farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 899
سلام و ارادت خدمتتون
راستش خداروشکر بالاخره لیسانسمو گرفتم
رشتم اقتصاد نظری بود . دبیرستان رشتم ریاضی پس یکم یکم ریاضیم خوبه
معدلم تا پایان ترم 4 حدودا 14 بود ولی الان معدلم 30/18 بوده
راستش یهو از ترم 5 بخودم اومد و یکم ارادم قوی شد و خیلی معدلمو بالا کشیدم خداروشکر
الان میخام بدونم ارشد چی بخونم
اقتصاد نمیخام بخونم چون واقعا نمیدونید . خودم هم اوایل میگفتم این چه رشتیه ایه ولی سخته و یکم برا ارشد بخوندنش نمیصرفه چون دیدم رشته های مدیریت اینا بیشتر کاربرد دارن
راستش من به رشته های زیر برا ارشد علاقمندم
بهم بگید کدومش در آینده از لحاظ درآمدی در سطح خیلی بالاییه ؟
یه چیزم بگم صادقانه علت اینکه میخوام ارشد بگیرم اینه که نمیخام مثله بابام یه کارمند عادی بشم و حقوق ماهی 500-600 صادقانه بگم . میخوام درآمدش خوب باشه و هم جای خصوصی بخواد و هم دولتی که عصر مثلا برم یه جا دیگه کار و درآمدم خیلی خوب باشه
مدیریت مالی . مدیریت صنعتی . حسابداری . . صنایع . مدیریت پروژه زیر شاخه ی عمران
چون هم حسابم خوبه تو رشتم که اقتصاد بودم و دوروس مدیریت مدیریت مالی و حسابلداری 1 و 2 و شرکتها داشتیم 4تاش 20 بود ولی درسای تخصصی اقتصادم خیلی نمرام خوب نبود
کارهای مدیریتی و اینا هم دوست دارم
شما بگید فقط کدومش . من از حالا وقت دارم و اینکه ارادم قویه چون وقتی به آیندم فکر میکنم که همش در گرو همین درس و انتخاب رشته هاست بیشتر مایل میشم
زبانم خوبه + اینکه درسته اقتصاد ریاضیش مثه مهندسی نبود ولی میشینم میخونم. توی 4 تا از رشته ها هم که نوشتم بعضی دروس اقتصاد مشترک بودند مخصا تو مدیریت و حسابداری
واقعا کدومش ؟
متشکرم از لطفتون که منو عین برادرتون راهنمایی میکنید
راستش خداروشکر بالاخره لیسانسمو گرفتم
رشتم اقتصاد نظری بود . دبیرستان رشتم ریاضی پس یکم یکم ریاضیم خوبه
معدلم تا پایان ترم 4 حدودا 14 بود ولی الان معدلم 30/18 بوده
راستش یهو از ترم 5 بخودم اومد و یکم ارادم قوی شد و خیلی معدلمو بالا کشیدم خداروشکر
الان میخام بدونم ارشد چی بخونم
اقتصاد نمیخام بخونم چون واقعا نمیدونید . خودم هم اوایل میگفتم این چه رشتیه ایه ولی سخته و یکم برا ارشد بخوندنش نمیصرفه چون دیدم رشته های مدیریت اینا بیشتر کاربرد دارن
راستش من به رشته های زیر برا ارشد علاقمندم
بهم بگید کدومش در آینده از لحاظ درآمدی در سطح خیلی بالاییه ؟
یه چیزم بگم صادقانه علت اینکه میخوام ارشد بگیرم اینه که نمیخام مثله بابام یه کارمند عادی بشم و حقوق ماهی 500-600 صادقانه بگم . میخوام درآمدش خوب باشه و هم جای خصوصی بخواد و هم دولتی که عصر مثلا برم یه جا دیگه کار و درآمدم خیلی خوب باشه
مدیریت مالی . مدیریت صنعتی . حسابداری . . صنایع . مدیریت پروژه زیر شاخه ی عمران
چون هم حسابم خوبه تو رشتم که اقتصاد بودم و دوروس مدیریت مدیریت مالی و حسابلداری 1 و 2 و شرکتها داشتیم 4تاش 20 بود ولی درسای تخصصی اقتصادم خیلی نمرام خوب نبود
کارهای مدیریتی و اینا هم دوست دارم
شما بگید فقط کدومش . من از حالا وقت دارم و اینکه ارادم قویه چون وقتی به آیندم فکر میکنم که همش در گرو همین درس و انتخاب رشته هاست بیشتر مایل میشم
زبانم خوبه + اینکه درسته اقتصاد ریاضیش مثه مهندسی نبود ولی میشینم میخونم. توی 4 تا از رشته ها هم که نوشتم بعضی دروس اقتصاد مشترک بودند مخصا تو مدیریت و حسابداری
واقعا کدومش ؟
متشکرم از لطفتون که منو عین برادرتون راهنمایی میکنید