• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب دانشگاه(اصفهانی های عزیز هم سر بزنند)

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

رشته ام کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم. کرمانشاه زندگی میکنم. و برای غیر انتفاعی موسسه نقش جهان اصفهان قبول شدم خودم اصفهان رو انتخاب کردم ولی این دانشگاه

20 کیلومتری خود اصفهان هست در شهر بهارستان حالا موندم برم یا ازاد شهر خودمون ثبت نام کنم رقبت خودمم رفتن به اصفهان هست چون فرصت های شغلی بهتری نسبت

به اینجا داره و اینکه از شهر خودمم خسته شدم.

از اصفهانی های عزیز هم تقاضا میکنم منو راهنمایی کنند کسی از بچه ها بهارستان

زندگی میکنه اطلاعاتی راجبه ین دانشگاه به ما بده
.:(

با تچکر

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مخارج بالا میره با توجه به اینکه هم از شهر فاصله داری و هم غیر انتفاعی هستی و باید خرج زندگی را بدی .

دیدگاه من اینه که شما آزاد برو و با توجه به تقسیط شهریه و وام و...به صرفه تر از این هست تا اینکه در شهر دیگه ای باشی .

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان راهی نداره انتقالی گرفت برای یک غیر انتفاعی داخل شهر اصفهان؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان لطفا راهنمایی کنید دیگه خودتون هم نیاز به کمک و راهنمایی پیدا میکنید تایپیک کممممممممک کممممک میزنید دیگه نامردم اگه جواب بدم بهشون :wacko:

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
به نظر من آزاد شهر خودتون بهتره.اگه دانشگاه دوليتي بود ارزش داشت ولي ارزش اين همه خرج مسافرت و خوابگاه و اين جور چيزا رو نداره.شك نكن شهر خودت بهترين جاست

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اخه از شهر خودم خسته شدم یک جورایی بیزارم :D فقط بخاطر خرج و مخارج میگید؟

میشه نقات مثبت دانشگاه غیرانتفاعی اصفهان رو هم بگید؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام

رشته ام کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم. کرمانشاه زندگی میکنم. و برای غیر انتفاعی موسسه نقش جهان اصفهان قبول شدم خودم اصفهان رو انتخاب کردم ولی این دانشگاه

20 کیلومتری خود اصفهان هست در شهر بهارستان حالا موندم برم یا ازاد شهر خودمون ثبت نام کنم رقبت خودمم رفتن به اصفهان هست چون فرصت های شغلی بهتری نسبت

به اینجا داره و اینکه از شهر خودمم خسته شدم.

از اصفهانی های عزیز هم تقاضا میکنم منو راهنمایی کنند کسی از بچه ها بهارستان

زندگی میکنه اطلاعاتی راجبه ین دانشگاه به ما بده
.:(

با تچکر

درود،

اگر وسواس فکری دارید و قراره تا یکماه این تایپک رو ادامه بدین، برید پیش روانپزشک. در غیر اینصورت، رشته ی آبیاری گیاهان دریایی در شهر خودتون، می ارزه ب فیزیک اتمی در دانشگاههای شهرها و استانهای دیگر. گرفتید مطلب رو؟ نه. تایپک رو ادامه میدین؟ بله.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام عزيز خوب اين دانشگاه هم در حد دو سه تا ساختمونه اخره بهارستان..دانشگاه غير انتفاعي ديگري هم اونجاست به اسم شيخ بهايي که اون قديمي تره سرويس واسه اصفهانم داره اگه
فاميلي يا دوستي که تو اصفهان بشه روش حساب کرد بيا واگرنه بيخيال شو بهترين کاري هم که ميتوني تو اصفهان راه بندازي اگه از طرفاي خودتون جنس بياري دوتا چيز لوازم خونگي و ابزارالات..

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
اخه از شهر خودم خسته شدم یک جورایی بیزارم :D فقط بخاطر خرج و مخارج میگید؟

میشه نقات مثبت دانشگاه غیرانتفاعی اصفهان رو هم بگید؟

ازنظر مالی که شهر خودتون خوبه
ولی حساب این رو هم بکن تو که نمیتونی آخر هفته برگردی خونه / چی بشه بععد 2 ماه (شاید هم فقط آخر ترم) برگردی
میتونی تنهایی رو تحمل کنی ؟ بععد 2 ترم داغون نمیشی ؟ / من 2 ترم تو شهرستان درس خوندم / و زیاد دیدم تو خوابگاه بچه ها بهشون سخت بگزره
اگر میتونی با این موضوع بزرگ کنار بیای / میتونی اصفهان بری
ولی از نظر دانشگاهی هم /دانشگاه های آزاد مخصوصا مرکز استان ها / اساتید خوب میارن که دانشگاهشون بهتر بشه ولی غیر انتفاعی ها خیلی اهمیت نمیدن (من خودم آزاد رو به غیرانتفاعی ترجیح میدم)

نگران بیزاری از شهرت هم نباش / دانشگاه که بری خیلی چیزا برات عوض میشه
موفق باشی

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
تایپیک دیروز ایجاد کردم و فقط تا فردا که باید برای ثبت نام یکی از دانشگاه ها برم هست حرف 2سال از زندگی ام هست و با مشورت میخوام انتخاب کنم.

در ضمن سوال اصلی من از اصفهانی هایی که در بهارستان زندگی میکنند هست.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان میشه انتقالی بگیرم از غیر انتفاعی نقش جهان به یک غیر انتفاعی داخل خود اصفهان ؟

بالا