چون كيفيت مدنظرا براي عكس فك كنم خيلي خوبه بايد 5800 رو بذاري كنار !
اگه فقط رو عكس يكم بياي پايين تو بقيه چيزا 5800 توصيه ميشه!
حالا می تونم یکی ار کیفیت عکس بگذرم اما فیلمبرداری برام مهمه ظاهرا 5800 تو این زمینه حتی عکس قابل قبول باشه
کیفیت پخش موزیک تو همه این گوشیها در یک حده بیشتر بستگی داره شما چه هدفنی استفاده کنی.
کاملا درسته..من از یه هدفون سونی استفاده میکنم..اما با همین هدفون تو گوشیهای مختلف ، با صداهای مختلف روبرو شدم ! مثلا 5610 صدای خیلی بلند و واضح و حرفه ای داشت اما باس بسیار ضعیفی داشت .
N82 داشتم و راضی بودم بد نبود اما دوست داشتم برای اینترنت یه صفحه بزرگتر با Browser حرفه ای تر داشته باشم .
در ضمن ، یکی از دوستان میگفت کیفیت ضبط صدای N85 خیلی عالیه و این نشون دهنده میکروفون قوی این گوشیه که تو فیلمبرداری خودشو نشون میده .
اگه میخوایی از به عنوان موزیکپلیر استفاده کنی باید باتری قابل قبولی داشته باشه !
من با N85 ار نکردم ولی میدونم 5800 هم تو کیفیت هم توی باتری از N958G سره.
از نظر دوربین هم N85 و N95 باهم باید توی وضعیت بهتر و مشابهی نسبت به 5800 باشند !
دوربین 5800 هم بد نیست ! فقط باید هر دفعه نتظیمات دستی انجام بدید ! (یه چیزی توی مایه های N73 هست ولی فیلمبرداریش خوبه)
در عوض سرعتش واقعا از اون دوتا بهتره !
از نظر کار توی اینترنت هم بنظرم 5800 از همشون بهتر باشه چون صفحش از همشون بزرگتر و با کیفیت تره ! و تاچ اسکرین هست...
فقط بدیش نداشتن کیبورده که مثلا هرچی میخوایی تایپ کنی باید توی رابط نرمافزاریش تایپ کنی تا نوشته رو منتقل کنه توی جای مورد نظر ... که اینم بعد از یه مدت عادی میشه ولی کلا خوشآیند نیست !
کلا ببین دلت چی میگه چون همه این گزینه هایی که نوشتی خوبند !
کاملا درسته
خوشبختانه هم باتری 5800 و هم N85 رو مطمئنم خوبن از n95 اطلاعی ندارم .
با نداشتن کیبورد هم مشکلی ندارم چون حدودا 2 سال Imate JAMin داشتم .
دل من فقط یه گوشی می خواد که همون ویژگیهایی که عرض کردم رو داشته باشه و اصلا نه قیافه برام مهمه و نه مارک و برند .
بعضی از دوستان میگفتن چون 5800 اولین تجربه صفحه لمسی نوکیا تو این 2-3 سال اخیره ، مطمئنا مشکلات زیادی داره این یخورده باعث نگرانی در مورد این گوشی شده .