، مانیتورهاش که جای خود دارن ...
تنها مزیتی که ممکن بود LG داشته باشه بحث قیمت و گارانتی بود که اگر حتی ایسوس یکم بیشتر باشه هم می ارزه خریدش ...

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
2 روز مسافرت کاری پیش اومد. بعد از برگشتم رفتم مانیتور رو تحویل بگیرم. یارو ظاهرا مشتری دیگه‌ای اومده با قیمت بالاتر فروخته!
کاش هون روز تحویل میگرفتم.
ایسوزسنتر هم داشت با همون قیمت، امروز که رفتم دیدم زده تموم شد!

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
این مانیتور ایسوس، همچنان با قیمت 1,150,000 تومان موجوده.

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
ea63v یکی از مانیتورهای خوب و حرفه ای بازاره و مجهز به تکنولوژیهای خوبی مثل super resolution و cinema screen و color calibration و dual smart solution و super energy saving هست و به نظرم برای یه مانیتور فوق العاده بودن هیچی کم نداره . اگه مشکل بودجه نداری راجع بهش شک نکن.

super resolution: زمانی كه یك تصویر از اندازه اصلی خود در صفحه نمایش بزرگ تر می شود، دچار افت چشمگیری در كیفیت و وضوح تصویر می گردد. تكنولوژی SUPER+ Resolution با حذف كدری و حاشیه های دندانه‌دار، تصاویری كه بزرگتر شده اند و طبعا كیفیت آن ها كاهش یافته را بهبود می بخشد و از شدت بیش از حد رنگ‌ها كاسته و تصویر را همانند تصویر اصلی نمایش می‌دهد.

cinema screen: باتوجه به لبه بسیار باریك و صفحه نمایش عریض، چیدن تصاویر در كنار هم با كمترین فاصله را امكان‌پذیر می‌كند.

color calibration : این كالا تحت آزمایشات دقیق كالیبره‌سازی قرار گرفته‌است و تصاویر را با این تكنولوژی با كیفیت اصلی نمایش می‌دهد.

dual smart solution : این تكنولوژی شامل دو ویژگی می‌باشد:
Dual Display: این ویژگی‌ تصویر نمایش داده شده روی مانیتور را به یك دستگاه دیگر منتقل می‌كند.
Dual WEB: بااستفاده از این ویژگی‌ صفحه‌نمایش به‌صورت اتوماتیك جهت نمایش چند پنجره تقسیم می‌شود.

super energy savig: در این مانیتورها مصرف انرژی در مقایسه با سایر مانیتورهای LED بدون افت كیفیت تصویر تا 25% كاهش یافته است. در این مانیتورها كنتراست و روشنایی به صورت اتوماتیك طبق اطلاعات ورودی دستگاه تنظیم و كنترل می گردد.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ea63v یکی از مانیتورهای خوب و حرفه ای بازاره و مجهز به تکنولوژیهای خوبی مثل super resolution و cinema screen و color calibration و dual smart solution و super energy saving هست و به نظرم برای یه مانیتور فوق العاده بودن هیچی کم نداره . اگه مشکل بودجه نداری راجع بهش شک نکن.

super resolution: زمانی كه یك تصویر از اندازه اصلی خود در صفحه نمایش بزرگ تر می شود، دچار افت چشمگیری در كیفیت و وضوح تصویر می گردد. تكنولوژی SUPER+ Resolution با حذف كدری و حاشیه های دندانه‌دار، تصاویری كه بزرگتر شده اند و طبعا كیفیت آن ها كاهش یافته را بهبود می بخشد و از شدت بیش از حد رنگ‌ها كاسته و تصویر را همانند تصویر اصلی نمایش می‌دهد.

cinema screen: باتوجه به لبه بسیار باریك و صفحه نمایش عریض، چیدن تصاویر در كنار هم با كمترین فاصله را امكان‌پذیر می‌كند.

color calibration : این كالا تحت آزمایشات دقیق كالیبره‌سازی قرار گرفته‌است و تصاویر را با این تكنولوژی با كیفیت اصلی نمایش می‌دهد.

dual smart solution : این تكنولوژی شامل دو ویژگی می‌باشد:
Dual Display: این ویژگی‌ تصویر نمایش داده شده روی مانیتور را به یك دستگاه دیگر منتقل می‌كند.
Dual WEB: بااستفاده از این ویژگی‌ صفحه‌نمایش به‌صورت اتوماتیك جهت نمایش چند پنجره تقسیم می‌شود.

super energy savig: در این مانیتورها مصرف انرژی در مقایسه با سایر مانیتورهای LED بدون افت كیفیت تصویر تا 25% كاهش یافته است. در این مانیتورها كنتراست و روشنایی به صورت اتوماتیك طبق اطلاعات ورودی دستگاه تنظیم و كنترل می گردد.
اگر گیمینگ جزو اولویت های اولتون نیست، منم با نظر دوستمون موافقم،پنل های ips نسبت به پنل های tn تفاوت کیفیت چشمگیری دارن.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
درود

مرسی دوستان بابت راهنماییهاتون

در نهایت Asus رو انتخاب کردم و با قیمت ۹۴۰ تومن برام فاکتور کردن.
LG هم بنظرم با قیمت آخرین روزهایی که توی بازار دیده شد، اصلا خریدش منطقی نبود هرچند روزی که من خریدم دیگه کلا توی بازار ندیدم جایی داشته باشن.

بازم ممنون از همه شما عزیزان بابت راهنمایی‌هاتون

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
اگر گیمینگ جزو اولویت های اولتون نیست، منم با نظر دوستمون موافقم،پنل های ips نسبت به پنل های tn تفاوت کیفیت چشمگیری دارن.

دوست عزیز مانیتور Asus VX239H دارای پنل AHIPS هست.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوست عزیز مانیتور Asus VX239H دارای پنل AHIPS هست.
بله درست می فرمایید، با مدل VX238H اشتباه گرفتم.
در کل پست قبلی رو به عنوان یک نکته ی کلی در نظر بگیرین.:D

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام داداش.
VX239H رو از کجا میشه با این قیمت تهیه کرد؟ گارانتی داره؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام داداش.
VX239H رو از کجا میشه با این قیمت تهیه کرد؟ گارانتی داره؟

داداش توی یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودی و جواب دادم باز اینجا هم کپی می‌کنم:

بازار رضا توی ولیعصر همکف پلاک ۱۰ (اگه اشتباه نکنم) فروشگاه تک‌دیتا
با گارانتی ویستا بهم دادن اگه اشتباه نکنم ۲ یا ۳ سال گارانتی داره (الآن چک کردم ۳ سال گارانتی داره)
البته روزی که من خریدم قیمت رفته بود بالاتر و ۹۴۰ تومن برام فاکتور کردن

اگه شما بصورت حرفه‌ای بازی میکنی من بجای vx239 مدل‌های vx238H و VG248QE رو پیشنهاد می‌کنم که تنها عیبشون (برای شخص من عیبه ولی برای اغلب کاربرها نه) همون IPS نبودنشونه ولی برای گیم عالین با رسپونس‌تایم ۱ میلی‌ثانیه!

vx239 درسته مانیتور خیلی خوبیه ولی خوب رسپونس‌تایم ۵ میلی‌ثانیه‌ش برای یه گیمر توی ذوق میزنه!

بالا