• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب بین N85 - N95 8GB - 5800 XpressMusic

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همه اساتید

با توجه به امکاناتی که مد نظرمه ، شما کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید ؟ :

1- کیفیت پخش عالی موزیک = صدای بلند با باس خوب در هندزفری (اسپیکر برام مهم نیست)

2- کیفیت خوب عکس و فیلمبرداری

3- سرعت بالای اینترنت چه با Browser گوشی و چه استفاده از گوشی به عنوان مودم در PC

4- سقف بودجه = 450

اگر گوشیه بهتری به نظرتون میرسه که خارح از لیست هست ، ممنون میشم بدونم .

ممنون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چون كيفيت مدنظرا براي عكس فك كنم خيلي خوبه بايد 5800 رو بذاري كنار !
اگه فقط رو عكس يكم بياي پايين تو بقيه چيزا 5800 توصيه ميشه!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
کیفیت پخش موزیک تو همه این گوشیها در یک حده بیشتر بستگی داره شما چه هدفنی استفاده کنی.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من باشم 5800 رو میگیرم.
فقط ظاهرا دوربینش در حد خیلی خوب نیست.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه میخوایی از به عنوان موزیکپلیر استفاده کنی باید باتری قابل قبولی داشته باشه !

من با N85 ار نکردم ولی میدونم 5800 هم تو کیفیت هم توی باتری از N958G سره.

از نظر دوربین هم N85 و N95 باهم باید توی وضعیت بهتر و مشابهی نسبت به 5800 باشند !

دوربین 5800 هم بد نیست ! فقط باید هر دفعه نتظیمات دستی انجام بدید ! (یه چیزی توی مایه های N73 هست ولی فیلمبرداریش خوبه)

در عوض سرعتش واقعا از اون دوتا بهتره !

از نظر کار توی اینترنت هم بنظرم 5800 از همشون بهتر باشه چون صفحش از همشون بزرگتر و با کیفیت تره ! و تاچ اسکرین هست...

فقط بدیش نداشتن کیبورده که مثلا هرچی میخوایی تایپ کنی باید توی رابط نرمافزاریش تایپ کنی تا نوشته رو منتقل کنه توی جای مورد نظر ... که اینم بعد از یه مدت عادی میشه ولی کلا خوشآیند نیست !

کلا ببین دلت چی میگه چون همه این گزینه هایی که نوشتی خوبند !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
چون كيفيت مدنظرا براي عكس فك كنم خيلي خوبه بايد 5800 رو بذاري كنار !
اگه فقط رو عكس يكم بياي پايين تو بقيه چيزا 5800 توصيه ميشه!

حالا می تونم یکی ار کیفیت عکس بگذرم اما فیلمبرداری برام مهمه ظاهرا 5800 تو این زمینه حتی عکس قابل قبول باشه

کیفیت پخش موزیک تو همه این گوشیها در یک حده بیشتر بستگی داره شما چه هدفنی استفاده کنی.

کاملا درسته..من از یه هدفون سونی استفاده میکنم..اما با همین هدفون تو گوشیهای مختلف ، با صداهای مختلف روبرو شدم ! مثلا 5610 صدای خیلی بلند و واضح و حرفه ای داشت اما باس بسیار ضعیفی داشت .
N82 داشتم و راضی بودم بد نبود اما دوست داشتم برای اینترنت یه صفحه بزرگتر با Browser حرفه ای تر داشته باشم .
در ضمن ، یکی از دوستان میگفت کیفیت ضبط صدای N85 خیلی عالیه و این نشون دهنده میکروفون قوی این گوشیه که تو فیلمبرداری خودشو نشون میده .

اگه میخوایی از به عنوان موزیکپلیر استفاده کنی باید باتری قابل قبولی داشته باشه !

من با N85 ار نکردم ولی میدونم 5800 هم تو کیفیت هم توی باتری از N958G سره.

از نظر دوربین هم N85 و N95 باهم باید توی وضعیت بهتر و مشابهی نسبت به 5800 باشند !

دوربین 5800 هم بد نیست ! فقط باید هر دفعه نتظیمات دستی انجام بدید ! (یه چیزی توی مایه های N73 هست ولی فیلمبرداریش خوبه)

در عوض سرعتش واقعا از اون دوتا بهتره !

از نظر کار توی اینترنت هم بنظرم 5800 از همشون بهتر باشه چون صفحش از همشون بزرگتر و با کیفیت تره ! و تاچ اسکرین هست...

فقط بدیش نداشتن کیبورده که مثلا هرچی میخوایی تایپ کنی باید توی رابط نرمافزاریش تایپ کنی تا نوشته رو منتقل کنه توی جای مورد نظر ... که اینم بعد از یه مدت عادی میشه ولی کلا خوشآیند نیست !

کلا ببین دلت چی میگه چون همه این گزینه هایی که نوشتی خوبند !

کاملا درسته
خوشبختانه هم باتری 5800 و هم N85 رو مطمئنم خوبن از n95 اطلاعی ندارم .

با نداشتن کیبورد هم مشکلی ندارم چون حدودا 2 سال Imate JAMin داشتم .
دل من فقط یه گوشی می خواد که همون ویژگیهایی که عرض کردم رو داشته باشه و اصلا نه قیافه برام مهمه و نه مارک و برند .
بعضی از دوستان میگفتن چون 5800 اولین تجربه صفحه لمسی نوکیا تو این 2-3 سال اخیره ، مطمئنا مشکلات زیادی داره این یخورده باعث نگرانی در مورد این گوشی شده .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
برتریهایی که N85 نسبت به 5800 به غیر از دوربین داره :

OLED Display : همونطور که می دونید ، این تکنولوژی هم باعث افزایش کیفیت صفحه نمایش و هم مصرف بسیار کم باتری میشه

USB Charge : متاسفانه 5800 برخلاف N85 توسط کابل USB شارژ نمیشه

این تست کیفیت صدا رو تو gsmarena دیدم :

shrsfg290.jpg

طبق این تست ، یعنی کیفیت صدای 5800 خیلی بالاتر از گوشیهای دیگست با.. ؟

سوال مهمتر : تو بازار 3 مدل 5800 داریم ، ساخت فنلاند ، مجار و چین !! جریان از چه قراره ؟ فنلاند هم داریم یا لیبل هست ؟
N85 هم که فقط چین میزنه دیگه ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
طبق این تست ، یعنی کیفیت صدای 5800 خیلی بالاتر از گوشیهای دیگست با.. ؟

سوال مهمتر : تو بازار 3 مدل 5800 داریم ، ساخت فنلاند ، مجار و چین !! جریان از چه قراره ؟ فنلاند هم داریم یا لیبل هست ؟
N85 هم که فقط چین میزنه دیگه ؟

اصلا فنلاند تولید نکرده این گوشی رو !

من نمونه فنلاندیش رو دیدم ! لیبل بود ! 10 تومن هم گرونتر !

لیبلاش هم خیلی تابلو و بی کیفیته !

چین و مجارش هست که فکر نکنم کیفیتشون زیاد فرقی داشته باشه ولی مجارش گرونتره چند تومن.

در مورد اون جدول هم همین رو بگم که این اعداد و ارقامی که میبینی با این هدفون های معمولی ما زیاد محسوس نیست ! کلا همشون خوبند !

همین 5800 رو با یه هدفون خفن امتحان کردم، کف و خون قاطی کردم ! عالی بود صداش !

N82 هم توی همون مایه ها بود ولی باس نرم تری داره...

در کل خوبن همشون :happy:

من بودم N95 8GB برمیداشتم..توجه کنید که اون دو تا هنوز قابل هک شدن نیستن و معلوم هم نیست که بشن...

این حرف هم کاملا درسته ، اگه هک گوشی براتون مهمه N95 هم خوبه...

من الآن میانگین از هر 2 تا تمی که میگیرم یکیش رو نمیتونم نصب کنم بخاطر همین Certificate Error

iliililiili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رو 5800 از فنلاند خریدم.
همه شون ساخت مجارستان هستند.
اصلاً گمان نکنم گوشی ای باشه که فنلاند تولید بشه، با اون قیمتهای گرون انرژی و مالیات و دستمزد!

البته کیفیت عکس خیلی معمولی داره ولی در عوض کیفیت فیلمبرداریش و زوم هنگامک فیلمبرداری خیلی خوبه.

از مهمترین مزیات این گوشی هم یکی وزن سبک و حجم بسیار مناسبش هست و دیگری صفحه لمسی که دیگر گوشیهایی که اسم آوردید ازش بی بهره اند. کیفیت صدا هم عالیست.
به شخصه فکر میکنم یکی از بهترینهای نوکیاست.

iliililiili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط بدیش نداشتن کیبورده که مثلا هرچی میخوایی تایپ کنی باید توی رابط نرمافزاریش تایپ کنی تا نوشته رو منتقل کنه توی جای مورد نظر ...
alfredo عزیز چنین مشکلی که به راحتی قابل حله! مثلاً میتونید مدل کیبورد ربع صفحه ای یا به اصطلاح خودش Mini Querty Keyboard انتخاب کنید و درست همانند اینکه گوشیتان صفحه کلید کوچک دارد در مواقع لزوم از آن استفاده کنید. فکر نکنم مشکل خاصی در رابطه با کیبورد باشه!

Last edited:
بالا