7 هزار ساتوشی بعد چند ماه ولی قیمت 100 هزار ساتوشی اندازه پول یارانه میشه...سلام..منم خیلی دنبال این بخش شرط بندیش رفتم فیلمهای زیادی هم در اینباره دانلود کردم تو بعضیاش گفته بودن عددها رو خودمون وارد کنیم تو حالت manuel بعدش احتمال برد زیاد میشه منم کلا 700 ساتوشی داشتم دیدم جالبه جواب داد شد حدودای 850 ساتوشی ولی یهو شد 300 تا دوباره امتحان کردم کم تر شد بازهم اومدم امتحانش کردم کلا پرید هرچی جمع کرده بودم..درسته 700 تا چیز زیادی نیست ولی بدجور ضد حال خوردم همش پرید..شما چقدر ساتوشی دارید امتیازتون چقدره؟؟
30 هزار تا میشه پول یه پفکخیلی خوبه...ده برابر من داری...البته الان دیگه هیچی ندارم...به نظر من اصلا دور این شرط بندی نری خیلی بهتره احتمال خیلی بالا میبازی..اگه تو اون عکس که گذاشتی قسمت win chance نگاه کنی نوشته 47 درصد یعنی شانس برنده شدن 47 درصده و شانس سایت 53 درصد معلومه اونا میبرن...یه سوال اگر ساتوشی به 30 هزارتا برسه چقد قیمتشه ارزش داره همونو بفروشیم یا کمه؟
دوست عزیز حالا چون شما خوشت نیومده که دلیل نمیشه اسکم باشهاین سایت کلاه برداری بیش نیست!
البته قست بازیش!
من که خوشم نیومد!
حتی ماینیگش هم مزخرفه!
بنده نگفتم کل این سایت اسکم هستدوست عزیز حالا چون شما خوشت نیومده که دلیل نمیشه اسکم باشه
من بیشتر از 10 بار ازش برداشت داشتم
تو بت اگه طمع کنی همیشه میبازی قانونش اینه
همیشه داستان همینه اگه یکم دقت کنی میتوی تو بت در بیاری ولی حتما باید یکم دیپوزیت کنی تا بصرفهقسمت بت واقعا به نفع سایت هست فقط و چیزی جز باخت نداره در اکثر مواقع
چطوری ؟ از زیر مجموعه بالا تونستید دریافتی داشته باشی؟! مگرنه کپچا زدن و اون بازی در حدی نیست که به حتی یک بار برداشتی برسهدوست عزیز حالا چون شما خوشت نیومده که دلیل نمیشه اسکم باشه
به شخصه یکبار مبلغ 30 هزار تا برداشت داشتم و استراتژی هایی هم هست که می تونید توی بازی روزانه حداقل با 10 دقیقه وقت صرف کردن 100 هزار ساتوشی ببرید و این مقدار بستگی به این داره که بانک رول شما چقدر باشهدوست عزیز حالا چون شما خوشت نیومده که دلیل نمیشه اسکم باشه
ده دقیقه ای صد هزار ساتوشی؟!!! اینو خودت تجربه کردی؟!روزانه حداقل با 10 دقیقه وقت صرف کردن 100 هزار ساتوشی ببرید
خودم بانک رولم 333 هزار ساتوشی هست و 40 هزار تا بیشتر نتونستم(در واقع ریسکه) و همونظور که گفتم از بازی صرف نظر کردم کلا چون به ریسک از دست دادن بانک رولم نمی ارزه و وقتی که 1 میلیون ساتوشی داشته باشی توصیه می شهده دقیقه ای صد هزار ساتوشی؟!!! اینو خودت تجربه کردی؟!
این 333 هزار تا را با زیرمجموعه زدی؟ چون کد پکچا و بازی نمیشه اینقدرخودم بانک رولم 333 هزار ساتوشی هست و 40 هزار تا بیشتر نتونستم(در واقع ریسکه) و همونظور که گفتم از بازی صرف نظر کردم کلا چون به ریسک از دست دادن بانک رولم نمی ارزه و وقتی که 1 میلیون ساتوشی داشته باشی توصیه می شه
و البته 10 دقیقه ای 100 هزار تا ن!! این اشتباه همونطور که گفتم باعث میشه در نهایت ببازی
و بهتره هر 24 ساعت یکبار اینو انجام بدی چون سایت cooki ها رو ذخیره میکنه
مقداری deposit کردم بعدش یه برنامه برای زیرمجموعه گیری انتخاب کردم و سعی کردم حدود 500 تا زیر مجموعه فعال جذب کنم که البته هنوز 200 تای دیگ مونده. برای اینکارم از تبلیغ شیر کردن هفتگی ساتوشی بین اعضا استفاده کردماین 333 هزار تا را با زیرمجموعه زدی؟ چون کد پکچا و بازی نمیشه اینقدر