• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای بازی سایت freebitco.in

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
از کد کپچا شدن که تا حالا چیزی نشدم - در مورد این بازی, چطوری بازی میکنن؟! بعضی ها میکن تا روزی 10 هزار ساتوشی میگیرن ولی من هر چی میزنم به همون تعداد که در میاد به همون تعداد کم میکنه و تفاوتش هم در نهایت میشه ضرر...
کسی بلده چطوری بازی میکنن؟!

15.png

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
سلام..منم خیلی دنبال این بخش شرط بندیش رفتم فیلمهای زیادی هم در اینباره دانلود کردم تو بعضیاش گفته بودن عددها رو خودمون وارد کنیم تو حالت manuel بعدش احتمال برد زیاد میشه منم کلا 700 ساتوشی داشتم دیدم جالبه جواب داد شد حدودای 850 ساتوشی ولی یهو شد 300 تا دوباره امتحان کردم کم تر شد بازهم اومدم امتحانش کردم کلا پرید هرچی جمع کرده بودم..درسته 700 تا چیز زیادی نیست ولی بدجور ضد حال خوردم همش پرید..شما چقدر ساتوشی دارید امتیازتون چقدره؟؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
سلام..منم خیلی دنبال این بخش شرط بندیش رفتم فیلمهای زیادی هم در اینباره دانلود کردم تو بعضیاش گفته بودن عددها رو خودمون وارد کنیم تو حالت manuel بعدش احتمال برد زیاد میشه منم کلا 700 ساتوشی داشتم دیدم جالبه جواب داد شد حدودای 850 ساتوشی ولی یهو شد 300 تا دوباره امتحان کردم کم تر شد بازهم اومدم امتحانش کردم کلا پرید هرچی جمع کرده بودم..درسته 700 تا چیز زیادی نیست ولی بدجور ضد حال خوردم همش پرید..شما چقدر ساتوشی دارید امتیازتون چقدره؟؟
7 هزار ساتوشی بعد چند ماه ولی قیمت 100 هزار ساتوشی اندازه پول یارانه میشه...
هنوز خیلی مونده به n هزار

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
خیلی خوبه...ده برابر من داری...البته الان دیگه هیچی ندارم...به نظر من اصلا دور این شرط بندی نری خیلی بهتره احتمال خیلی بالا میبازی..اگه تو اون عکس که گذاشتی قسمت win chance نگاه کنی نوشته 47 درصد یعنی شانس برنده شدن 47 درصده و شانس سایت 53 درصد معلومه اونا میبرن...یه سوال اگر ساتوشی به 30 هزارتا برسه چقد قیمتشه ارزش داره همونو بفروشیم یا کمه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
خیلی خوبه...ده برابر من داری...البته الان دیگه هیچی ندارم...به نظر من اصلا دور این شرط بندی نری خیلی بهتره احتمال خیلی بالا میبازی..اگه تو اون عکس که گذاشتی قسمت win chance نگاه کنی نوشته 47 درصد یعنی شانس برنده شدن 47 درصده و شانس سایت 53 درصد معلومه اونا میبرن...یه سوال اگر ساتوشی به 30 هزارتا برسه چقد قیمتشه ارزش داره همونو بفروشیم یا کمه؟
30 هزار تا میشه پول یه پفک

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35
شما 10 بیت هم داشته باشی این بازیو بکنی در اخر باخته البته من دیشب خودم مقدار خوبی بردم ولی خب کشیدم بیرون پولمو چون ادامه مساوی با صفر شدن

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان کسی استراتژی این بازیو خواست ایشون می فروشن : @Xlazr
برید تلگرامش بهش بگید فک کنم 100 هزار ساتوشی هم بگیره(البته قبلا میگفت الان نمی دونم)

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
این سایت کلاه برداری بیش نیست!
البته قست بازیش!
من که خوشم نیومد!
حتی ماینیگش هم مزخرفه!
دوست عزیز حالا چون شما خوشت نیومده که دلیل نمیشه اسکم باشه
من بیشتر از 10 بار ازش برداشت داشتم
تو بت اگه طمع کنی همیشه میبازی قانونش اینه

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
بنده نگفتم کل این سایت اسکم هست
قسمت بت واقعا به نفع سایت هست فقط و چیزی جز باخت نداره در اکثر مواقع

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
قسمت بت واقعا به نفع سایت هست فقط و چیزی جز باخت نداره در اکثر مواقع
همیشه داستان همینه اگه یکم دقت کنی میتوی تو بت در بیاری ولی حتما باید یکم دیپوزیت کنی تا بصرفه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
چطوری ؟ از زیر مجموعه بالا تونستید دریافتی داشته باشی؟! مگرنه کپچا زدن و اون بازی در حدی نیست که به حتی یک بار برداشتی برسه

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
به شخصه یکبار مبلغ 30 هزار تا برداشت داشتم و استراتژی هایی هم هست که می تونید توی بازی روزانه حداقل با 10 دقیقه وقت صرف کردن 100 هزار ساتوشی ببرید و این مقدار بستگی به این داره که بانک رول شما چقدر باشه
البته خودم گزینه زیر مجموعه گیری رو بیشتر قبول دارم چون بخش بازی طوری طراحی شده که کاربر در نهایت ببازه که اگ طمع نکنی همیشه برنده ای ولی خودم که کلا از بازی صرف نظر می کنم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
ده دقیقه ای صد هزار ساتوشی؟!!! اینو خودت تجربه کردی؟!
خودم بانک رولم 333 هزار ساتوشی هست و 40 هزار تا بیشتر نتونستم(در واقع ریسکه) و همونظور که گفتم از بازی صرف نظر کردم کلا چون به ریسک از دست دادن بانک رولم نمی ارزه و وقتی که 1 میلیون ساتوشی داشته باشی توصیه می شه

و البته 10 دقیقه ای 100 هزار تا ن!! این اشتباه همونطور که گفتم باعث میشه در نهایت ببازی
و بهتره هر 24 ساعت یکبار اینو انجام بدی چون سایت cooki ها رو ذخیره میکنه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
خودم بانک رولم 333 هزار ساتوشی هست و 40 هزار تا بیشتر نتونستم(در واقع ریسکه) و همونظور که گفتم از بازی صرف نظر کردم کلا چون به ریسک از دست دادن بانک رولم نمی ارزه و وقتی که 1 میلیون ساتوشی داشته باشی توصیه می شه

و البته 10 دقیقه ای 100 هزار تا ن!! این اشتباه همونطور که گفتم باعث میشه در نهایت ببازی
و بهتره هر 24 ساعت یکبار اینو انجام بدی چون سایت cooki ها رو ذخیره میکنه
این 333 هزار تا را با زیرمجموعه زدی؟ چون کد پکچا و بازی نمیشه اینقدر

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
این 333 هزار تا را با زیرمجموعه زدی؟ چون کد پکچا و بازی نمیشه اینقدر
مقداری deposit کردم بعدش یه برنامه برای زیرمجموعه گیری انتخاب کردم و سعی کردم حدود 500 تا زیر مجموعه فعال جذب کنم که البته هنوز 200 تای دیگ مونده. برای اینکارم از تبلیغ شیر کردن هفتگی ساتوشی بین اعضا استفاده کردم
که نسبتا خوب جواب داده

بالا