• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تعویض قطعات یک کیس قدیمی

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام من یک کیس قدیمی دارم که برای دانلود و اینترنت از آن استفاده می کنم حالا میخوام یک رم 1 گیگ و یک گرافیگ 256 روش بندارم ولی نمیدونم چه قطعی به مادربوردم میخوره لطفا کارشناسان عزیز من را راهنمایی کنند

اینم مشخصات مادربورد
Motherboard
Model: ASUS P3V133
Chipset: VIA VT82C693A Apollo Pro133 + VT82C596B
Slots:3xISA, 4xPCI, 1xAGP v1.0
Super IO/LPC Chip:Unknown
BIOS Manufacturer:Award Medallion BIOS v6.0
BIOS Date:03/13/00
BIOS Version:ASUS P3V133 ACPI BIOS Revision 1002

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز ماردبرد شما p3 هست که دیگه جای ارتقا نداره
شما حداقل یک سیستم p4 سوکت 478 بگیرید که نهایت مادبرد و cpu ، رم یک گیگ و گرافیک 256 نزدیک 100 تومن پاتون خرج بر میداره

talood

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز ماردبرد شما p3 هست که دیگه جای ارتقا نداره
شما حداقل یک سیستم p4 سوکت 478 بگیرید که نهایت مادبرد و cpu ، رم یک گیگ و گرافیک 256 نزدیک 100 تومن پاتون خرج بر میداره

یعنی نمیشه حداقل رم و گرافیگ را بالا برد...............................

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام با این مادربورد امکان ارتقا سیستم هست

Motherboard

Model: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،GIGABYTE 8IPE775/-G
Chipset: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،Intel 865PE (Springdale-PE) + ICH5
Slots: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،5xPCI, 1xAGP v3.0
USB Version Supported: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،v2.0
Super IO/LPC Chip: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،ITE IT8712F, Rev G
BIOS Manufacturer: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،Award Modular BIOS v6.00PG
BIOS Date: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،09/07/04
BIOS Version: ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،، ،،،،،،،

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
این مادربرد سیستم 775 هست ولی DDR و AGP

talood

Registered User
لایک‌ها
78
این مادربرد سیستم 775 هست ولی DDR و AGP

تشکر اقا ممنون من از سخت افزار چی سر در نمیارم اگر داخل ایسام این قسمت بگید کدام را بخرم یک دنیا ممنون میشم چون اینطور که مشخص هست سیستم قبلی قابلیت ارتقا ندارد..................

نتایج جستجوی شما برای مادربرد - Mother Board

بالا