• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای تهیه پخش کننده mpegISO

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

من بدنبال یک دستگاه DVD player هستم که غیر از پخش DVD, mp3, DivX , Xvid قادر به پخش MpegIso هم باشه . یعنی بتونه فایلهای Dat, Mpeg, Vob را که همینجوری روی دیسک کپی شدن (بدون اینکه بصورت VCD یا DVD-Video رایت شده باشن) بخونه. توی خارج از مارکهای معروف چندین مدل Philips , Pioneer , Lg , Samsung هستن که می تونن این کارو انجام بدن (به اضافه مارکهای گمنام که توی ایران پیدا نمی شه).

می خواستم اگه مدلی را در ایران می شناسین راهنمایی کنین. در ضمن اگه می دونین کلا چه مدلهایی از فیلیپس و پایونیر توی ایران پیدا می شه لطفا بگین.(یا سایتی که توش بشه جنسهای بازار ایران را دید)

خیلی ممنون

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
ظاهرا دوستان علاقه ای به این مطلب یا پاسخگویی به سوال من نشون ندادن. البته من با تحقیق کامل در اینترنت و مراجعه به بازار، اطلاعات بسیار ارزشمندی (البته برای کسی که دنبال خرید این وسیله باشه ) بدست آوردم. از اونجاییکه کسی علاقه نشون نداده وقت صرف نوشتن اطلاعات نمی کنم. اگر کسی خواست و سوال داشت درخواست بده.

با ارادت

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
البته Mediagate هم دستگاته جالبیه. (لبینک برای دوستانی که احیانا ندیدن: http://www.pccasegear.com/prod2500.htm ) .با توجه به Ethernet داشتن خیلی نیاز به جابجایی به کامپیوتر نداره. این دستگاه را کجا دیدین که می فروشن؟ (البته خیلی گرونتر از DVD Player من در می آد.)البته طبف تحقیق من خیلی دستگاه خوبی نیست و کیفیت مرغوبی نداره.

ولی دستگاه مورد نظر من حداقل در مدلهای پایه هارد خور نیست و فقط دیسک DVD می خوره. این دستگاهها برای پخش فایلهای Divx نیاز به یک پردازنده دارن که مدل اون پردازنده، کارایی دستگاه را تعیین می کنه بطوریکه همه دستگاههای که دارای یک پردازنده مشخص باشن، خارج از مارک و مدل متفاوتشون، کارایی تقریبا یکسان دارن. بعنوان مثال الان توی بازار جمهوری یک پخش کننده فیلیپس و یک پخش کننده پایونیر هست که جفتشون پردازنده مشابه دارن. دستگاه پایونیر طبق نوشته خودش قادر به پخش DVD-Audio هست در حالیکه مدل فیلیپس این امکانو نداره. تنها چیزی که باعث می شه فیلیپس نتونه DVD-Audio پخش کنه اینه که داخل Firmware این امکان Disable شده پس با یک تغییر Firmware مناسب می شه امکانات دستگاه را تغییر داد.( همونطوری که مثلا بایوس Mainboard را Update می کنین یا Satelite Reciever را Patch می کنین.)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
من دستگاههای توی بازار را تست کردم. همه مدلهای پایونیر و 2 مدل از فیلیپس می تونن mpegiso بخونن. اگه کسایی که یه ذره با کامپیوتر سر و کار دارن می دونستن این چه نعمتیه که دستگاه mpegiso بخونه هرگز DVD player بدون این امکان نمی خریدن. چون هر دیسکی که بزاری توش اصلا کاری به فرمتش و فایلهای توش نداره، هر چیز multimedia توش باشه می خونه. بعلاوه از طریق firmware update می شه امکانات دستگاه را هم اضافه کرد یا مشکلاتشو برطرف کرد.

من خودم چون پول نداشتم یه فیلیپس 5500 خریدم ولی پایونیر بهتره. چیزهایی که من توی این چند روزه توی فیلیپس تست کردم : DVD-Video , VCD , SVCD , SACD , DVD-Rom بعلاوه فایلهای Mpeg , Mpg , Mp3 , Avi (Divx , Xvid ) , dat , ogg , Wma , jpg , jpeg , mp4 که بصورت Data روی CD و DVD کپی شده بودن. تا الان فقط همینا رو تست کردم ولی چند مورد دیگه هم هست. در ضمن زیرنویس فایلهای Divx و Xvid را هم پخش می کنه.

معایب فیلیپس 5500: 1- اسم فایلهای طولانی را نشون نمی ده. 2- توی وضعیت پخش Divx با سرعت بیش از 4X جلو و عقب نمی بره. 3- گزینه Timeline Search توی وضعیت Data نداره که بتونی یه زمانو بنویسی ببره سر همون. 4-متاسفانه Firmware براش توی اینترنت خییلی سخت پیدا می شه که این بزرگترین مشکله چون اگه پیدا می شد اکثر مشکلاتو می شد باهاش برطرف کرد.

توی تاپیک راهنمایی خرید DVD player در مورد دستگاهها و قیمت و محل فروششون نوشتم که اینجا نقل می کنم:

پایونیر مدل 383 ؛ قیمت 90000 ؛ فروشگاه مهرگان(onkyo ) جمهوری بین اسلامبول و حافظ، پلاک 495 تلفن 66708816
پایونیر مدل 575 ؛ قیمت 115000 ؛ فروشگاه مهرگان(onkyo ) جمهوری بین اسلامبول و حافظ، پلاک 495 تلفن 66708816
پایونیر مدل 393 ؛ قیمت 105000 ؛ فروشگاه قدرتی پاساژ شرکا پلاک 11 تلفن 66712164
پایونیر مدل 490 ؛ قیمت 125000 ؛ فروشگاه قدرتی پاساژ شرکا پلاک 11 تلفن 66712164

فیلیپس مدل 5500 ؛ قیمت 85000 ؛ فروشگاه زرین (نمایندگی اصلی) پاساژ شرکا پلاک 2 تلفن 66705784
فیلیپس مدل 5140 ؛ قیمت 80000 ؛ فروشگاه زرین (نمایندگی اصلی) پاساژ شرکا پلاک 2 تلفن 66705784
فیلیپس مدل 5500 ؛ قیمت 85000 ؛ فروشگاه خلیج فارس پاساژ رویال پلاک 11 تلفن 66465097

البته دو تا مغازه دیگه هم بودن که فیلیپسو می فروختن ولی چون گرونفروش بودن ننوشتمشون. یه دونه دیگه هم هست که یه تعدادی پایونیر داره فکر کنم پلاک 124 جمهوری باشه (حالا یکی اینور یا اونور) یادم رفت کارتشو بگیرم.

بالا