• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای انتخاب سیستم مناسب برای یک انجمن علمی

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام به همه

من قراره برای یه انجمن علمی یه سایت راه بندازم (مجانی ها خیال بد نکنید :lol: ;)) میخواستم اگر ممکنه راهنماییم کنید برای همچین سایتی که قراره دو زبانه هم باشه و توش آخرین اخبار انجمن رو بنویسن و مقالات رو قرار بدن، اسم و مشخصات اعضا رو بنویسن، اطلاعیه و اطلاعات درمورد کنگره ها و همایش ها رو قرار بدن، خبر نامه داشته باشن از این جور چیزها شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بشه یه چیز خوب و ساده و قابل قبول و با ظاهر خوب درست کرد؟

با تشکر فراوان :)

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
بهترین چزینه برای شما نیوک است.
خوراکه برای انجمن مجانی، اطلاعیه، مشخصات اعضا<، خبرنامه و ...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فکر میکنید قشنگ دربیاد؟ در ضمن اینم بگم که من php و mysql هم بلدم و چند سال پیش زیاد از این سایت ها راه مینداختم ولی چند سالی هست که دیگه کار سایت نمیکنم و دقیق نمیدونم تو این چند سال چه چیزهایی جدیدی اومده. شنیدم ایرانی ها روی مامبو و جوملا و ام تی هم کار کردن و فارسیش کردن. به نظر شما (و بقیه دوستان) برای من که php هم بلدم و قبلا با سیستم هایی مثل spip که تگ نویسی داره هم کار کردم، سیستمی بهتر از نیوک نیست؟

با تشکر

بهترین چزینه برای شما نیوک است.
خوراکه برای انجمن مجانی، اطلاعیه، مشخصات اعضا<، خبرنامه و ...

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
قشنگیش بستگی به قالبی داره که استفاده می کنید. چون برای نیوک قالب فارسی فراوونه .

منظور از بهتر بودن چیه!؟
- اگر قالب می خواید نیوک داره
- اگر امکانات می خواید نیوک داره
- اگر راحتی می خواید نیوک داره
- اگر انجمن مجانی می خواید نیوک داره
- اگر امنیت می خواید نیوک داره
- و ....

مامبو و جوملا و ام تی هم خوبن ولی به نظر من به درد این کاری که شما می خواید بکنید نمی خوره.

بالا