amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
نه عزیز گوشی نمیخوام ..باید بگی انتظارت ازش چیه؟گوشی که نمیخوای؟
اگه پولت واسه آیفون 5 نمیرسه بهترین گجت هستش.
شما حداکثر سه ماه وایسی حدودا 150 تومن ارزون تر میشه.چون سری جدید قیمتش 50 دلار ارزون تر شده:
http://www.apple.com/ipod/compare-ipod-models/
نرم افزار کمتر ساخته شده؟!فکر کنم منظورت Mac OS باشه.IOS از نظر تنوع و کیفیت اپ ها جلوتر از بقیه هست.APPLE . IOS و MAC OS را دوست دارم چون بهترین ها هستند ولی چون نرم افزار براشون خیلی کمتر از اندروید و ویندوز و... ساخته شده ازشون اسفاده نمیکنم . مگر نه محصولات APPLE از همه چیز بهتر هستند
شما با چی موزیک میریزی؟من نسل 4 دارم
خدائیش بد نیست
ولی پیشنهاد میکنم ویندوز فون یا اندروید بگیری
موزیک ریختن روش یکم دردسر داره و نمیشه عین اندرویدباهاش کار کرد
ولی در عوض کلاس داره
در ضمن،اندروید بازی های بیشتری داره
اگه استفاده اش بلد باشی کارایی به نسبت قیمتش داره.داداش بیخیال! کلاس چیه آخه؟؟؟؟
البته نظر شما محترمه!!! ولی من خودم آیپد داشتم ولی واقعا کارایی محصولات اپل نسبت به قیمتش منصفانه نیست!!!
من از آی تولز استفاده میکنم نام آهنگ ها و آلبوم هاشون کاملا درست قرار میگیره.البته من نسخه آیتونز آلبوم ها دانلود میکنم.اگه 3 ماه صبر کنی،قیمت آیفون و ایپاد میاد پائین
دادا من قبلا با آیفان باکس کار میکردم ولی به 2 دلیل الآن فقط با ایتونز ایپادم رو کنترل میکنم
1-آهنگ ها رو که میریزی،میتونی آرت ورک هاشون(اسم دقیقش رو نمیدونم،توی ایران به کاور موسیقی معروفه ولی اسم اصلیش آرت ورک هست)رو خیلی راحت با یک راست کلیک بگیری---من با ایفان که موسیقی ایمپورت میکردم،اصلا درست نام آهنگ ها و آلبوم هاشون قرار نمیگرفت و معضلی بود واسه خودش
2-وقتی پول میدی واسه یه جنس لوکس،باید از تمام امکاناتش استفاده کنی ..ایتونز استور دریایی هست واسه خودش
داداش میگم اگه یه آیپاد تاچ که هم سیم کارت بخوره و هم رم تا 128 گیگ بخوره و هم بلوتوث داشته باشه و هم قیمت ارزون داشته باشه و .............. پیدا کردی، حتما خبرم کن!!!!!شما با چی موزیک میریزی؟
آی تولز نصب کن راحت هرچیزی که میخوای بریز رو آیپادت.بازی های ios بیشتر از اندروید هست.
اگه استفاده اش بلد باشی کارایی به نسبت قیمتش داره.
فون پدی که شما پیشنهاد دادی غیر از 7 اینچ بودن چه مزایایی نسبت به آیپاد تاچ 5 داره؟
کیفیت موسیقی؟کیفیت صفحه؟کیفیت ساخت؟فقط ارزون تره!
تا 2 یا 3 ماه بعد قیمت آیپاد تاچ 5 حدودا 700 میشه.البته قیمتش کم شده ولی هنوز تو ایران کمش نکردن!