• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تنظیم مودم Linksys WAG54G2 برای ساخت کانکشن در ویندوز

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام ، من یک مودم Linksys مدل WAG54G2 دارم ، تا الان با وارد کردن یوزر و پسوورد در داخل خود مودم و از طریق PPPoE به اینترنت وصل میشدم ، اما

حالا میخوام با ساخت کانکشن و وارد کردن یوزر و پسوورد در ویندوز ویستا به اینترنت وصل بشم ، اگه میشه نحوه انجام کار و تنظیماتی که باید انجام بدم رو برام

بنویسید . اینم از عکس مودمم

WAG54G2_1min.jpg

با تشکر از شما

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام بر شما...

در صفحه setup گزینه ی Bridge رو انتخاب کنید. فکر میکنم اولین گزینه.
تمام....

:D

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام بر شما...

در صفحه setup گزینه ی Bridge رو انتخاب کنید. فکر میکنم اولین گزینه.
تمام....

:D

ممنون از شما ، قبلا هم روی این گزینه میگذاشتم و به اینترنت هم وصل میشدم اما یک اشکالی وجود داره و اونم اینه

که ، بعد از گذاشتن روی این گزینه و زدن دکمه ذخیره تغییرات ، دیگه صفحه تنظیمات مودم بالا نمیاد ، و پیغام خطا میده

:wacko: ، کسی میدونه اشکال از کجاست ، در ضمن من موقعی که مودم رو آبدیت کردم ، این تنظیمات رو انجام دادم و

قبل از اینکه مودم رو آبدیت کنم این کارو امتحان نکردم ، بنابراین نمیدونم از آبدیته یا چیز دیگه ، خواهش میکنم منو

راهنمایی کنید ، در ضمن Firmware مودم الان 1.00.17 است ولی موقعی که خریدمش ورژنش 1.00.10 بود .

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
مودم رو یک بار ریست کنید تست بگیرید دوست عزیز.
من هم مودم رو آپدیت کردم به همین ورژن.
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه این ورژن مگر اینکه درست نصب نشده باشه !

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
مودم رو یک بار ریست کنید تست بگیرید دوست عزیز.
من هم مودم رو آپدیت کردم به همین ورژن.
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه این ورژن مگر اینکه درست نصب نشده باشه !

سلام ممنون از شما دوست عزیز که اینقدر سریع جواب میدی :blush: ، اول یک سوال داشتم ، وقتی رفتم به سایت

Linksys برای این مودم 2 تا فایل برای آخرین ورژن وجود داشت یکی Annex A بود و دیگری Annex B که من بعد از کلی

سوال در انجمنهای مختلف Annex A رو انتخاب کردم ( نمیدونم انتخابم درست بوده یا نه ، شما کدوم رو انتخاب کردی ؟ )

بعد از رفتن به صفحه تنظیمات مودم و کلیک روی گزینه Firmware Upgrade و انتخاب فایل ، نوار پیشرفت تا 30 درصد رفت و

بعد رفت روی صفحه ریست مودم که نوار پیشرفت ریست هم تا 100 درصد تکمیل شد و بعد اون بالای صفحه ورژن جدید رو نوشت ،

سوال دومم اینه نوار پیشرفت آپگرید در مودم شما هم تا 30 درصد رفت یا تا آخر رفت ، فکر کنم فایل آپگرید بد نصب شده .

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من توی انجمنهای خود سایت Linksys هم گشتم ، بعضی از کاربران اونجا هم با Firmware 1.00.17 مشکل داشتند و

پیشنهادشون این بود که از ورژن قبلی یعنی 1.00.16 استفاده کنید و میگن ورژن 1.00.16 پایدار تر از ورژن 1.00.17 است

. فعلا که دارم این ورژن رو دانلود میکنم تا ببینم چی میشه . اینم از لینک دانلود :

http://www-sg.linksys.com/servlet/S...1193848307739&ssbinary=true&lid=7155770734B12

اینم از متن انگلیسی مشکل کاربران ، مثلا یکی از مشکلات این بود که Firmware جدید 50% سرعت اینترنت رو پایین میاره !!!

When I upgraded the firmware from 1.00.16 to 1.00.17 my internet speed dropped....

My downstream rate dropped form 19049 kbps to 8128 kbps, I switched back to 1.00.16.

Is this a know problem?​

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i got severals problem with 1.00.17 firmware too

like intermitent connection drop (dsl and internet) and can't login to admin panel (because its suddenly set admin panel to blank and disable for upnp + management via wlan automatically)

reverting to 1.00.16 and its far more stable for me

and i agree, linksys should put previous firmware for download incase needed​

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز
خواهش میکنم.
ورژن قبلی دستگاه من همین 16 بود :D
اما الان من مشکلی با 17 ندارم.
در مورد ورژن دستگاه میتونید اون رو پشت دستگاهتون پیدا کنید.
در مورد آپگرید من باید عرض کنم تا آخر نوار آپگرید پر شد.
در مورد افت سرعت در این ورژن من چیزی حس نکردم. با همان سرعت قبلی در حال استفاده هستم. اگر مشکل شما حل نشد من در خدمت هستم.

البته من با اون سرعت شخصی که مثال زدید تست نکردم :D:D:D

پ ن : سرعت کنونی 230 کیلوبایت در ثانیه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز
خواهش میکنم.
ورژن قبلی دستگاه من همین 16 بود :D
اما الان من مشکلی با 17 ندارم.
در مورد ورژن دستگاه میتونید اون رو پشت دستگاهتون پیدا کنید.
در مورد آپگرید من باید عرض کنم تا آخر نوار آپگرید پر شد.
در مورد افت سرعت در این ورژن من چیزی حس نکردم. با همان سرعت قبلی در حال استفاده هستم. اگر مشکل شما حل نشد من در خدمت هستم.

البته من با اون سرعت شخصی که مثال زدید تست نکردم :D:D:D

پ ن : سرعت کنونی 230 کیلوبایت در ثانیه

ممنون از شما ، من ورژن 1.00.16 رو دانلود کردم و موقع آپگرید تا 21 درصد بیشتر نمیره و بعد از اون میپره قسمت

ریست ، نمیدونم چکار کنم ؟

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
ریست که میکنید مینویسه ورؤن 16 ؟؟؟ یا همون 17 رو مینویسه؟

خدا خیرت بده نیوتن جان که اینقدر سریع جواب میدی ( ببخشید که به اسم یوزر صدات میکنم :D ) ، وقتی ریست میکنم

ورژنی که آپگرید کردم رو مینویسه مثلا الان که از ورژن 17 به ورژن 16 آپگرید کردم ، بعد از ریست همون 16 رو مینویسه ،

البته از ورژن 16 خوشم نیومد چون برعکس صحبتهایی که یوزرهای خارجی میکنن این ورژن 17 نیست که سرعت رو نصف

میکنه ، بلکه ورژن 16 سرعت رو کم میکنه ، اینو خودم توی دانلود یک فایل 100 مگی چند دقیقه پیش تجربه کردم ، به

نظر شما این تعویضها از ورژن بالا به ورژن پایین به مودم صدمه نمیزنه ؟ فکر کنم باید از خیر وصل شدن به روش Bridge

بگذرم :( ، تو رو خدا هر راهی به ذهنت میرسه بگو شاید جوابگو باشه . ممنون

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
والا چیز بیشتری به ذهنم نمیرسه الان.

ببین از این لینک میتونی به جایی برسی:
ساپورت انلاین:

زحمت کشیدی نیوتن جان ، دستت درد نکنه تا همینجا هم که راهنمایی کردی کلی ما رو شرمنده کردی ، فقط یک سوال دیگه ، گارانتی مودم شما چیه ؟

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
خواهش میکنم عزیز،
گارانتیش ساخت سیستم است.

وقتی مودم رو آپدیت کردی لطف کن مودم رو ریست کن از پشت دستگاه. تقریبا 30 ثانیه تا 1 دقیقه دکمه ریست رو نگه دار تا همه چراغاش روشن بشه در حالتی که به برق است.
و صبر کن دستگاه کامل بالا بیاد و تست کن.

راستی یک سوال. وقتی تو حالت Bridge mode only میزاری مودم رو چراغ DSL روشن است یا خیر؟

یک تستی هم بکن ببین دستی IP بدی به مودم درست میشه یا نه؟
IP:
192.168.1.11
Subnet mask:
255.255.255.0
Default gateway:
192.168.1.1

Prefered DNS Server:
192.168.1.1

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
خواهش میکنم عزیز،
گارانتیش ساخت سیستم است.

وقتی مودم رو آپدیت کردی لطف کن مودم رو ریست کن از پشت دستگاه. تقریبا 30 ثانیه تا 1 دقیقه دکمه ریست رو نگه دار تا همه چراغاش روشن بشه در حالتی که به برق است.
و صبر کن دستگاه کامل بالا بیاد و تست کن.

راستی یک سوال. وقتی تو حالت Bridge mode only میزاری مودم رو چراغ DSL روشن است یا خیر؟

IP:
192.168.1.11
Subnet mask:
255.255.255.0
Default gateway:
192.168.1.1

Prefered DNS Server:
192.168.1.1

ریست و IP ها رو امتحان میکنم ببینم چی میشه .

وقتی رمز رو داخل صفحه تنظیمات مودم وارد میکنم چراغ اینترنت روشن میشه و وقتی روی حالت Bridge mode

only میزارم چراغ آخری که زیرش نوشته Internet خاموش میشه ولی بقیه چراغها مثل DSL و وایرلس و لن و پاور

روشنه .

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
IP:
192.168.1.11
Subnet mask:
255.255.255.0
Default gateway:
192.168.1.1

Prefered DNS Server:
192.168.1.1

ببخشید الان دیدم اشتباه نوشتم.

منظورم این بود این تنظیمات رو دستی ست کنید در کارت های شبکه ای که به مودم وصل میشن.
ببخشید...

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
ببخشید الان دیدم اشتباه نوشتم.

منظورم این بود این تنظیمات رو دستی ست کنید در کارت های شبکه ای که به مودم وصل میشن.
ببخشید...

دستت درد نکنه ، همین کارهایی که گفتی رو انجام دادم و بالاخره درست شد ، البته به غیر از شبکه یک جایی دیگه هم

باید یک تنظیمی رو انجام بدیم که من این رو نمیگم تا کسایی که همین مشکل رو دارن یک ذره جستجو کنند ، اگر هم

نتونستید پیدا کنید یک پیغام کوچولو بدید تا راهنماییتون کنم ، از نیوتن عزیز هم تشکر میکنم که با دقت و خیلی خوب منو

راهنمایی کرد . :happy:

Last edited:

General-Manager

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من . من ميخوام برم روي سايت و مودم رو ست كنم ولي يوزر و پسورد مودم رو نميدونم . admin كه ميزنم ميگه اشتباهه . كي ميتونه كمكم كنه

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوست من . من ميخوام برم روي سايت و مودم رو ست كنم ولي يوزر و پسورد مودم رو نميدونم . admin كه ميزنم ميگه اشتباهه . كي ميتونه كمكم كنه

PHP:
The default IP Address is 192.168.1.1. Username is "admin" and the password is "admin ".

توی اکسپلورر این رو وارد کنید:

192.168.1.1

یوزر : admin

پسورد : admin

Last edited:

General-Manager

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
PHP:
The default IP Address is 192.168.1.1. Username is "admin" and the password is "admin ".

توی اکسپلورر این رو وارد کنید:

192.168.1.1

یوزر : admin

پسورد : admin

دوست من . من با فايرفكس زدم ولي يوزر و پسورد رو قبول نكرد . و گفت اشتباهه .

بالا